Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Lume buna, lume buna, astazi e zi mare: Arina, Elisa si Maria sufla in lumanare.
Multi ani traiasca,
Multi ani traiasca,
La Multi Ani!

Luna e superb filmuletul. Sunt niste dragalasi. Imi place mult de Cosmin cum o protejeaza el pe surioara lui sa nu o loveasca sau sa cada. Cat despre Adelise e o dulceee. M-a distrat ca tot pe gresie e mai bine orice ar fi alaturi, si cum se catara pe el.

MIhaela. Eu i-am dat lapte Humana 1 apoi 2 si de 2 saptamani am trecut la Humana 3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Multumim de complimente!

Anto, merci de sfat!
Luna, Adelise e scumpa rau cum sare! parca are arcuri in fundulet! iar cand o ia Cosmin in brate ..ma topesc!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

A, vis a vis de lapte praf, eu i-am dat Milumil
De dat, dandu-i lapte praf mai tarziu, adica mai pe la 9 luni, i l-am dat cu canuta cu cioc cu supapa, si nu cu biberon. Am zis ca daca nu a acceptat bineronul mai mica fiind, nu are rost sa o chinui cu el, si i-am oferit de la inceput canuta. Si a luat-o fara probleme.
Oricum, felicitari celor care mai alapteaza, bravo. De intarcat, sigur veti reusi intr-un fel sau altul, nu ramas ei neintarcati

Oana, frumoas poze cu baietii.
Andicu, superbe pozele cu Filip. Vad ca si voi aveti in patut o cutie uriasa cu jucarii La fel avem si noi, si i-o mai dat cand a in patut.

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si 18+ Ana Maria

Mergi la inceput

Vroiam sa va intreb si eu ceva.
Daria saptamana trecuta i-au dat 3 dinti simultan sus. Spre deosebire de cei doi centrali de jos care au iesit alaturati, cei de sus mi se par departati rau. E adevarat ca abia sunt iesiti. Oare se vor apropia pe masura ce cresc? La bebeii vostri cum a fost?

De altfel sunt tare fericita ca a inceput si Daria sa bea apa. Am reusit cu un jaf de biberon primit la nastere intr-un set din acela cu de toate si nimic bun. Il tineam sa se joace mai incolo cu el ca e subtire asa. A baut 100 ml din prima, si pana acum nu bea nici 10 ml de apa.
Si inca ceva, poate va ajuta.
Pentru siguranta, noi i-am mai atasat o bara deasupra patutului astfel incat sa nu aibe cum sa sara. Pe sistemul barelor de umerase de la dulapuri. Acum stau fara grija. A mers intrucat laterale erau mai inalte decat lungimea patutului si am putut sa o prindem de aceste laterale.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

La multi ani sarbatoritilor de astazi!

Ghinetz, Violeta, Monica, asa e cu "binevoitorii", cred ca se plictisesc si d'aia se baga in viata altora. Aseara, la casa la Ikea, Saby avea o rochita scurta cu bretele si picioarele goale, si madam de acolo intreaba: "aoleu, nu-i este frig copilului?". Sotul incepuse sa-i raspunda frumos, dar eu nu le am cu diplomatia si i-am zis ca, daca mie mi-e cald, inseamna ca si ei ii este cald. Comentariul a venit: "uite, dom'ne, i-au apucat caldurile pe copiii astia!"

Mihaela, scuze ca ma bag asa, dar pe cine ai omorat verbal ca sa primesti avertismentul ala? Si cand naiba se termina?
Lavi, e super Lori, cred ca sunteti topiti dupa ea. Si noi am realizat ca Saby intelege mult mai mult din ceea ce vorbim noi.
Luna, e delicioasa fiica-ta!

Monicabo, nu-ti face griji cu toti idiotii, stiu ca e greu sa te stapanesti si sa nu-ti pese, dar voi sunteti mai importante decat toti si trebuie sa fii calma pentru minunile tale. Nici eu nu pricep de ce trebuie sa ai pereche, e stupid, daca ai doi copii de acelasi sex il iubesti mai putin pe al doilea??? Probabil ca cei care zic asa ceva nu au copii, altfel nu-mi explic.

Violeta, hai sa-mi zici pe mess ce replici iti treceau prin cap referitor la faptul ca Saby era prea batrana sa suga , am si eu niste idei .

Carla, mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

toate mamicile si toti copilasii , noi nu v-am uitat , citim cu regularitate tot ce scrieti ( mai sarim uneori cate o zi - doua ) .
Dar azi fiind zi de sarbatoare vrem sa spunem si noi :
LA MULTI ANI ELISA
LA MULTI ANI MARIA
LA MULTI ANI ARINA

noi suntem bine sanatosi (doar o mica alergie de la piersica credem pentru ca fiind juniorul marisor se mai serveste si singur - dar care speram sa ne treaca cat mai repede ) , crestem vazand cu ochii + hainele din dulap + portofel tatii , inca nu mergem singurei doar daca ne tinem de manute , tot ce prindem bagam in gura ( ca doar trebuie mancat ce daca e musca ) nu vrem sa mancam mancare ( pentru ca e atat de rea la gust .... ) doar fructe la greu si morcovi . Cam atat noutati despre noi , daca vreti sa ne si vedeti avem o multime de poze noi la semnatura .

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim
crestem vazand cu ochii + hainele din dulap + portofel tatii

Otilia eu inteleg ce-ai vrut sa zici da' a reiesit altceva. Oricum e de bine si urez si eu sa creasca portofelul tatii.

acum daca am reintrat tot ma tin sa zic
Lavi si Simo foarte frumos ati descris voi evotiile puilor vostri. Cum se alinta Matei si cum adoarme Lori.
Lavi, stiu si eu ca exista la Chicco solutie de tantari pentru bebe.

A, Otilia, Daria aseara a mancat o nectarina decojita intreaga. In 10 minute a raschetat-o pe toata. Nu mi-a venit sa cred.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

La multi ani dragi puiuti de strumfarie Arina,Maria si Elisa multa sanatate si fericire!

Luna am cautat pe net si biberoane dealea nu am gasit...am dat un oki si la prenatal si nici acolo nu am gasit mai caut mercic mult de poza!Mai cam speriat cu 'soarele'Eu pe Alex l-am scos mereu dimineata pe la 9-10 cate 10 minutele la soare fara protectie solara!.super filmuletul cu Adelicioasa!..Cred ca iti duduie inima de fericire cand ii vezi asa apropiati!

Si pe mine ma tot terorizeaza maicamea cu oushoru si ficatelu...

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by ddanagh

Otilia eu inteleg ce-ai vrut sa zici da' a reiesit altceva. Oricum e de bine si urez si eu sa creasca portofelul tatii.

multumesc Dana , ai dreptate mi-ar placea sa creasca si portofelul lui tati .
si inca ceva : sa nu credeti ca ii dau copilului piersica cu "pielita" , nu .. dar lui Laurentiu ii mai place sa mai "fure" din bucatarie una alta (e super fericit ) si asa a avut acces la puful de piersica (tot asa l-am lasat de a muscat si din ceapa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Multi ani traiascaaaaa! Multi ani traiscaaaa! La multi aniiiii!

La multi ani! Arina, Elisa si Maria! Sa cresteti mari si frumoasesi mai ales sanatoase Iar voua mamicilor felicitari ca ati adus pe lume asa printese.

Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)

Mergi la inceput