Mamici aspirante din nou (34)
Raspunsuri - Pagina 9
gabiu spune:
buna fetelor,
am un baietel de 1 an si 3 luni si mai vreau un bb. Pe primul l-am obtinut dupa aproape 6 ani de tratamente, laparoscopii, inseminari etc. Sper acum sa vina mai repede bb2.
o zi buna ( cineva ura odata " zile fertile"-stie ea cine)
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
anne-marry spune:
amabella FELICITARI. sa fie intr-un ceas bun.
ioana ce mai faci?
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
anne-marry spune:
gabi bine ai venit printre noi
sa iti traisca bebe mic si sa fie ...mai rapid al doilea bebelush.
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
gabiu spune:
anne-marry multumesc de primire, sa dea Dumnezeu asa sa fie
gabi, mamica lui
-Albert Mihai, 10.05.2007
Ioanatugs spune:
Buna dragelor!
Gabiu ce surpriza placuta sa te intalnesc aici!
I-ti doresc din suflet ca de data asta sa fie foarte usor si sa ramai graviduta cat mai repede! I-mi amintesc prin cate ai trecut si tu si te felicit ca nu ai renuntat nici o clipa la visul tau! Iar acum vrei sa fii mamica pentru a doua oara, ce frumos!!!
Multa bafta i-ti urez si bine ai venit! 
Mariana_1976 te rog frumos sa ma scoti si pe mine de pe listuta gravidutelor!
Anne_marry sunt bine, multumesc iubita!
Cred ca o sa-mi vina in curand menstruatia, pentru ca au aparut petele si durerile de burtica. Ma bucur ca nu m-am dereglat, pentru ca am auzit cazuri carora le-a intarziat foarte mult, intre 45 si 60 de zile. La mine au trecut 23 de zile....si cred ca va veni normal dupa semne. Voi repeta si hormonalele de z2 ca sa stiu cum mai stau cu FSH-ul meu. Tu ce mai faci???
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
gabiu spune:
ioanatugs esti o scumpa, multumesc de primire. Sper sa nu te fi intristat si mai mult eu si iti doresc din tot sufletul sa ne anunti ca esti graviduta si bb e ok. Of si cat ma bucurasem.... Despre mine pot sa zic doar ca e mai usor pentru ca deja il am pe Albert si cursa nu mai e atat de aprinsa. Cum o vrea Dumnezeu acum.
gabi, mamica lui
Albert Mihai, 10.05.2007
ingeras26a spune:
Buna,
va pup pe toate.
Felicitari, Annabele! sarcina usoara si bebel sanatos!
gabiu, bafta!
Ioanatugs, cu cine faci fiv-ul? eu o sa fac la inceputul lui 2009 cu Tutu. Tu ti l-ai programat deja?
pup mult.
Pupicei, Ingeras
de 
Maya Maria (16.12.2006)
Ioanatugs spune:
Gabiu nu e nimic iubita!
Sa-ti traiasca minunea de Albert Mihai si sa-i faci o surioara cat de curand! 
Ingeras26a cu dr. Dracea vreau sa fac prin octombrie anul acesta. Dar pina atunci vreau sa mai fac ceva analize.
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
marimica36 spune:
Buna fetelor,
Sunt nou venita dar va pup pe toate, sunteti niste dragute.
Va urmaresc de mult timp. Si eu sunt o aspiranta la cel de al doilea bebe care se lasa asteptat, si vreau sa ma alatur voua. Nu mai pot, sunt tare stresata din cauza bb-ului care nu mai vine.
alinaalex spune:
Intru si eu dupa f. f. multa vreme de cand n-am mai scris la subiectul asta (nici n-am avut ce
)...din pacate si la noi bb2 se lasa mult asteptat, si la primul a fost la fel...am inceput sa merg iarasi pe la doctori, de luna asta (azi e z4 a CM) incep si monitorizarea...ooofff...dar merg cu speranta inainte!
Gabiu, Marimica, bine ati venit si sedere cat mai scurta aici!
Ioanatugs, tu faci in toamna urmatorul FIV?
Ingeras, bafta la FIV-ul din iarna!
Alina si
Marc Alexandru (28.03.2006)
pozele noastre