Mamici aspirante din nou (34)
Raspunsuri - Pagina 8
anne-marry spune:
ioana...ce sa zic. explicatie..niciuna. eu am si proleme cu glanda tiroida. si au tot dat-o ca asta ar cam fi. iar eu..cum sa iti zic stai sa vezi:
la prima sarcina pierduta lucrurile au stat cam asa: mi-a intarziat ciclul vreo 2 sapt, am facut un test de sarcina si a iesit p[ozitiv. nu a fost f rosie linia, dar destul de vizibila. si aveam si ceva greturi...mai usoare, dar erau. deodata s-au intrerupt. dupa vreo 2 zile a inceput ...chinul. greturi puternice, ameteli, dureri urate de tot de burtica, crampe etc, si sangerare abundenta, plus ca s-a scurs ceva ca... un cheag de sange, sa zic asa. s-a potolit toata chestia dupa cateva ore 3-4 ore cam asa, si a inceput iar, un ciclu normal, dar totusi destul de abundent, dupa alte cateva ore. am mers la ginecolog. a zis ca este avort spontan si sa merg la chiuretaj. eu am fugit cat colo. si nu m-am dus. am zis ca cine stie....o fi fost nebuna dr ... si dupa aceea am mai facut un test, a iest si mai slab pozitiv adica fffffffffffffffff vag, si al treileea test, dupa finalizarea ciclului...negativ.
- cu a doua sarcina, am ramas la vreo 7 luni dupa (prima data am ramas dupa mai bine de un an si jumatate de incercari)cu tratament hormonal, si alte chinuri specifice (diferite, pozitii, tratamente, temperaturi bazale calcule, stat cu picioarele pe epeeti, sperante, teste negative si plansete de ti se rupea inima de mine ... k sa zic asa)... am ramas. am facut testul ...nici nu mai stiu cand..oricum, nu f curand, de frica sa nu ma bucur degeaba. daca ma crezi, parca mi-am sters din memorie tot ce inseaman bucurie legata de acea saricna (adik ce am simtit inainte de a afla ca s-a oprit din evolutie) si...nu stiu ce si cum. stiu ca am hotarat sa merg la ginecolog la vreo 10 spat calculasem eu ca ar fi tb sa fi gravida. si am mers. si cand am vazut echografia...tin minte si acum, tot drumul in masina, de la cabinetul de echografie si pana la cab medicului ginecolog..am mers...cu mainile in poale si cu ochii pironiti pe geam. si ma tot intreba sotul ce am si ii ziceam ca a murit copilul. pt ca pt mine era copilul meu. ramasese in 6 saptamani, nu avea activitate cardiaca si era aplatizat. daca nu as fi stiut atate d epe forum...(ca atunci aveam activitate, nu gluma), poate ca as mai fi sperat. si intr-adevar. a doau zi m-a internat...ca sa nu zic ca acum mi-am amintit, ca incepusem sa sangerez...negru - maroniu. in fine, m-a internat, am facut si chiuretajul...mie- greata si...sila numai cand imi amintesc....si cand am plecat din spital, am plans...........ma simteam ca un caine jigharit si bautut de soarta. in fine. o luna dupa, nu am avut voie sa
...a doua luna, nu am ramas graviduta, iar a treia..... am prins iepurele. am pmers imediat la ginecolog si asa am tinut-o pana la nastere: la 2 vineri mergeam la : med. de fam, echo si ginecolog. iar pe la 13-14 spat am avut iminenta de avort. totul era cica bine dpdv fizic, dar tutosi pierdeam sange. se pp ca tot hormonal. oricum, cand am nascut, nu m-a mai interesat ce si cum. de ce am pierdut sarcinile, ...nimik..eram doar bucuroasa ca am in brate ceea ce poate avea o femeie mai de pret pe lume.acum insa, ca au trecut aproape 4 ani, si ne-am hotarat sa dam in septembrie steriletul jos si sa mai incercam inca o data...am zis ca intai merg la endocrinologie, sa fac toate analizele necesare si apoi sa vedem ce putem face.
cam asta a fost ....
anne-marry mamica lui
teodor alexandru pozele mele
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
cat mai este...pana la...
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
Ioanatugs spune:
anne_marry i-ti multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta.
E foarte dureros ce-ai patit si ma gandesc serios sa eu la un endocrinolog, inainte de FIV-ul din toamna. O sa-mi fac si analizele de coagulare, ca sa fiu sigura ca am eliminat si acea cauza si pe urma nu-mi ramane decat sa ma rog sa fie bine data viitoare!!
Am citit povestea ta de la "Nasterea unei stele" si pot sa-ti spun ca m-a impresionat foarte mult. Mai ales cand ai spus ca, acum te simti implinita, pentru ca esti mamica. E foarte frumos ca visul tau s-a implinit si cred ca suferintele cu cele doua sarcini pierdute, s-au mai ameliorat. Stiu ca nu vei uita niciodata cele doua sufletele, cum nici eu nu pot uita, insa merita tot efortul un copil. Te felicit pentru faptul ca ai mers inainte pina la implinirea visului!!
Sa-ti traiasca minunea de Teodor! 
Si i-ti multumesc din suflet pentru tot! 
cu drag Ioana
anne-marry spune:
si eu iti multumesc pt cuvintele tale. am tinut neaparat sa scriu tot ce am simtit legat de nasterea lui teo, pt ca sa ramane proaspata amintirea ori de cate ori voi simti nevoia sa citesc. am acasa chiar un crnetel in care notam vizitele la medic, ...tot...cat avea bebe in burtica ce facea..experientele din spital. poate ca am fost cam....exagerata...paote...dar cred ca lui teo ii va face palcere, sau cel putin il va amuza cand va fi mare si va citi. si acum imi dau larimile cand citesc ce am scris. sa fiu insarcinata a fost ....... cea mai frumoasa perioada din viata mea. si nu o voi uita niciodata. niciun amanunt. fiecare clipa am triat-o din plin. si m-am bucurat de ea. cu bune, si cu rele. si ceea ce imi doresc acum, este sa mai pot trai inca odata aceste momente. si sa vin acasa cu un bebe mic in brate si sa imi tin amandoi copii langa mine. atunci...chiar nu mi-ar mai trebui nimik. a...decat sanatate pt princhindei.
astazi merg la ora 17.00 la endocrinologie, si daca esti interesata de ce imi zice, iti voi psune. ca cine stie....asa invatam cu totii.
pupici dulci.
anne-marry mamica lui
pozele noastre2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica
cat mai este...pana la...
anne-marry spune:
ioana unde ai gasit tu si ai citit povestea nasterii mele? c aeu am cautat de am innebunit, ca sa zic asa si nu gasesc. imi poti da linkul te rog? ca mie nu imi dai trimitere la semantura, pt k probabil este sub arhivat deja. dar tu ai zis ca ai gasit. imi poti da si mie, te rog linkul?
multumesc.
anne-marry mamica lui
pozele noastre2
Ioanatugs spune:
anne_marrye ti-am pus link-ul mai jos si in caz ca nu poti intra pe el, cauta la Nasterea unei stele, intra pe subiectul : "Povesti, povesti si....iar povesti" si in dreptul numelui tau, este povestea ta: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=39227
Sper sa poti intra pe el si te rog frumos sa-mi spui ce-ai facut la endocrinolog. I-ti doresc ca visul tau sa devina cat mai curand realitate! 
cu drag Ioana
anne-marry spune:
ioana multumesc pt link. am reusit sa intru. imi era dor sa-l recitesc. ti-am zis ca il mai citesc si ma podidesc lacrimile ![]()
acum ... ce am facut la endo. mi-a facut un control preliminar, si o echogrqafie. a zis ca tiroida nu este marita (ceea ce e ste de bine pt ca am scapat d eoperatie
) si mi-a dat un set de analize. vroia sa ma interneze sa mi le faca, dar am preferat sa le fac ambulatoriu. si dupa aceea o sa imi dea un tratament. dar vrea sa vada intai analizele. toate....si cele uzuale, si hormonii si mai nus ce...si in baza lor o sa imi dea ce trebuie. oricum, a zis ca pe perioada in care voi ramane graviduta va tb sa opres tratamentul pe care mi-l va da. si probabil imi va institui altul. oricum, ma bucur ca nu este vorba de operatie, si sper sa ma poata ajuta cu un tratament...ceva, sa raman mai usor insarcinata de data aceasta si sa sa fie sarcina ok.... ca sincera sa fiu nu imi este frica de nastere ... asa cum imi este de o eventuala pierdere de sarcina. acel chiuretaj pe care l-am facut fortata de ...situatie, m-a scarbit de tot. as innebuni sa trec iar prin asa ceva.
pupicesc
anne-marry mamica lui
pozele noastre2
Ioanatugs spune:
Anne_marry ma bucur ca ai scapat de ce a fost mai greu, operatia de care i-ti era frica si poate in urma analizelor vei primi un tratament, care te va ajuta sa ramai mai repede graviduta. Te inteleg perfect cand spui ca ti-e frica mai mult, sa nu pierzi sarcina, decat s-o obtii. Exact la acest lucru ma gandesc si eu acum, insa nu vreau sa ma streseze acest gand. Vreau sa cred ca va fi bine data viitoare! 
Adevarul e ca, imediat dupa ce-am aflat ca am ramas insarcinata, m-am stresat singura cu zeci de analize si de teste, ca sa fiu sigura ca sarcina decurge normal. Pur si simplu nu ma puteam bucura asa cum am crezut am crezut ca voi face dupa ce voi afla vestea cea mare. Nu ma trimetea nimeni sa-mi repet beta HCG-ul, insa eu auzisem ca daca nu se dubleaza perfect la doua zile, sarcina e cu probleme. Asa ca eram la doua zile la analiza de sange, pe care o faceam si la doua laboratoare diferite, ca sa fiu sigura ca nu e vreo eroare. Si concluzia e ca desi era bine, tot nu a fost sa fie pina la urma. Asa ca mai bine stau linistita si ma rog sa fie bine pina la finele celor noua luni, data viitoare!! 

Am sunat la Coltea si dr. la care trebuie sa merg e in concediu, mi-a zis sa revin cu un telefon dupa 25 august. Abia astept sa fac si eu analizele de coagulare si sa le repet pe cele uzuale, pentru ca la ultimele analize, mi-a iesit anemie feripriva (lipsa de fier). Am luat suplimente de fier si inainte de FIV si dupa ce-am aflat ca sunt insarcinata si acum vreau s-o repet, sa vad cum mai stau.
Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html
Amabella spune:
Buna seara!
Nu stiu daca va mai amintiti de mine... De fapt, cred ca va amintiti, ca nu au trecut decat vreo 3 luni de cand nu am mai scris.
Am fost foarte sigura ca am intrat la voi sa va dau marea veste, dar acum mai uit in urma si nu gasesc niciun mesaj de genul asta. Sunt insarcinata! Sunt in a 9-a saptamana si sper sa fie bine totul pana la capat.
Si in timp ce scriu tot am impresia ca am scris pe undeva asta, dar nu stiu si nu gasesc unde. Daca am mai spus asta, va rog sa imi scuzati repetitia.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si
8+
Amabella spune:
Mda, am gasit... Nu scrisesem aici, ci la alt topic. ![]()
Va rog sa ma treceti si pe mine pe listuta la mamaici gravidutze.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006) si
8+
Ioanatugs spune:
Amabella felicitari, sarcina usoara si la termen i-ti doresc!!!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html