Mamici aspirante din nou (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Alinaalex multa bafta sa nu se lase asteptat prea mult bebe2! Dupa programarea din 23 septembrie, voi sti cand fac urmatorul FIV. Va fi in functie de analize, de eco...sa vedem ce va fi atunci. Eu sper cat mai repede, multumesc de intrebare!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marimica36 spune:

Buna fetelor

Azi am fost la doctor. Se pare ca toate analizele sunt bune, spermograma e OK. Totusi bb nu vrea sa vina.
Mi-a dat tratament din a zecea zi a cm cu duphaston, vit E si acid folic si..... in perioada fertila.
A mai facut cineva un asemenea tratament?
De azi am si inceput sa iau pastilele fiind a 10 - a zi a cm.
Sper sa fie cu noroc ca mi-am schimbat doctorul.
Altfel...
Alinaalex mersi de primire si multa bafta si tie.
Sa ne vedem cat mai curand.

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Bun venit fetelor noi si multa bafta :)

Ioana, bafta din tot sufletul meu!
Alinaalex, sa vedem cand, cel mai devreme la anu', dar nu stiu cand inca...si nici cu cine, parca as vrea la Tutu, parca inima imi spune la marinescu...nu stiu inca, mai am niste discutii de dus cu sotzul si dupa aceea vedem.

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lascuelena spune:

Buna fetelor
Mi-am facut contul mai demult dar abia acum m-am hotarat sa si scriu pe forum. De ce acum? Pentru ca acum vrem un bebe.
Acum sunt in perioada de dinainte de incercarea de a-l concepe Am zis sa o luam treptat ca sa fie totul bine. Am fost la un dr. ginecolog si mi-a zis sa iau acid folic inainte cu 2 luni de a ramane insarcinata si mi-a dat o lista cu analize. Numai ca la privat ma ajung foarte mult, vreo 500-600 lei.
Voi le-ati facut la stat sau la privat? Vreau sa ma inscriu la un medic de familie sa-mi dea trimitere sa le fac la stat ca mi se pare prea mult pentru niste analize.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna lascuelena,

bine ai venit!
esti la bb 1, sau la bb 2?
Subiectul cu analize si toate investigatiile:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=126454&whichpage=1

bafta multa

Pupicei, Ingeras de Maya Maria (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daridannah spune:

buna fetelor sunt si eu o mamica de un baietel de 3ani si 2sapt. si as vrea sa ma alatur voua,noi de un an incercam sa-i mai facem o surioara,dar se lasa asteptata mult.luna trecuta mi-a venit cm. in data de 14 aug si dupa 2zile am vazut la schimbarea tamp o formatiune carnoasa,care am incercat sa o zdrobesc,dar nu am putut,cu cheaguri de sange,iar sangerarea a tint 10 zile ceea ce eu numai patise-m.cred ca a fost sarcina si a fost avort spontan,dupa calcule aveam 5-6saptamani.momentan astept sa vad daca luna asta imi va veni cm.,ca inca nu a venit si sper sa nu mai vina.sa dea Domnul sa fiusi sa fiti si voi cat mai curand.ei sa isi faca treaba cat mai repedeimi doresc din tot sufletul o fetita,dar si baiat daca e nu e nici o problema va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cand a fost inceput acest subiect de catre Sorina am fost printre primele inscrise pentru ca imi doream inca un copil.Dupa ceva timp in care am tot asteptat si sperat minunea s-a implinit.Vom avea o fetita pe care o cheama Maria.Abia astept sa o aducem acasa.

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Doamne ce veste minunata!
asi, ma bucur din tot sufletul pentru voi si va doresc ca viata in 4 sa va fie una de vis!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumesc Cornelia

Mami de Razvan si de Maria
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Asi felicitari iubita!! Sa va traiasca fetita, sa fie sanatoasa si in curand in casa voastra!

Semneaza si tu, e foarte important pentru noi toate:
http://www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html

Mergi la inceput