Mamici aspirante din nou (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns satulica spune:

Buna tuturor!
Sunt si eu mamica unui baietel de 2 ani si 8 luni si asteptam de aproape 1 an un fratior sau o surioara.... Intrebarea mea: a incercat cineva dintre voi branca ursului? Am luat si eu acum (tinctura) si am citit tot pe forum ca e bine sa iau o lingurita in ceai de 3-4 ori pe zi; dar cat timp? toata perioada CM?
Incercam si noi cu asa... poate-poate... La ginecolog am fost si totul pare ok, in urma unui control simplu si verificarea secretiei.
A, primul bebe a venit foarte repede si a fost o sarcina fara probleme iar nasterea naturala.
Va multumesc pt orice sfat sau vorba buna... :)
Va doresc tuturor sarcini usoare si bebelusi sanatosi!

Satulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Asi, felicitari! Ma bucur tare mult pentru voi.
Cornelia tu cum mai esti?
Ioana tu ?
Fetelor va doresc mult succes si sa nu va pierdeti niciodata speranta. Bb vin atunci cand vor ei:))
La noi se pare ca o sa mai fie un baietel. Motanul cel mare deseneaza la greu la gradinita pe el si pe fratele lui (fara sa ii fi zis noi ce este).
Mai fac sambata un eco si o sa stim sigur (sper).

Va tin pumnii si ne gandim la voi.

Numai bine tuturor
http://bd.lilypie.com/hfkmm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Daiopri felicitari pentru baietel! Eu sunt mai bine, multumesc de intrebare! Ma pregatesc de un nou FIV pentru noiembrie, sau decembrie, in functie de analizele mele hormonale. Ma gandesc cu emotie la un nou inceput si ma rog sa fie bine pina la capat de data asta!!
Satulica bine ai venit si multa bafta iubita! Branca ursului se ia din z4,5 a CM pina la ovulatie inclusiv si pe urma pauza. Am incercat si eu, fara rezultat insa. Dar sa stii ca multe fete au reusit cu aceasta plantuta, asa ca multa bafta! Sa stii ca are un gust nasol, puneam cate 10 picaturi in apa cu lamaie si pe urma luam o lingura de miere de albine, ca sa scap de gustul acela.

Si soarele va zambi cand tu vei veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Vad ca subiectul asta a "murit" de mai bine de jumatate de an, nu mai e nici o mamica aspiranta care sa scrie?

Vroiam sa ma inscriu eu, dar singura nu ma apuc sa bantui pe aici

Mai vine cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cautam ceva si uite peste ce am dat....un subiect drag sufletului meu.Chiar, vorba andirei, nu mai sunt mamici aspirante?
Ce mai faceti mamici ?

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Ba da ...eu sunt,...doar ca nu imi gaseam locul. Vrem o surioara sau fratior ptr Alexia...care intarzie sa apara. Azi sunt Z24. Oare pe cand pot incerca un test. Luna trecuta desi am muncit...nu a fost sa fie...speram acum...desi....am eu asa senzatia ca au inceput deja simptomele premenstruale...aidca...sunt plina de nervi!

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Larisa depinde cat iti e de lung ciclul.Cel mai repede poti face test in ziua in care ar trebui sa vina.Mult noroc sa ai

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Buna ziua, dragi mamici si din nou aspirante, voi cum procedati in cautarea si asteptarea lui bebe 2 (sau 3): asteptati sa ramaneti insarcinate de la natura? Sau ati inceput investigatii medicale? Ca eu am aproape un an de cand tot astept si nu vrea sa apara... ma tot gandesc daca ar trebui sa merg iar pe la doctori, desi mi-e groaza, dupa cate am trecut prima data.... Va doresc succes tuturor!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Ei, cum sa nu mai fie mamici aspirante? ma declar aspiranta pana la 90 de ani, cu teste de ovulatie la 86...ca bb nu stiu daca voi mai reusi sa am, din pacate.
Fiv nereusit, fara o trompa, sarcini pierdute, mutatii genetice ... si-au cam pus amprenta. Sperante nu prea imi mai fac (pe cine mint?!?) ...la dr continui sa merg...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Mie mi-au venit uratii luna asta....dar nu-i nimic reluam antrenamentele pentru bebe in septemebrie!
Jasmin, eu mi-am refacut analizele si sunt ok. Doar ca na au trecut 2 luni de incercari si nimic! Nadajduiesc luna viitoare....

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

S-o ajutam pe Alexia!

Mergi la inceput