Colectia de toamna-iarna 2005 (199)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

hello heloo.
Anda cu Ac eu am acasa un LG cred, nu sunt foarte sigura, de 12000, e foarte ok, avand in vedere ca are cel putin vreo 5 ani, ca il avem ramas de la fostii proprietari. Dar este foarte bun, raceste cam 3/4 din casa, mai putin dormitorul meu, ca este cel mai departe de sursa de racoare, care e pe hol. La bani nu stiu cat a costat a fost inclus in pretul casei.
La birou am un Daewoo, foarte bun, cred ca are vreo 7 ani, 9000 de btu si merge non-stop si cu geamul deschis si nu a crapat. Cred ca e la categoria mai ieftin. In biroul de langa mine este un aparat tot de 9000, ceva chinezesc, nu cunosc firma, nu inteleg ce scrie pe telecomanda, am descifrat-o prin incercari succesive, care merge tot de vreo 7 ani, este din celebrul lot de lucruri din China, pentru care se chinuie DNA sa faca un dosar pentru fosta conducere...., prietenii stiu de ce.....Asta cred ca valoreaza vreo 5 lei acum dar merge foarte bine, nu sunt probleme cu el, face rece si cald, nu are alte functii, sau nu le-am descoperit noi, ca nu prea intelegem chineza ca sa descifram telecomanda, dar la chestiile bazice e super ok. Asa ca go for ieftineala, ca astea de la noi merg foarte bine. Nu stiu ce sa iti spun de consum insa.
Roxi mercic de urarea cu pantofii, s-a indeplinit, am primit de la sotul ratacitor 2 perechi superbissime, cu curelele de rigoare, ultimele colectii, sunt indragostita de pantofi si desigura de sotul meu. Te rog daca ai mai putea sa imi urezi si de o masina noua, un BMW X3 daca se poate ca vad ca esti ca Oracolulu din Mircesti.....Poate ma trezesc cu ea la usa.
Ma duc sa mai si muncesc putin ca poate ma dau astia afara.
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Andache,

Lavi02- arata tare fain pensiunea si mi se pare extrem de ieftina.Sambata stau si tocesc non-stop la biblioteca, iar duminica dimineata idem, pana la pranz. Apoi as baga un picnic, daca Doamne ajuta, nu ploua. Ce ziceti de o combinatie de acest gen? Deci duminica dupa-amiaza?

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki vezi ca preturile sunt de persoana. A fost cea mai scumpa cazare din toata excursia. La cazare Zagrebul e mai scump decat coasta. La ei cazarea e ieftina, mancarea la restaurant e cam scumpa (mai scumpa ca la noi). (In jur de 35-40 de kuna pizza, paste sau cevapici (micii lor) cu cartofi prajiti; in jur de 100 portie cu carne sau in jur de 150-180 platou cu peste si fructe de mare pt 2; bautura 10-15 kuna, 1 kuna = 0.5 RON).

Nu stiu daca putem picnic-ari pt ca nu stiu la ce ora termina Virgil examenele, probabil pe seara pt ca trebuie sa si corecteze.
Ne-ar face placere; sa tratez cu V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Hello!!

Va era dor de noi?

Suntem bine dar ducem lipsa de timp...,ma tine copilu' meu afara toata ziua ,mai fac una ,alta cand doarme la prinz sau seara .
S-a mai cumintit odrasla mea nitel ,in sensul ca nu mai alerg non stop dupa el pe afara ,merge in sfarsit de mana mea ,se joaca frumos in parc cu alti copii ,e mai sociabil .
Anda ,eu AC am LG ,de 9000 in dormitor ,12000 in sufra ,sint super multumita ,nu mai stiu exact cat au costat dar au luat socrii mei sapt. trecuta Whirlpool de 12000 clasa A cu 15 milioane .

Fugim afara ,va pup!

Orlando_Andreas
(9.12.2005)
si Mada

Cheia- 1 iunie

www.onetruemedia.com/shared?p=4735f6859c47291132f727&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">Al II-lea an de viata (montaj )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

merci de sfaturi cu AC, mai dati-mi, ma duc dupa-amiaza la magazin

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, vedem ce si cum. Ne vorbim in week-end, poate iese manevra.Da' tu unde esti amu? La bibiciu? Ca vad ca-ti incalci regula de a nu intra de acolo. Se vede ca bate alizeu de vacanta.

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Cam asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Scuze ca ma bag, eu sunt de sept-oct 2005, am o intrebare pentru Anda.
Baiatul meu e nascut pe 22 oct in Romania, in unele zodiace ziua asta apare ca fiind ultima din Balanta, in altele-prima din Scorpion. Te rog mult, spune-mi si mie parerea ta!

Numai bine, fetelor!
Si iertati-ma ca am dat buzna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

22 octombrie 2005 romania= balanta intreaga zi

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc tare mult!!!

Mergi la inceput