Colectia de toamna-iarna 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 19
lavi02 spune:
Cami, eu si Silvia patim frecvent asa, bine eu nu ajung rar la supuratii, Silvia da. Nu i-am dat nimic antihistaminic. Cand supureaza bubita ii pun albastru de metil cu un betigas - dezinfecteaza si usuca (la sfatul dr).
Noki_Lara spune:
Da, Lavi, bagam niste amanunte in toata regula, cu adrese de mail, cu de toate, dupa miercurea ce vine.
Cami- eu as baga mana in foc ca sunt piscaturi de tantar. Si Sarah face reactie alergica la ciupiturile lor, si eu la fel si exact la fel se prezinta ca aspect. Eu una nu i-as da nimik altceva decat tinctura mentolata.
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Adica joi si vineri in paralel cu bagajele, ca sambata viitoare noi plecam in Slovenia
!
Recte iti voi pregati eu din timp info (de ex selectie de poze, samd) si tu le prelucrezi cand vrei.
anda77 spune:
mama di tutti, zodia gemenii, 2008, la lat.si long.romaniei se termina pe 21 iunie la ora 2:58 dimineata. de la 2:59 incepe racul. daca se naste la aceeasi ora dar in canada, de exemplu, este de aproape juma de zi in rac:)) (jumatate de grad din 30 de grade, cat are zodie)
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
lavi02 spune:
anda multumesc!
Si astfel ai raspuns la 2 studii de caz
unul in Bucuresti si unul in Toronto de exemplu.
Acu's curioasa care-cum.
Noki_Lara spune:
Lavi, mi-e ca daca faci tu asta pentru mine, te procopsesti cu o pajiste de 

Cat stati acolo? 9-10 zile, parca. Nu?
Am un lapsus: anul trecut ati fost cu fetele in Bulgaria si inainte in Muntenegru sau unde?
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
lavi02 spune:
Noki da-ti fac "docomentatia" numai daca esti 80-90% hotarata, bine?
In Muntenegru n-am fost. Am fost 2 ani la rand cu fetele in Bg, o data la Albena, o data la Nisipuri+excursii si inainte de asta, in Ro la mare. In Cr Am fost cu Virgil in 2005.
In we esti ocupata? N-am putea sa ne vedem intr-o dimineata? Virgil are exemene S&D.
Pt Slo suntem plecati cu tot cu drum 12 zile; efectiv acolo stam 9 nopti si 8 zile pline. 2 nopti la sora-mea la TM.
anda77 spune:
ce vrajeala noki:)), ai pacalit-o groaznic pe mama di tutti sa munceasca pt tine la planuri de vacanta:)) nicio pajiste de flori , astea costa bani:)))))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
camelia_daniela spune:
Lavi si Noki, multumesc mult pentru raspunsuri !!
O sa o dau si eu cu violet sau albastru!
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
lavi02 spune:
Pai si eu o vrajesc pe ea ca-i fac munca incompleta: adrese si poze de unde am fost eu si de unde le am, mai munceste si "clientul" pt restul.
Dar eu cred ca-l poti vraji pe Adi si cu 1-2 rezervari si restul cautat la fata locului.
Aici am stat la Zagreb:
http://www.mirnanoc.com/eng/smjestaj.htm
E o straduta pe o vale in marginea Zagrebului, printre dealuri impadurite, ne-am simtit acolo ca la statiune. [