Colectia de toamna-iarna 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 18
anda77 spune:
azi a avut nichita parca o zi mai linistita, nu s-a mai tavalit pe jos, ce bine. dar a trebuit sa fac cu proaspata mea french manicure niste chestii cu plastilina americaneasca de la bic. ma bucuram ca nu-i place. ete i-a prins gustul:( dar sa faca mami. diverse. masini, hipopotami, barci. daca nu sunt frumoase imi si spune:(
ina, ma bucur ca sunteti bine. imi e dor de nora-mea. n-am mai vazut nicio poza cu ea de ceva timp. ultimele au fost cu ea si prietenele in rochite si cu cosulete:)
off topic: ce aer conditionat ieftin si bun sa cumpar? voi ce aveti? nu stiu decat ca vreau 12.000btu si dk se poate A sau B la clasa de cnsum, dar nu vreau scump, vreau ieftineala. ce ma sfatuiti?
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
meems spune:
quote:
Originally posted by lavi02
meems pai pt asta tre' sa fii si tu in 37 de saptamani
Mda, ma asteptam la replica asta
Speram sa se poata aplica tratamentul asta si fara conditia cu 37 de saptamani
dordia2000 spune:
Buna seara!!!
Nu am mai intrat pt ca am avut 2 zile pline...Ieri am luat-o de dimineatza cu ore de sofat...apoi piatza...apoi am fost sa platesc masina si in final sa o iau. Deci...uraaaaa avem si noi masinutza...
Azi am fost cu piticul la vaccin....pt ca tot ieri a facut 2 luni. Avem 5.100 kg si 57 cm...deci e superok, a luat in luna asta 1 kg in cap hranit doar la san. Asa bine ma simt...si asa de fericita sunt cand ii dau sa suga si vad ca am si ca se satura...nici nu va inchipuiti.
Anda...dar capos e "poetul"...dar haios foc. E bine ca totusi le-a pus la loc!
Catutza...am pierdut firul...dar unde plecati?? Spor la bagaje ...si sa va distrati da?
Leea...imi pare rau sa aud de pitic ca tot nu e ok...offf nasol e. Stefan are 16.5 kg si 98 cm inaltime.
Noki...dar ce tunsoare moderna...Sincer m-as fi asteptat sa vad o fetitza tunsa scurt...frumos nu o domnisoara tunsa superb si cu codite uneori. Sa-ti traiasca printesa cu parul ca focul...
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
dordia2000 spune:
Am trimis repede ca...era sa-l pierd...
Revenim...
zcoralia...super pozicile...am admirat-o pe printesica...[pu[]
Mandy...ce nazdravan e! ...Chiar bine ca nu te-ai pricopsit cu vreo amenda!
Lavi...sa va fie de bine minivacanta...si asa frumos povestesi ca imi faci pofta....desi nu am fost niciodata cu cortul...
Joy...o sa fac eu o ciorbitza de loboda cu legume...si bors de la mama mea si cu leustean...yamii. Daca vrei...vb si iti aduc ! Vb serios...ne intalnim undeva....vedem noi!
Roxi... offf asta iti lipsea....varicela. Dar Poate nu e
Gata ca mi se inchid ochh...Va poop!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
anda77 spune:
da chiar, roxi, asta iti lipsea...speram ca nu e nimic, poate e ceva de la caldura asta, stii ce pielicica sensibila au
off-topic: ajutati-ma cu aerul conditionat, please, ce marci aveti voi si dk sunteti multumite ca il iau si trebuie sa fiu prietena cu aerul ala conditionat cativa ani:))
cuscra, esti bine?
mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mneatza!
Andache, io am unul de 12000 BTU, LG, super ok, in jur de 20 milioane parca am dat pe el. Si inca unul, in dormitor, 9000 BTU, Panasonic, iarasi super ok, in jur de 15000. Sfatul meu e sa iei musai clasa A si preferabil unul mai de marca. E diferenta mare la consum. Si hotaraste-te repede, ca dupa aia stai o luna sa ti-l monteze. Vezi ca e plin prin hipermarketuri de ele.
Dordia- saru mana de complimente! Sa treaca repede buba de la vaccin!
Roxi- vorba Andei...asta-ti mai lipsea
...nu o fi ceva alergie alimentara? Sa va treaca repede, oricum! Pupam piciorusul lui Matei si s[peram sa nu va plece pofta de papa, cum am patit io cu bufnita la 2 luni.
Normal ca bagam un randevu.
Poate chiar un picnicus.![]()
Ma duc la toceala...![]()
Poze cu Sarah si mami
1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
anda77 spune:
noki, merci de opinie, eu vroiam mai ieftinescu, intelesesem ca nu e asa mare diferenta intre astea de marca buna si cele no name. mai astept pareri. fetelor?
mami de poet(09.12.2005)
lavi02 spune:
Noki daca vrei sa-ti rezervi pot sa-ti recomand unde am fost eu, mai am adresele de mail a vreo 2 locuri. In rest... internetul e mare dar mult mai mare e oferta la fata locului.
anda cand se termina zodia gemenilor anul asta? Ma interesez pt finutzu' care inca sta la caldurica in saptamana 40 si ar fi fain sa fie geaman ca frate-su'-i varsator si parintii lei. ![]()
roxi si daca e varicela nu-i asa grav, sanatate!
lavi02 spune:
anda aer conditionat n-am ca blocul e din BCA, ziduri groase, nu-mi bate f mult soarele si mai mult de 29 de grade n-au fost niciodata, si astea 29 pe canicula caniculei.
camelia_daniela spune:
Neatza!!!
Lavi, mi-au placut tare mult pozele tale, atat cele facute in excursia cu cortul cat si cele din Croatia facute de sora ta ... astea sunt fff artistice !
Ina,
-am burtik si pe Pufosel! Sa stai cumintica inca 2 -3 zile ! Nastere usoara!
Bianca-mo LA MULTI ANI ! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii, realizari si multa iubire!
Roxi, pupam Alexia dragalasa si tinem pumnii sa nu fie varicele! Poate e oo alergie, ceva!
Vreau sa spun ca pe Daria a ciupit-o ceva prin iarba (vreun painjen ceva), ca i-au aprut niste blande/bube destul de mari pe picior langa glezna, (vreo 3 - sunt marii si tari la pipait) ... ei, ea le-a scarpinat pana a facut in vraf buba in toata regula, care supureaza putin (aseara era in varful bubitei ca un fel de basicuta asa, putin umflata). Prima data m-am gandit sa nu fie vreo boala d-asta a copilariei , dar ea ciupiturile le are de luni si ma gandeam ca ar fi trebuit sa fie insotite di de alte reactii ceva... Cert e ca o mananca fff tare ca se scarpina de numa... I-am dat cu mixtura mentolata, cu putin rivanol, aseara i-am pus si niste plasturi cu rivanol, in speranta ca nu le va mai scarpina , dar n-a fost chip sa-i tina ...
Ma gandeam sa-i dau si un siropel antihistaminic, poate un aerius sau claritine. Voi ce ziceti, pe care il recomandati? (eu i-am mai dat claritine, aerius nu)
Mandy, tare nazdravan Kriszti...
Tare frumos povesstesti si tu de vacantele voastre!
Meems, si mie mi-a placut mult rochia! 
Joy, si eu sunt de parere ca este musai sa-ti faci putin timp si pentru tine!
Tre' sa incerci, macar o data pe luna!
Miri, sanatate multa lui David! 
Cami & Alexandra Daria
(02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit