Colectia de toamna-iarna 2005 (199)
Raspunsuri - Pagina 21
lavi02 spune:
Noki si la astia am mai stat, pe coasta:
http://www.kjadranu.cz/de/misto.php?akce=20&id=289
si a fost suuper frumos (mai frumos ca in poze) si exagerat de curat si marea la 5 minute f faina. Si a fost dubios de ieftin, chiar ne intrebam daca nu e o capcana si patim ceva nasol 
Gazdele - un cuplu la pensie, el austriac, ea croata, ea s-a mutat in Austria cand s-a maritat cu el si acum la pensie s-au intors in Cr, cred si eu: liniste, clima calda, peisaj fain, marea aproape... ne-au servit cu vinul lor...
Nu mai stiam nimic de la ei, noroc ca a pastrat prietena mea cu care am fost cartea de vizita. A scanat-o si mi-a trimis-o acu' pe mail.
roxisialexia spune:
multumim pentru ganduri ne-au fost de ajutor.
Alexia are blende asa cum le spui tu lavi, si e foarte nasol are picioarele pline de guguloi mari de bube care supureaza si o mananca e un car de nervi fii-mea, va dati seama cum arata alexia mea plangacioasa in plina criza de mancarime. Noua pediatrul ne-a dat tratament, mixtura mentolara, aerius ziua si perito seara daca o mananca asa de rau.
ce spui tu noki m-a pus pe ganduri, nu stiam ca exista alergie la muscatura de tantar, in ziua cand i-au iesit bubele, matei avea doua muscaturi de tantar, slava domnului ca nu se umple si piticu de bube acum inainte de botez.
cami, eu i-am dat aerius.claritine niciodata!
sanatate multa!
miha, tu parca esti in semnul leului, nu? uite vb eu cu doamne doamne sa primesti cado' de ziua ta a new car
, pana la noi caucioace purtare placuta pe noile tocuri ![]()
lavi, da mi-a placut sorela, eu nu gratulez asa de umplutura.esti un fenomen cu vacantele ai o rabdare de fier sa pui cap la cap un plan de vacanta.felicitari!
anda adica eu ca sunt pe 21 iunie 1975 ora 22,30 sunt rac? yo pana acum stiam ca sunt gemeni 
fii-miu ce este, nascut pe 21 april ora 11/35?
sar'mana
buna treaba cu AC-ul, poti sa revii si cu ce afli din magazin?( si pe mine ma tenteaza ceva ieftin)
Mihaelutat spune:
Din pacate Roxi eu sunt balanta, adica 1 octombrie, dar daca e de primit ma multumesc si cu 1 octombrie, ca nu e bai. Si apoi atunci se apropie iarna, am nevoie de un 4*4. Deci sa fie primit.
Mihaela
roxisialexia spune:
miha tot ce trebuie sa faci este sa ti-l doresti foarte mult ![]()
anda uite ce am gasit : http://www.real-hypermarket.ro/?page=pagini&PageId=Catalog_69 ( pe ultima pagina este oferta numai cu aparate de AC)
lavi02 spune:
roxi pai de fapt orice blanda care ti se face de la muscatura de insecta e reactia alergica la veninul insectei respective, nu e altceva. unii o au mai slaba, unii mai deloc (de ex pe Virgil nu stiu daca l-am vazut cu vreo blanda pe el), altii mai rau: eu si Silvia, de ex.
Uneori poate fi muscatura de purice, mai ales daca sunt multe una langa alta. In plus sunt niste purici de caine care de obicei musca numai in zona picioarelor. S-a jucat cu vreun caine Alexia, sau a intrat in contact cu cineva care are caini?
Tratamentul asta mi l-au dat docrtoritele (si pediatra si cea de familie): mixtura mentolata, albastru sau violet daca face lichid. Siropul antialergic probabil ca ajuta si el dar eu evit medicamentele pe cat posibil la copii.
joy04 spune:
helou.
pazesc kinderii ca dorm. Alex tuseste cam latrator.....de la farma nu mi-a dat nimic de tuse seaca ca-i prea mic si sa merg la dr.
ANDA eu am AC de 2 nume. adica pe unu scrie romstal si pe unu aux. Cristi zice ce-i aceeasi marie da cu alta palarie, sunt aproape la fel, se potriveste telecomanda de la unu la altu.
sunt OK, poate putin zgomotoase, mai trosneste plasticul si este deranjant.
doar ca cu cel AUX care este si de 12.000 BTU, am problme, cam pierde freon, banuim ca-i de la montaj - si cum nu am asteptam sa ni-l puna firma de unde l-am luat, clar garantia este pierduta.
noi zicem ca daca ne lasa unul dintre ele, ne luam ceva de "firma". asta pt ca nu vreau sa mai aud plasticul ala trosnind.
ROXI si CAMELIA sper sa nu fie ceva alergie la fetitze.
Alex mi-a facut aceleasi bubite ca si Vlad.
si comun au mancat: un pic de galbenus de ou de tara, pui de tara si de cumparat, un pic de peste, branzica telemea de la cioban....dar ff putin din fiecare si nu-mi pot da seama de la ce este.
LAVI deja am 29.5 grade in dormitor. si cu AC-ul fac cam 26-27 mi se pare ok.
DORDIA sarumana de oferta, dar ar fi culmea sa vin sa iau ciorba de la tine. adica tu cum poti si eu nu???
am batut si eu saua sa priceapa iapa pe la cunoscuti, dar nu s-a oferit nimeni...inca mai sper la zile mai bune.
azi a fost una ca am reusit sa fac supa de galusti!!!!
cu copii printre picioarelel mele, calcam pe capace, pe jucarii, pe sticle de 0,5 si 2 l.....era sa cad peste premergator cand am dat cu spatele ca a aparut fara sa tiu exact in spatele meu......dar am facut-o. daca fac si dovlecei umpluti cand se trezesc, ma consider tare.
INA felicitari pt 37 saptamani. sa dea DD sa stea cat trebuie Pufosel acolo. si tu, bucura-te de viata asta de huzur ca tare bine o fi.
amu ma duc sa citesc mai departe ca nu am terminat. acest mesaj a fost "intrerupt" de 4 ori de trezitul lui Alex.
si nu are decat 40 minute de cand doarme
Joy
de
Vlad Andrei (1 decembrie 2005) &
Alex Gabriel (19 septembrie 2007)
lavi02 spune:
Noki hai ca am fost harnicuta
si i-am mai gasit pe net pe unii la care am stat (pastrasem pliant de la ei)
http://www.kastela.org/content/view/2334/2/
Noi am stat intr-un apartament dormitor + living (eram 4); a fost 50 EUR. Au si camere cu 2 paturi cu baie si balcon; pretul de atunci era 25 la unul mai naspa si 30 EUR la 2 mai faine.
mandyksch spune:
Cami,Kriszti mai pateste ceva de genul asta la intepaturi de insecte. Stii, la faza cu ganglionii dupa ureche chiar m-am gandit ca or fi niste intepaturi de insecte. Eu i-am cumparat Autan. Este un spray micut, cam cat un juma' de pix "Dopo-Puntura" se numeste (Dupa intepatura), mentolat cu care il dau cand il musca vreo insecta. Sau mai am Fenistil Gel. Pupam nora, sper sa ii treaca repede.
Lavi, da superba zona Padisului. Mie imi place ca e liniste acolo, fara manele, fara masini, fara poluare, f putini oameni, peisajele superbe, traseele de asemenea, o multime de pesteri incredibil de frumoasa (mai ales cele neamenajate), Cetatile Ponorului, Focul Viu, Oncioasa, Cetatile Radesei. Aoleu, ce amintiri m-au napadit.
Plecati asa repede in Slovenia? Si in august in Grecia, nu? Fain. Din pacate noi mai mult de un concediu pe vara nu putem face. Ca mai avem cel de iarna obligatoriu, si nu ne-ar ramane zile suficiente.
Anda, nu stiu ce sa iti zic de AC. Intentionam sa cumparam si noi anul asta, dar vad ca nu prea e vara. Mai mult ploua si e rece, nu avem calduri insuportabile in casa. Din pacate anul trecut am avut.
Voiam sa iti spun ca e tare interesanta ziua in care se trece de la o zodie la alta. Pana ce nu mi-ai spus si eu credeam ca al meu Kriszti s-a nascut in ultima zi de Balanta...cand colo e Scorpion.
Bianca, cu intarziere iti urez La Multi Ani! si tot ce iti doresti.
Si noi sarbatorim azi. Azi se implinesc 9 ani de cand suntem casatoriti...asa ca acum ma retrag ca am unele treburi de facut.
madau spune:
Am intrat sa va spunem ca suntem oficial la gradi din toamna 

Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anda77 spune:
multumesc de opinii aer conditionat, m-am dus la altex, am iesit la fel de repede, montajul costa 350 roni in 8 zile lucratoare sau 450 in 4 zile. am traversat la flanco unde montajul era gratuit si preturile la aere nu cu mult mai mari decat la altex, oricum ieseai in castig. n-am luat choar pe cel mai ieftin cu 12000btu ca nici numele nu puteam sa il ponunt si nu auzisem vreodata, am luat "celebra" firma vortex, ca de anul trecut au cativa colegi care sunt incantati de raportul calitate-pret. deci 12000btu, clasa A de consum, 1300 ron. io zic ca am iesit bine. o sa mai platesc ceva ca precis la montaj o sa depasesc 3 metri de conducta gratuita ca e cam dubios cu montatul eu stau la mansarda, nu pot sa priponesc hipopotamul oriunde pe pereti.
roxi tu esti gemeni si fiu-tau e rac. trecerea de la o zodie la alta difera de la an la an si de la zodie la zodie fireste
deci "a intrat" miruna la gradi! bravo. a cata pe lista?:))
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"