Americancele gatesc - 2

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna fetele!
Si eu sunt o mare fan asparagus si nu m-am putut abtine sa va spun cum il fac eu... Iarna il oparesc cum a mai scris cineva, iar vara il pun pe gratar cu zucchini si ardei, dupa care le pun putina sare si ii spray-ez cu butter spray. Sunt deliciosi!!! Aproape tot timpul cand fac gratar, pun si ceva legume pe langa. Ies f. bune si le poti manca si reincalzite a doua zi.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Si noi puneam legume pe gratar, acum n-am mai facut chestia asta. Oare ce legume as mai putea pune si pentru vreunele e vreo metoda deosebita?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Pe gratar imi plac ciupercile Portabella...unse bine cu ulei de masline, fripte can 2-3 minute pe fiecare parte si la sfirsit un strop de sare, piper si ancho chile praf...yum-yum.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ca bine zici! Dar n-am din astea in casa si vreau sa facem gratar in seara asta. Dar cumpar data viitoare, ca mi-e dor de ciuperci facute la gratar.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Si noi puneam legume pe gratar, acum n-am mai facut chestia asta. Oare ce legume as mai putea pune si pentru vreunele e vreo metoda deosebita?

The best thing you can do for your children is to love your wife.



Ramona, vinete mai face o prietena de-a mea.
Pe care pui apoi: rosii taiate marunt, usturoi, ceapa verde, ulei de masline, sare.
Eu in loc de gratar folosesc tigaia data cu o lingurita de ulei si le las la foc mic pana se inmoaie. Mai fac si dovleceii asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Tocmai am pus la marinat ce am avut prin casa, sa vedem ce iese. Am un vas cu gaurele, special pentru gratar. Tot facem si aripioare, le punem deodata.
Eu am pus ceapa (obisnuita), dovlecei, rosii (astea ne plac la toti), doua feluri de ardei, cartof (n-am mai pus pina acum, i-am lasat 2 min. la microwave ca mi-e teama sa nu ramina cruzi), morcovi (tot la microwave initial). Data viitoare iau ciuperci, vinete (n-am mai incercat), broccoli si conopida - n-au cum sa nu fie bune.
Sa vedem cum ies, daca-s gustoase scriu reteta de marinade.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am vrut sa intreb daca merge sa pun legume congelate la grill. Cum ies? Eu pina acum am avut doar proaspete, dar mi se pare ca am broccoli la congelator.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Banana muffins

E cam la fel cu banana bread dar ca sa nu va confuzez o scriu :)
Cuptorul pe 325 F
Tava de 12(muffins) unsa cu Pam
Intr-un castron se amesteca 1&1/2 cups faina cu 1 lingurita baking soda, o lingurita baking powder si un praf de sare.
In alt castron se freaca un ou cu 3/4 cup zahar si 1/3 cup zahar brun la care se adauga 1/3 cup unt topit. Eu aici am mai adaugat 2 linguri de smintina ca ies mai moisture muffinsurile , dar sunt optional deci.
La ingredientele umede se adauga 3 banane piure.
Se amesteca ingredientele uscate cu cele umede si la sfirsit am aruncat un pumn de nuci maruntite si esenta de vanilie.
Se toarna in forme si se coc aprox. 20-25 minute. (testul cu scobitoarea e valabil )
Poze aici:
http://good-times.webshots.com/photo/2758855490100242644FilQtH




Happiness keeps you Sweet,
Trials keep You Strong, Sorrows keep You Human,
Failures keeps You
Humble,
Success keeps You Glowing,
But Only God keeps You Going

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Suna bine. Mie nu-mi plac "sticky", cred ca las fara smintina. Daca tot sint lipicioase spune-mi te rog, sa nu ma obosesc.
A iesit bun totul, pun retetele. Mi-a placut in mod special cum au iesit aripioarele. Sotul e mofturos rau de felul lui si cica i-a placut tot.
Pentru legume:
2/3 cana ulei de masline
1/3 cana otet balsamic
1/4 cana ceapa maruntita bine
1 lingura basil maruntit bine
1 catel de usturoi "minced"
1/2 lingurita sare
piper
Am turnat amestecul peste legume, in punga ziplock. Cred c-au stat asa vreo doua ore la frigider.

Pentru aripioare:
1/4 cana mustar Dijon
1 lingurita ulei de masline
2 catei usturoi "minced"
2-3 linguri sos de soia
1/4 lingurita ghimbir macinat (am avut unul foarte bun, poate conteaza si asta)
La fel, amestecul asta se toarna peste aripioare - in pungi. Eu am avut cam 2 lbs. de aripioare, deci la mai mult mariti cantitatea.

La legume uleiul meu a fost cu infuzie de ierburi si am pus si citiva stropi de ulei de susan prajit. Asta ca disclaimer, in caz ca va iese altfel.

Eu am fost incintata de aripioare, variantele spicy nu sint agreate de copii si asta a fost perfect.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna fetele!
Vreau sa mai aduag si niste zeama de lamaie la marinat... Face f. bine. Puneti cam 2 linguri la 3-4 lb de carne de pui. La carnea de pork mie imi place maghiranul. Incercati si voi... asta e in functie de gusturi. Si puneti mai mult usturoi . Eu mi-am plantat cativa catei in gradina si acu folosesc usturoi verde la marinat. E o bunatate!!! Daca aveti putin loc, puneti si voi si folositi si la chiftele sau friptura de pui la ceaun. Mmmmm
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput