Americancele gatesc - 2

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Tavalita / Cuburi


BLATUL

50 g margarina
1-2 oua(2 mici)
200 g zahar
300 g faina
2 linguri miere
200 ml lapte
7 g bicarbonat

GLAZURA

250 g zahar
200 margarina
4 linguri lapte
4 linguri cacao
rom dupa gust

250 g Cocos,sau alune,migdale,nuci,biscuiti..pentru tavaleala

Se pune zaharul,ouale,mierea si margarina intr-un castron si se amesteca bine pina devine spumos.

Se adauga cate putina faina si cate putin lapte in care s-a dizolvat bicarbonatul,pana se termina,amestecand intr-una.

E un aluat moale,ca o smantana groasa.Are o consistenta placuta.

Aluatul se toarna intr-o tava unsa(cu margarina) si tapetata cu faina.
Se da la cuptorul preincalzit la 170 C (340 F ) primele 15 minute,apoi se coboara temperatura cuptorului la 150 C (300 F ) si se lasa inca 10 minute...sau pana e auriu bine.
Se scoate din cuptor si se lasa la racit.Cand e rece ,se taie cubulete.

Se pregateste glazura.

Se pune zaharul,cacaoa,laptele amestecat cu romul si margarina,la foc mic pentru a se topi.Se amesteca bine.

Se pregateste cocosul ras(nuca,alunele,etc) intr-o farfurie,glazura topita langa.
Si se dau cubuletele prin glazura,apoi prin cocos.
Ies cam 30-35 de bucati.










POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Reteta am luat-o si eu dupa culinar.ro



POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem


Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)


Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Alina - LucasMom, shrimpii au colesterol bun, nu din ala rau, deci sint chiar indicati in mincare. Stiu sa caramelizez zaharul, evident ca nu-l ard, in atitia ani am facut cu toate tipurile posibile de zahar (si din trestie de zahar). Adevarul e ca-mi place atit de muuuult asa, crema rece de la frigider, ca nu m-as indura sa-i schimb gustul cu nimic pus pe linga/deasupra/dedesubtul ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:

Tocmai ce am descoperit ca mi s-a stricat asparagusul si ma gandeam sa fac reteta de la Ana Maria. De ce vinde Sam`s asparagusul in cantitati asa mari?

Reteta pe care o stiam eu:

- Pun o lingurita de ulei de floarea soarelui intr-o tigaie si il intind cu un servetel ca sa acopere toata suprafata;
- las asparagusul la foc mai mare pentru 10 minute, acoperit, pana se inmoaie dar sa nu fie overcooked.
- il transfer intr-un castron si pun deasupra putin ulei de masline in care a stat inainte putin usturoi pt miros + parmezan.

Las toate astea vreo 5 minute impreuna si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Eu asparagusul il oparesc putin, dupa care il dau putin prin ulei de masline, in tigaie. Mai mult asa de incalzit, nu de gatit. Noua ne place overcooked, dar dc. nu il vrei overcooked, nu il fierbi mult. Asa si brocolli noua tot overcooked ne place [:D
Asparagus mai pun in omleta, merge f. bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hilde spune:


Buna ideea cu omleta, Ruxi. :)
Trebuie sa fac asparagus in fiecare zi ca sa-l termin. O sa incerc sa-l pastrez data viitoare in punga de hartie.

Nu stiam unde sa va scriu ca am gasit in fine un amish care vinde "pui de tara", cum ii numeam noi in Romania. :) Si ieftin, 2$/lb.
Au exact gustul pe care-l stiam eu cand eram copil. Ma enerveaza ca trebuie sa-i tai in bucatele mici ca sa-i pun la congelator, ca omul vine numai sambata sa-i aduca, dar pot sa trec peste asta. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ah, ce norocoasa esti! Eu am gasit pe craigslist pui mici de gaina ($3/buc.), dar sotul a zis ca nu. Cred ca HOA ar fi fost de aceeasi parere. Erau buni in loc de lawnmower si nu mai dau $4 pe oua organice. Cind plecam in vacanta taiem gainile, nu tre' sa le cautam hotel. Numai avantaje dom'le!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

Cat costa sparanghelul in US? Ca in Ro o lagatura de cam 10 fire costa undeva in jurul a 5 USD. Mie mi se pare exagerat.

alice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Aici e $3. Poate $2 cind e in plin sezon.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

honey, merci
eu asparagusul ii spla, rup partea lemnoasa (daca o are), dupa care il pun intr-o tava asa rasfirat la cuptor cu ulei de masline picurat pe el si niste usturoi praf. mai la urma adaug parmesan.
siminam, ce bine ca m-ai lamurit cu shrimpu' ca si sotul citise ca are colesterolul ridicat si zicea ca nu mai mananca :) deci e ok?

philip&andreea

Mergi la inceput