"Jurnal de divort"
Raspunsuri - Pagina 6
LiliaToma spune:
Am aflat tarzior de acest subiect.
Nu vreau sa mai spun cuvinte in plus,multe s-au spus, multe am vorbit... stiu doar ca tu poti fi o persoana puternica, pentru ca nu esti prima si nici ultima in situatia asta si ca daca vrei o sa te ridici si o sa mergi mai departe. Copiii tai nu ar fi mai fericiti fara tine, din contra le-ai crea mai multa durere si cred ca si tu ai inteles asta...
Oricum, azi e ziua Mariucai, ii urez inca data La multi ani cu sanatate si noroc! Ii doresc Mariucai sa aiba o mamica puternica si luptatoare, care nu se va lasa invisa, pentru ca asta o va face pe Mariuca sa creasca si ea la randul ei puternica si fericita, si o va face sa fie mandra de mamica ei care nu se va lasa doborata de nici un obstacol din calea ei si va merge inainte cu orice pret!
roxanal spune:
Strumfi, eu n-o sa-ti spun sa traiesti ptr copii...ptr ca eu consider ca te-as minti..adica..am 2 copii si eu, sunt lumina mea..insa adevarul este ca tu ca persoaa trebuie sa stii ca traiesti ptr tine..tu, esti o persoana, si tine numai de tine sa te iubesti pe tine insuti..sa ai incredere in tine, in deciziile pe care le iei, in viata ta..tu esti acum foarte tulburata ptr ca te-ai lasat amagita de un barbat ..de ceea ce ai crezut ca este intre voi, de ceea ce tu credeai ca-i oferi, de ceea ce credeai ca-ti ofera..de fapt..multi dintre noi nu dorim sa constientizam ca numai noi suntem responsabili ptr tot ceea ce nu se intampla..stiu ca pare dur..insa asta este adevarul..ne mintim/amagim singuri de cele mai multe ori, sperand ca o sa fie bine, desi instinctul ne spuen altceva..insa il acoperim cu vocea ratiunii...eu te rog sa te regasesti pe tine, persoana ta, TU, cea care este ascunsa bine sub straturile de stres, emotie, singuratate, invinsa...trebuie sa te regasesti si sa-ti dai seama ca viata merita traita, insa viata ta, care ti-o stabilesti tu, nu sotul, mama, copii, etc...eu iti doresc mult succes si iti pot oferi un umar p ecare sa te sprijini atunci cand crezi ca nu mai poti
pup
strumfi2004 spune:
Multumesc, Lilia, pt tot! 
MUltumesc tuturor!
citesc, sa nu credeti ca am disparut si nu dau atentie, insa nu ma simt inca in stare sa mai scriu, poate chiar incerc sa ma regasesc.
Corina75 spune:
Gratiela, scuze ca nu am mai aparut, sunt in sesiune si am si treaba muuuuulta multa la servici...dar am intrat acum si am vazut ca deja incep sa se vada progrese..dupa titlu, dupa ton. Ai depasit prima faza, furia, frustrarea, revolta.
Asa o sa le birui pe toate...
La multi ani Mariucai, am vazut ca a fost ziua ei!!! 

Noi suntem pe aici, cand poti si cand te simti tu in stare, scrie-ne macar cateva cuvinte, sa stim cum esti.
Pupici.
Corina si
Andrei (24.11.2004)
simali spune:
quote:
insa nu ma simt inca in stare sa mai scriu, poate chiar incerc sa ma regasesc.
quote:
Bag seama ca inca nu ti-ai luat inca sacul de box...
Hai, sus inima; ce-i cu "fata" asta lunga?
alice
MissParker spune:
Revin si eu sa te incurajez!!!
Tin'te tare, meriti si poti sa depasesti si aceasta criza!! Sa vezi ce puternica vei fi dupa aia!
Inima sus! Suntem alaturi de tine cu tot sufletul!
Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)
Poze cu noi
Povestea nasterii
maru spune:
strumfi, sper ca esti bine!
La multi ani pentru Mariuca!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
strumfi2004 spune:
Alice, nu, nu mi-am luat sac de box, ca nu sunt violenta din fire, mai mult mi-ar aminti de altele, in schimb ador "I will survive", ca si www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">asta, face parte de cand ma stiu din playlistul meu preferat.
Multumesc pentru urarile de ziua Mariei! 
Felicia, te felicit inca o data pentru mandretea de baiat! SA fiti fericiti si iti multumesc pentru tot! Cuvintele tale si nu numai, mi-au fost mereu si imi sunt de ajutor!
Maru, da, sunt mai bine, mi se mai pun bete in roate de catre ... (rezilieri de contracte la ce mai era pe numele lui, urmariri, spart cont de mail, etc. de asta am si editat mesajele, stiu ca e in stare sa foloseasca orice acum) dar incrc sa ignor. Din paacte nu ma simt bine fizic, dar si asta incerc sa remediez.
Va imbratisez cu drag pe toate! Ma striga strumfii :)
Corina75 spune:
Gratiela,
am vazut ca ti-ai schimbat adresa de email, mi-ai trimis si renew ptr messenger...dintr-o greseala idioata am sters si nu mai stiu cum sa dau de tine....te rog mai trimite-mi un mesaj pe Mess...
Cum sunteti?
Pupici 
strumfi2004 spune:
Corina, ti-am scris pe mess, de pe noul ID. 
| Citat: |
| blue eyes si strumfi, o poezie frumoasa, despre procesul indelungat al regasirii de sine, o poezie care da speranta, dedicatie speciala pentru voi doua Autobiografie in cinci capitole scurte (Portia Nelson) I Merg pe strada E o gaura mare in asfalt Cad in ea Sunt pierduta… ma simt neajutorata Nu e vina mea Imi ia o eternitate sa ies. II Merg pe aceeasi strada E o gaura mare in asfalt Ma fac ca nu o vad Cad din nou in ea Nu-mi vine sa cred ca sunt in acelasi loc Dar nu e vina mea Si totusi imi ia foarte mult sa ies. III Merg pe aceeasi strada E o gaura mare in asfalt O vad Si totusi cad iar in ea… e un obicei Ochii imi sunt larg deschisi Stiu unde ma aflu E vina mea Ies imediat. IV Merg pe aceeasi strada E o gaura mare in asfalt O ocolesc. V Merg pe alta strada. Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008) Poze cu noi Povestea nasterii |
Ah, Felicia, aproape zilnic o citesc si nu reusesc sa identific inca in ce capitol sunt...
Ar trebui ca povestile celor care au reusit sa depaseasca ceea ce traiesc eu acum (si sunt atat de multe pe forum, Felicia, Corina, Sorana, Anna, Mirela, Cristina, si sunt doar cateva care imi vin acum in minte) sa ma incurajeze, sa ma ajute, insa sunt atat de multe celelalte, cele triste, incat ma coplesesc. Imi propun sa nu mai citesc, dar nu stiu de ce tot o mai fac..
Stiti ce imi spunea o tanara zilele trecute, e cu mult mai tanara decat mine, insa tot timpul, in toate discutiile mi-a dovedit multa intelepcune, maturitate in gandire: ma intreba - retoric - de ce oamenii sunt atat de dornici sa-si strige nefericirea, sa si-o afiseze pretutindeni, iar bucuriile, oricat ar fi de marunte, nu? Nu i-am raspuns exact la intrebare, pt ca i-am dat dreptate, asa facem cei mai multi, ci doar cu un pasaj din noua carticica a strumfilor, "Zana Norilor", din care va rog sa ma credeti ca invat in fiecare seara ceva, cu fiecare poveste pe care o citim despre cate un nor. Iata pasajul despre Norul Tristete:
"Tristetea trebuie lasata sa cante, sa fie ascultata, chiar aplaudata sau imbratisata. Caci Tristetea vrea sa fie intrebata ce are de spus. Odata ce va spune tot, va lua chipul Linistii"
www.youtube.com/watch?v=LfYAfqDYQbo" target="_blank">Crede in ochii copilului tau!