"Jurnal de divort"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorellay

"daca nu isi respecta programul de vizite - adica NU vine atunci cand ar trebui sa-i ia pe copii, cred ca poti face ceva la judecatorie sa i se retraga definitiv dreptul, macar stii cum stai, daca e mai mereu absent mai bine sa stii clar ca nu va avea drept la vizite deloc!"
Nu exista asa ceva..cu alte cuvinte el nu e obligat sa vina la program dar ea e obligata sa dea copii in caz ca apare la program. Mie mi se pare una dintre cele mai crunte dureri ale unei mame ce trece printr-o despartire.

Sorana 30+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">sunt...lo1.

in cazul asta, legea e chiar nedreapta!

evident, vorbeam din filme... si ma gandeam ca ar trebui sa fie vreo portitza, ceva!

Ajutati-l pe Razvan sa lupte cu o boala necunoscuta!

ANAMARIA, mami de 2 baieti ca in filme:

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

poze cu frumosii mei (si nu numai )
Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu,
nu inseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa!

Mergi la inceput

cat despre gradinita copiiilor, si eu cred ca trebuie sa le pui in tema pe educatoare!
am o colega divortata si a avut la un mom. dat neplaceri ca se tot ducea ex-ul pe la gradi, cea mica plangea apoi dupa el si tot tacamul, plus ca la un mom dat a luat-o de la gradi fara sa anunte mama si a plecat cu ea in parc; a adus-o acasa dupa juma de ora cand mamica era plansa toata...
educatoarea a zis ca ea n-are vreo vina, ca nu stia ca nu tb sa-o dea tatalui acasa!

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Exact acum 1 an mi se spunea din senin (eram in camere diferite): "eu nu te mai iubesc, am pe altcineva". Apoi imediat ca a fost o gluma. La o saptamana a plecat. S-a terminat divortul pe 15 septembrie anul acesta. Asteptam hotararea de divort cand m-am trezit cu citatie: face apel. Are 2 cerinte:
1. nu e de acord sa plateasca pensia de la data introducerii actiunii, mai exact mai are 3 luni: mai, iunie, iulie, a cate 220 lei, reprezentand 33% din venitul net pe care l-a adus in instanta. pt august si septembrie a trimis banii ca sa aiba omul hartiile doveditoare la dosar pe 15 septembrie. El sustine - cu bonurile de casa, care mentioneaza el ca au fost ignorate de instanta - ca a contribuit in lunile respective la cresterea copiilor, bonurile se refera la un tv pt copii (astfel ca acum avem 3 Tv in casa) si la o veioza (si d-asta aveam, dar...poate le mai trebuia copiilor ). Bonurile sunt tot din lunile august si sept, dar...
2. Ei, aici, dupa ce roaga reclamantul instanta sa nu considere ca sunt orgolii sau interese meschine din partea lui, sustine ca programul de vizita primit este nedrept, frustrant, etc (acum mentionez eu ca din 15 septembrie pana in ziua de azi nu a venit sa-i ia macar 1 ora), ca nu poate pleca cu copiii la mare, la munte in timpul jumatatilor de vacanta primite (si cere sa se specifice clar care jumatate, prima, a doua?) pentru ca trebuie sa ii aduca la domiciliul mamei la ora 18. Sau ca e nedrept ca nu a primit sa fie cu el in prima zi de sarbatorile religioase, ci doar in a doua, adica eu nu pot pleca niciunde cu ei in afara localitatii de Cracin, Paste, pentru ca POATE tatal lor va vrea sa ii ia, nu?

Nu as fi crezut nicicand ca poate fi atat de meschin cu proprii copii, nu el, care isi trambita raspicat principiile paterne. Nu cel pe care il credeam tatal perfect pentru copiii mei... Ce poate schimba intr-atat un om? Sau poate asa a fost dintotdeauna si m-am inselat eu asa de tare? Nu stiu daca imi voi putea explica vreodata.

mami, "pinsentza" si "diliciosul"

Strumfii spun lucruri trasnite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

sunt alaturi de tine, fruntea sus, ai sa vezi ca si instanta va hotari ca fiind aberante cerintele lui.
Cat despre bani, mi se pare tare meschin...

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Strumfi, din ce scrii pare un soi de razbunare, nu stiu de ce, dar nici nu trebuie sa te chinuiesti sa afli de ce face ceea ce face. O sa treaca si asta, iar timpul va lamuri totul... O sa-i treaca inversunarea, pentru ca va avea alte lucruri mai importante... Nu te stresa cu intrebari, desi stiu ca e greu... O sa vezi ca vine si vremea cand nu iti va mai pasa, in general, de ce face sau ce zice el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorisor spune:

E prima oara cand am deschis acest subiect si am citit "jurnalul de divort" acum,cap-coada. Ce cosmar!...
Mie imi vine sa-mi tin respiratia uneori, de teama sa nu-mi dispara micul rai in care traiesc. Sunt 3 ani de cand am auzit si eu acel infiorator "nu te mai iubesc, vreau sa ne despartim" si e greu de uitat ce am simtit atunci...si cat am plans...si cat m-am intrebat "de ce"...Dar a trecut. Si nu ne-am despartit..si lucrurile au mers si merg, mai bine ca niciodata!
Astfel, povestea adevarata si trista din jurnalul de divort e pentru mine ca un drum alternativ pe care puteam merge si eu...si ma ingrozeste.
Mamica de strumfi, bravo tie ca esti inca intreaga!
Ai trecut de ce a fost mai greu, zic eu, desi stiu ca vorbesc "de pe margine". Se zice ca ceea ce nu ne doboara ne face mai puternici, iar eu sunt convinsa ca asa este si pentru tine!
Cat despre ultimele noutati (apelul...)ce sa zic? Meschinarii...Pune-i bete-n roate cat poti si continua sa lupti pentru drepturile tale si ale copiilor tai.
Bravo!

Mergi la inceput

Mai intai, multumesc fetelor pentru incurajari si sustinere!

A trecut 1 an, 1 an in cap. Pare mult uitandu-ma inapoi, parca nici nu-mi vine sa cred. E inca viu totul, dar nu mai doare. Sau cel putin nu ca atunci. L-am parcurs greu toti 3, dar l-am parcurs. Acum, da, Felicia, cred ca pot vedea groapa si o pot ocoli.

Astept ziua de vineri. Stiu ca Dumnezeu va face dreptate, poate nu acum, dar va face cand va sti El.

A fost Mos Nicolae. A fost chiar frumos, am fost noi trei: am ornat geamul camerei lor, am asezat acolo si ghetutele rosii de carton mesterite de Mariuca la gradinita. Apoi am curatat ghetutele adevarate - Stefi si-a luat doua perechi - si au hotarat sa nu le lase la intrare, ci sa si le puna langa patut, aproape de fereastra. Si au adormit bucurosi si linistiti. A adormit si mosul, asa ca pe la 2 dimineata, somnoros orbecaia in lumina lunii pe la portbagajul masinii dupa cutiile cu cadouri . Dimineata s-au trezit sfiosi, cu nerabdare; mai intai Maria, s-a uitat la cizmulitele ei, a verificat apoi ghetutele fratiorului si abia apoi l-a trezit, dupa aceea pe mami care o urmarise printre gene.

Si mai este un Mos care trebuie sa primeasca multumiri! Si i le aduc si aici!

Mergi la inceput

Seara au primit aceleasi cadouri si de la tatal lor - probabail a intrebat-o pe Maria ce-si doresc saptamana trecuta cand a fost la ea la gradinita. Copiii au fost cam dezamagiti, asta au si spus: dar avem deja asta. A venit insotit de tatal lui - martor?? Cu siguranta! Le-a dat cadourile de pe scara, nu a trecut pragul. Copiii au fost reticenti, nu s-au apropiat nici sa-i pupe. Totul a durat vreo 3 minute. Ma bucur doar ca nu au mai fost ravasiti ca alta data, doar Maria a fost tare nedumerita cum a trecut Mosul pe la el ca doar acolo ei nu au ghetute si de ce le-a adus acelasi fel de jucarii. Singura a tras concluzia ca nu au fost de la Mosul, ci de la el.

Mergi la inceput

n-am avut timp de ceva vreme sa intru pe forum...
si azi te-am regasit, strumfi - printre subiectele active!

ma bucur sa vad ca 'plutesti', ca acum doare mai surd incet-incet va trece, ca o rana mare care se vindeca greu...

mi-au dat lacrimile sa citesc cum au asteptat strufii mici pe mos nicolae - exact la fel s-a intamplat si la noi; si m-am gandit la mine, la ei, la tati... sper ca Dumnezeu sa ne ajute sa ramanem impreuna toti 4, sa fim BIG HAPPY FAMILY

multi pupicei cu mult-mult lipici

Nascut pe 4 iulie (2000)
si
Vineri, 13 (iunie, 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Strumfi 2004 nu vreau sa iti vorbesc de divortul tau sau de sotul tau. O sa iti spun in schimb ca nu e tata cine te face ci cine te creste.

Mama mea s-a descurcat singura cu 2 copii ani de zile pana cand in viata noastra a intrat un om deosebit pe care eu il chem tata pentru ca desi nu trebuia sa fie a fost si este cel mai bun tata din lume pt mine si sora mea.

Dupa multi ani singura mama mea a gasit iubirea si noi un tata care ne-a iubit mereu, care ne-a fost alaturi, ne-a incurajat, ne-a consolat.

Sunt sigura ca exista cineva special pt tine, care sa iti redea increderea in barbati si sa te faca sa crezi ca nu toti sunt la fel.
Tarieste si bucura-te de viata ca in in viata singurele probleme fara rezolvare sunt moartea si impozitele

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/

Mergi la inceput