FIV=pacat?
Raspunsuri - Pagina 4
zisaCami spune:
Sorina,
Aceeasi problema mi-am pus-o si eu cu ceva timp in urma si dupa 5 FIV-uri nereusite! Culmea e ca in aceeasi biserica, unul din preoti ma incuraja sa continui, iar celalalt imi spunea ca biserica condamna aceste tratamente!
Pe scurt, am facut cum am simtit si acum, la cea de-a 6-a incercare, am in burtica doua inimioare de 6 saptamani fix!
Raspunsul numai tu ti-l poti da!
6
Criss75 spune:
quote:
Originally posted by zisaCami
Sorina,
Aceeasi problema mi-am pus-o si eu cu ceva timp in urma si dupa 5 FIV-uri nereusite! Culmea e ca in aceeasi biserica, unul din preoti ma incuraja sa continui, iar celalalt imi spunea ca biserica condamna aceste tratamente!
Pe scurt, am facut cum am simtit si acum, la cea de-a 6-a incercare, am in burtica doua inimioare de 6 saptamani fix!
Raspunsul numai tu ti-l poti da!
6
Felicitari pentru inimioarele tale. Si pentru perseverenta si curaj.
Criss si Alex (11.05.2003)
hannen spune:
Daria,multumesc!
Vreau sa stiu din ce motiv mi-a fost sters mesajul.Sunt foarte suparata pt. ca acest lucru este discriminare pe fatza!
La subiect s-a cerut si parerea/atitudinea altor religii despre/fata FIV.
cu ce am gresit postind parerea religiei mele???sper sa nu se aduca argumente subtiri precum ca link-urile erau in engleza,ca se posteaza pe forum intr-o veselie,link-uri in toate limbile ,ba chiar citate intregi!!
So,astept o lamurire!
Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita
marius spune:
quote:
Buna
In urma cu o luna de zile am facut o fertilizare in vitro. Am reusit sa raman insarcinata, dar sarcina s-a oprit in evolutie la 5 saptamani.
As vrea sa incerc din nou in toamna, dar ...
Ma tot intreb daca este bine ce fac, daca asta e drumul pe care trebuie sa-l urmez.
Oare nu il manii pe Dumnezeu prin nerabdarea, disperarea mea?
Ar trebui sa am rabdare? Iar daca imi este dat voi avea candva pe cale naturala un copil?
Este moral ce am facut?
Pe de alta parte ma gandesc ca Dumnezeu mi-a aratat drumul acesta, deci nu poate fi gresit. Iar varsta si problemele de fertilitate pe care le am atat eu cat si sotul meu nu ne lasa alta optiune.
Daca este cineva dornic sa ma ajute cu un sfat este binevenit.
Va multumesc si astept.
NU s-a cerut parerea. Raspunsurile OFF topic sunt sterse fara un anunt prealabil. NU conteaza continutul lor.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa
hannen spune:
quote:
Originally posted by marius
Ok, daca nu raspundeti on topic ramaneti si fara raspunsuri si pe tusa pentru racorire.
Pe de alta parte (opinie personala) nu confundati stiinta cu religia, nu le comasati nu le comparati, sunt dupa mine lucruri totalmente distincte. Ok
Adevaraul este ca si titlul topicului e un pic... confuz. Ce sa aiba stiinta cu pacatul? FIV e FIV in mod cert un progres, un pas inainte in timp ce pacatul este ceva relativ ce tine de o parte din explicatiile religioase. Asa incat gata. Ori raspundeti pe subiect ori... pauza.
Marius Pernes
Pagina legislativa
In primul rind,am vrut sa te contrazic!Religia si stiinta nu sunt lucruri totalmente dinsticte!
Nu din pcdv islamic!
stiinta sprijina religia si invers.Religia zice ca stiinta o sa va arate adevarul despre care dumnezeu vorbeste dar pe care voi (oamenii) il ignorati.
In al doilea rind s-au postat pareri ortodoxe!Persoana care a intrebat este catolica!
In al treilea rind prin acele link-uri iti dadeam dreptate in urmatoarea jumatate a mesajului,precum ca FIV este un progres si nu un pacat.
daca chiar sunt persoane interesate pot sa postez link-uri absolut uimitoare (episoade lungi) in care se descrie detaliat dezvoltarea embrionara EXACT dupa descrierile Coranice!
Absolut fantastice!Te lasa fara respiratie si cu siguranta daca vei avea curiozitatea sa le urmaresti,nu vei mai sustine ca religia se contrazice cu stiinta!Dimpotriva!
Poate doar ortodoxia(crestinismul)!
Islamul nu!
P.S persoanele interesate imi pot trimite PM.
Si cireasa de pe tort e tocmai faptul ca link-urile puse de mine erau o alinare pt. sufletul ei acum incercat de esuarea FIV-ului ,de senzatia de vinovatie ,plus degetele care o impungeau arataindu-i cit de pacatoasa este!!
Am vrut sa arat celor care condamna religia,ca nu toate religiile sunt impotriva stiintei si nici in intuneric!
Din pacate ai demonstat ca nu ai citit ,dar te-ai repezit sa le stergi doar fiindca contineau cuvintul ISLAM!
hannen spune:
quote:
Originally posted by marius
[quote]
NU s-a cerut parerea. Raspunsurile OFF topic sunt sterse fara un anunt prealabil. NU conteaza continutul lor.
Marius Pernes
Pagina legislativa
si din nou iti zic,din nefericire exact asta s-a cerut,parerea iar crestinii nu au ezitat sa si-o expuna.
Cu ce am fost eu off topic,mai exact...ca tot n-am priceput?!
szivarvany spune:
Hannen, poate reusesti sa o primesti inainte sa fie sters of topicul
Eu asa am inteles, ca ai intins o mana Sorinei, sa se linisteasca. Pentru ca exista un singur Dumnezeu, oricum l-am denumi.
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3
hannen spune:
Daria,iti multumesc din suflet!si tie
Pt. noi musulmanii,Dumnezeu este Unicul,Singurul si acelasi pentru toti,din nefericire crestinii il numesc "dumnezeul ortodox" sau "dumnezeul crestin".
ioanadara spune:
"nu vei mai sustine ca religia se contrazice cu stiinta!Dimpotriva!
Poate doar ortodoxia(crestinismul)!
Islamul nu!
din nefericire crestinii il numesc "dumnezeul ortodox" sau "dumnezeul crestin".
"
Afirmatiile astea nu au absolut, dar absolut nici o legatura cu subiectul. Aici sunt reflectate destul de agresiv de altfel convingerile tale ca musulman impotriva religiei ortodoxe, religie din care nu face parte de altfel nici macar persoana care a deschis topicul.
Poate de aceea anumite mesaje ale tale au fost pe buna dreptate sterse.Ingreunezi subiectul inutil.
hannen spune:
Hai nu mai spune!
Dar mesajele alea de pe paginile anterioare unde se oripileaza forumistii despre fapta sorinei,alea ce sunt?
Aici sunt exprimate convingerile mele ca musulman "impotriva"(e prea mult zis) celor care cred cu convingere ca religia si stiinta se resping,nicidecum impotriva crestinismului.
De ex. Marius si Ham.(mie imi plac mesajele lui ham,desi evidend in unele chestii nu-i dau dreptate iar acum am gasit o sansa sa-i arat ca se inseala in privinta "religiilor",nu toate trateaza stiinta ca pe lucrul diavolului)
Iar "anumite mesaje" ale mele ,nu "au" fost decit unul in care am pus doua link-uri,care puteau fi deschise sau ignorate pt. ca am specificat anterior ca ele contin opinia teologilor musulmani despre FIV.
si tu la fel,ingreunezi subiectul mai mult decit inutil grabindu-te sa-ti arati "simpatia" pt. mine criticind ceva ce evident nici nu ai citit(mesajul sters)!sau poate aveai pregatit vreun speech impotriva FIV-ului si eu te-am deranjat.