FIV=pacat?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

hannen si ca intotdeauna. iti trimit pm

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Salutare tuturor
Imi pare rau ca s-a ajuns aici cu discutiile, nu inteleg de ce trebuie sterse anumite mesaje.
Am cerut PAREREA (se pare ca nu destul de explicit) oamenilor si nu m-a deranjat nici unul dintre mesaje.
Cat timp a fost subiectul inchis am primit PM de la hannen cu link-urile in discutie si din curiozitate le-am citit. Nu aveau nimic nepotrivit, ba chiar dimpotriva a fost o usurare pentru mine sa aflu ca nu toate religiile condamna gestul meu.
Pacat ca.... incalci Reglamentul!! Marius
Va multumesc

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Sincer tehnic discutand (este o eroare sa crezi ca stergerea are la baza vreo motivatie personala sau legata de religie si sau culte) voi fi pus din nou in situatia de a sterge orice raspuns off topic. Nu conteaza userul, opinia, credinta ci doar faptul ca este off topic. Ok? Acesta a fost si motivul pentru care am lasat un singur raspuns de-al tau (@hannen) restul fiind sterse si pentru care am raspuns la fel ca si acum. Nu le voi sterge deloc pe acestea nu pentru ca nu ar trebui in conformitatea cu partea administrativa ci poentru a sublinia ca voi inchide total acest topic daca nu se conformeaza cerintelor initiale. Orice comentariu de genul la mine asa la tine invers va duce automat la punerea "pe tusa" pe o perioada a celui/celei care nu respecta acest forum in conformitate cu prevederile Regulamentului. Stiu ca pare sec, stiu ca nu suntem la fel dar daca cineva are altceva de spus are posibilitatea de a-si lansa propriul topic, propriile opinii cu o singura conditie. Sa respecte Regulamentul.
Ok?

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_sz spune:

Din punctul meu de vedere subiectul este inchis. Nu accept sa fiu cenzurata.
Multumesc inca o data celor care au vrut sincer sa ma ajute.

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Asta mai pe romaneste e pumn in gura!
Marius,chit ca ma pui pe tusa,bati cimpii cu gratie stimate domn!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Sorina,mult succes si sper ca indoiala si sentimentul de vinovatie sa dispara din sufletul tau!

Alexa Ioana,multumesc!Mi-ai facut ziua frumoasa!

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Pozici
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Noutati
www.flickr.com/photos/moodyamira2" target="_blank">Amira scolarita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Eu totusi nu inteleg, cine a fost deranjat si de ce.
Atata timp cat autoarea subiectului nu a acuzat pe nimeni, ba din contra.

Puteti macar sa explicati unde a fost problema ???

Sau cu ce a gresit Hannen ??????

Sorina, multi pupici la tine si sa se lase cu bb urmatoarea incercare !!! Doamne ajuta !!!

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

sorina te admir pentru curajul de a face FIV... eu nu am avut curajul asta... dupa vreo 5 ani de incercari fara rezultat, dupa stimulari si inseminari si operatii, cand doctorul meu mi'a zis ca nu mai are ce sa'mi faca altceva decat sa ma indrume spre FIV, am pus "pusca in cui" si m'am indreptat spre adoptie (faza faina e ca nici adoptia nu e acceptata de majoritatea preotilor ortodocsi... ). si bine am facut, ca in timp ce eu ma chinuiam din rasputeri sa raman gravida, fetita mea se nascuse si ma astepta sa o iau acasa...
iti doresc din suflet mult succes si multa rabdare, si sa te ajute Doamne Doamne (care e mare si ne iubeste pe toti deopotriva) sa devii mama, indiferent prin ce metoda !

te pup !!!

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

quote:
Originally posted by sorina_sz

Din punctul meu de vedere subiectul este inchis.

Sorina

OK.

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

Mergi la inceput