Buna fetelor!
Va citesc demult dar acum indraznesc sa va scriu!
Acum o luna am pierdut o sarcina la 21 de saptamani si credeti-ma ca nu mi-am gasit pacea decat prin credinta.Sambata am fost la manastirea Rarau si acolo pacea m-a cuprins prin toata fiinta.
Va rog sa-mi permiteti sa ma alatur voua si sa ma treceti in listutza voastra.
Anadomnica, am citit ce ai postat cu ceea ce a spus mitropilitul si acele "povete" in legatura cu casatoria.
Va pup si numai bine
Laura
Draga mea Cami, noi suntem bine si da, murim de cald in Bucuresti, mai ales ca stam la ultimul etaj, dupa cum stii :)
Scuze ca nu am apucat sa vorbim la tel, dar eram in Bulgaria, la teambuilding cu firma.
Oricum, am inteles de la sotul meu ca atunci cand vomiti tu razi in acelasi timp, asa ca se pare ca a inceput distractia pentru tine :)
Ma bucur din tot sufletul pentru voi, cu atat mai mult cu cat stiu cat de mult v-ati chinuit si nu cred ca este o dovada mai mare a minunilor lui Dumnezeu, decat prin ceea ce vi s-a intamplat chiar voua !
Fetele va pup si ne auzim !
Buna fetelor,
V-am citit din urma ,am revenit si eu din vacanta.Cand m-am intors spre bucuria mea am primit snuruletul de la Cami.Cami iti multumesc din suflet Dumnezeu te-a rasplatit pentru bunatatea ta .Iti doresc sa fii o mamica fericita si implinita.
incepe un nou capitol de vara:
capitol de vara
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png