Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (14)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

marryan - ahaa... m-am linistit acuma, eu zic ca n-ai nimic. Fara suparare dar eu cred ca acesti bioenergeticieni sunt in cel mai bun caz niste sarlatani cu litere mari. Nu trebuie deloc sa ai incredere in ei, si nici sa nu te mai duci ca eu nici nu cred ca e bine, vorbeste mai bine cu duhovnicul tau. Nu stiu ce "bioenergie" folosesc ei, nu cred ca e ceva curat.
Fetelor ati auzit de Carmen Hara? Este emisiune cu ea la happy hour pe protv de la 17:45, zice ca e clarvazatoare si proroc (asa zice ea) si intr-adevar a avut predictii care s-au adeverit, si cica toata america merge la ea sa o intrebe, ba Angelina jolie, ba Bill Clinton... Eu am urmarit 2-3 emisiuni cu dansa... si nu stiu sincer ce sa cred, e asa de senina si spune cu atat de multa siguranta lucrurile. Unii spun ca vorbeste cu ingerii, voi ce spuneti/credeti? Acum am o mare neliniste ca imi vine sa-i scriu sa o intreb de copii daca si cand o sa am dar ma nelinistesc, nu cred ca e bine, trebuie sa intreb si eu duhovnicul. Si altfel daca ma gandesc nici nu as vrea sa stiu. Si in seara asta este emisiune cu ea, poate va uitati si-mi spuneti si mie ce credeti.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

sigur anadomnica ca e sarlatanie curata, eu nustiu ce am avut in cap ca mam dus, da ai dreptate ca nustim ce energii folosesc ei dar una sigur stiu ca era agresiv in raspunsuri si deja mi am dat seama cid imi vorbea si felul cum imi vorbea ca are un suflet rau pina si privirile dadeau de gol.

Eu stiu o persoana fr credincioasa care deasemena vede multe lucruri dar nu le spune direct ca sa nu interpreteze cumva oamenii in rau, si plus ca a facut mult dar mult bine a ajutat multe manastiri cu bani la constructie, cu mincare la oamneni cu haine pentru saraci, da pe acest om cu suflet mare o cred, mai ales ca tine post regulat, merge la biserica si probabil pu milostivenia care o face Dumnezeu a inzestrat-o cu acest dar. Eu am fost la ea e ruda cu cineva apropiat familiei noastre, dupa ce am facut HSG la trompe sa mi dea niste ceaiuri poate sa beau si sa ma ajute cu ce sfaturi ca sa urmezi pu am vedea visul implinit, si ea a vazut multe la mine si la sot, si nea spus ca avem ingeri pazitori puternici, suntem norocosi si ca o sa avem copii daca o sa fac tratamentul ei. Eu am facut 10 zile timp de 3 luni am mers la ea insa eu tot in acest timp am fost fr stresata, multe griji, sunt sigura ca am sa am un copil cit de tirziu va fi, ceea ce corespunde cu ce mia zis si duhovnicul meu, el mia zimbit si mia spus sa nu imi fac griji, si sa l las pe Dumnezeu sa lucreze acolo unde este nevoie.
In privinta acestei doamne eu nu ma pot pronunta am vazut si eu o singura emisiune, poate intrebi duhovnicul mai intii si apoi o intrebi.

Maria

'Love is an act of endless forgiveness, a tender look which becomes a habit!

nu a mai ramas mult pina voi afla ca s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Anadomnicapoate vorbeste cu ingerii, dar cei cazuti. Biserica ortodoxa nu este de acord cu acesti clarvazatori si bio-energo-terapeuti. Sunt parinti cu viata sfanta care vad unele lucruri, dar numai atunci cand este de folos pentru cel aflat in necaz, cand Dumnezeu ingaduie asta. Si sa nu uitam ca in Biblie scrie ca multi prooroci mincinosi vor aparea in vremurile din urma, asa ca sa nu plecam urechea la ei. Sa fie dna aia sanatoasa si s-o aiba Dumnezeu in paza, dar nu te sfatuiesc s-o intrebi ceva. Am vazut si eu reclama, dar eu refuz sa ma uit la emisiunile astea care ne tampesc mintea si ne mutileaza sufletul. Of, nu stiu daca sunt clara, sunt atat de obosita...dar te rog, nu avea incredere in decat in Biserica si oamenii ei, nu in cautatorii de senzational. Te pup. Ai grija.

Daca ne-am gandi in fiecare zi la moarte, am fi mult mai buni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Draga Anuta, primul meu impuls a fost sa iti scriu sa nu intrebi, parca acuma, cand scriu pr zis nu mai sunt atat de hotarata de ce. Si eu cunosc o clarvazatoare (sta in bloc cu parintii mei si habar n-am avut ca e clarvazatoare desi am stat la un etaj distanta). Am vazut-o la televizor si am ramas foarte impresionata si nu atat de clarviziunea ei cat de credinta ei, de modul cum vorbea despre Dumnezeu. Eu am fost si la un medic de familie care doar se uita la tine si stia de ce ai venit, unde ti-e problema... N-am intrebat nici una dintre aceste persoane daca voi avea copii; la un moment dat as fi vrut sa discut cu cineva care sa-mi spuna ce se intampla de fapt in realitate cu ceva ce ma framanta pe mine... dar mi-am dat seama ca stiu raspunsul si atunci nu m-am mai gandit sa intreb. NU cred, sincer, ca ti s-ar da un raspuns negativ.... si atunci...? La ce sa mai intrebi? Sunt doar niste ganduri... cred eu pe undeva ca viitorul este al Lui Dumnezeu, El stie si daca El ne-a ascuns deocamdata anumite lucruri... Eu n-as intreba... (asta ca sa iti spun ce as face eu, in caz ca te ajuta). Exista ispite din astea in care vrei sa stii si pare totul atat de aproape incat... de ce sa nu afli si tu? Dar uite, daca ai un duhovnic bun, il poti intreba si pe el, sa te sfatuiasca, ar fi bine sau nu?

Cu speranta ca ti-am fost de ajutor macar putin de tot, te pup dulce si iti doresc multa intelepciune si pace!

Mergi la inceput

fetelor ati folosit cineva produse de la For ever?
eu am o ruda parintii meu au botez fetita, si nu raminea insarcinata tot ceva timp si cineva ia recomndata sa cumpere din bucuresti de la firma forever aloe vera, propolis, echinaceea, si jolly si a folosit cam 2 luni si a 3 a ramas insarcinata.

Voi ce imi puteti spune, eu nu am gasit nicaieri discutii anume pe aceste produse.
Va intreb ca azi vreau sa mi comand si joi le voi primi, sunt cam scumpe un set intreg ajunge la 170 euro ...dar ce nu afacem noi pu bebe.

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Scuzati , cand m-am apucat eu de scris nu aparusera comentariile fetelor, doar intrebarea ta, Ana, ne cam repetam dar eu zic ca asta arata ca suntem pe aceeasi lungime de unda, ceeace e de bine, nu?

Marryan, bine ai revenit!

Va pup mult PE TOATE!!!!

Mergi la inceput

Livsy si eu te pup, multumesc de floricica.
cum te simti?

ma scuzati ca in loc de royal jelly am scris "jolly" nustiu unde ma gindeam

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Fetelor, multumesc mult de sprijin. E drept ca daca gandesc la rece imi raspund cum imi raspundeti voi, insa... ispita... Adevarat este ca sunt si preoti clarvazatori, cum a fost si Arsenie Boca. Am asa o ispita, sa intreb, cand in mod normal eu insami sunt tare impotriva. Cred ca a inceput postul si vin ispitele!!! M-am mai linistit si citind raspunsurile voastre. Va pup, va multumesc ca-mi sunteti aproape.

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/WaoFm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryb spune:

ce fac fetele ?

maryb 21+ cu

marea mea iubire

sa fii sanatos puiul meu

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

bunaaaaaaaaaaa feteleeeeeeeeeeee

am trecut si azi putin pe la voi caci altfel nu se putea.....ma simt din ce in ce mai bine doar ca tusesc ....si nu stiu ce sa ma mai fac cu tuseaasta.....beau la lamaie cu miere de albine de nu mai stiu....

vreau sa va zic ca m-am programat la un medic din cta si voi merge de azi intr-o saptamana.....sa il vad pe bebe si sa am pe cineva aproape.....iar la marinescu merg pe 17 iulie.....

florela30....e adevarat ce zice meda...cred catoti doctorii ar trebui sa faca inseminarea in mom ovulatiei....aceia sunt doctori buni.....tu la ce doctor esti??? de ce nu mergi la giulesti caci cei de acolo sunt bine cunoscuti pt cazuri rezolvate....ca si in cazul medei....ai vazut ce diferenta.....dar oricum multa incredere in Dumnezeu....

fetelor noi am avut azi hram la biserica....a fost tare frumosssssss....doar ca de la atata caldura nu am rezistat toata slujba.....dar superrrrrrrrr.....imi place ca e hramul vara....

jasmine30 multumim de predica.....super.....tu ce mai faci?????muriti de caldura in bucuresti?????

chiar asa cum rezistati pe caldurile acestea????
marryan.......ma bucur ca ai mai aparut.....esti draguta si scrii f frumosssssssss

dar fetelor de cleoooooooooooooooo....mai stie cineva ceva???????????

livsy te salut si pe tineeeeeeeeee....si trimit

6+

Camelia

Mergi la inceput