Cafea cu aroma de femei-*85*
Raspunsuri - Pagina 8
ramyteo spune:
quote:
Originally posted by alic
seara buna! ca de obicei...cam lipsa in weekend!
ori ati fugit la meci din nou? e jale mare cu campionatul asta....ne trec toate apele!
eu am iesit cu al meu sot(ca doi porumbei) ca na...azi am facut 5 ani de cand ne-am pus pirostriile
acu.,..sper ca ne-am facut ucenicia si in cele din urma va veni si rezultatul; hai...poate anul asta nu, dar macar la anul sper...stiti voi la ce: Ramy, ce zici? mai faci o vraja?
va pup pe toate! somn usor!
apropo Dodo, Ramy e o norocoasa cu asa un ginere!!!1
ALICe
eu
Alic, da, am sa fac dar...daca se intoarce impotriva mea? Ti-l dau tie, da?

Teo Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
MA scuzati, BUNA DIMINEATA!!!!!!!!! Poftiti la
creca cuscra doarme, hm...
ALic multi ani sa fiti fericiti!!!!!!!!!!
W. iaca luasi vacanta, hai?
VA

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
alic spune:
neata!
multumesc de urati, fetelor! si voua va doresc tot binele si multe fericire!
Ramy, sa stii ca daca se intoarce spre tine, promit sa vin in ajutor!
daca deja ati dat cafeaua, atunci eu va servesc cu cate un snitel si un dovlecel pane, ca sa nu mergeti cu burtile goale la vot!![]()
ALICe

eu
alic spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=115652aici e prima parte asa in mare
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=116099aici a doua parteTeo
Perlute
Ramy, ce linkuri sunt astea? eu nu le pot deschide, ba mai mult, imi si busesc pc-ul
ALICe

eu
ramyteo spune:
Alice sunt sub mele, blogurile, da las ca nu au importanta
trebuia sa fac pauza intre unltima cifra si cuvantul "aici" de asta cred ca nu se deschid. No ...las
Auzi daca nu vi in ajutor.....pai nu sti ce te asteapta
[tripleti]
hihi

Teo
Perlute
wonderful spune:
Salut,fetele.Bai,mi-e o greata de nu mai pot.Cred ca nu-mi prieste vacanta,in p. masi...Sau o fi de la...votare,ca mi se apleaca de cate ori aud de 'politica' romaneasca...
wonderful spune:
> Test pentru dovada dragostei neconditionate:
> Iti iei nevasta si cainele si ii incui in
> portbagajul
> masinii.Deschiziportbagajul dupa 2 ore si vezi cine
> se bucura ca te
> vede...
ramyteo spune:
Buna dimineata, cam spre amiaz![]()
Cuscra pe unde umbli?
Auziti aici : VA ORDON SA VA LUATI CAFELELe !!!!!!!!!
Pai vad ca altfel nu se mai poate cu voi, hm....
Teo
Perlute

(ca doi porumbei) ca na...azi am facut 5 ani de cand ne-am pus pirostriile