Cafea cu aroma de femei-*85*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iahim spune:

Ramy,avem doar o viata...Uneori poti trece si muntii fara sa iti dai seama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by iahim

Ramy,avem doar o viata...Uneori poti trece si muntii fara sa iti dai seama...

Muntii cred ca si acum ii trec de cand ma stiu muntii ii tot mut din loc, cand am avut parte de fericire a fost pana la varsta de 13 ani. Dupacea....toate au mers pe dos. Iar acum sunt fericita ca am fata si sotul si ce ne ramane sa ne rugam sa ne tina sanatosi ca ....daca nu o sa mai avem unde sta.....atunci o sa vezi ce sparg la pietre de pe munti.

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=115652aici e prima parte asa in mare
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=116099aici a doua parte

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by iahim

Buna dimineata!DODO,pentru poze!Bodo arata foarte bine!Fara maguliri si fara incurajari,iti spun ca merge spre bine.Este vizibil!Ma bucur mult pentru voi!Este mult schimbat in bine in ultimele luni!Inainte cu credinta!

Haideti la cafea!

Asa e Iahim ,eu/noi observasem dar tot astept sa obsv si cei din jur.
O sa mai postez pozici din Ct cu mare sau fara dar sigur va fi Bodo in ele.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Dodo pe langa faptul ca e din ce in ce mai bine, e si din ce in ce mai frumos, serios, ieri parca m-am uitat la pozici si am ramas placut surprinsa mii de pupici se indreapta cu repeziciune spre voi

Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hai la o si mai zi-ne cate ceva de printesa, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mii de pupici spre voi

Mii de la toateeeeeeeeeeeeeeeee

Teo
Perlute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

quote:
Originally posted by ramyteo

Dodo pe langa faptul ca e din ce in ce mai bine, e si din ce in ce mai frumos, serios, ieri parca m-am uitat la pozici si am ramas placut surprinsa mii de pupici se indreapta cu repeziciune spre voi

Ar fi culmea sa nu-ti placa ginerele tau

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Fete,cucuiete,ce mai faceti?Cu ce va mai laudati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alic spune:

seara buna! ca de obicei...cam lipsa in weekend!
ori ati fugit la meci din nou? e jale mare cu campionatul asta....ne trec toate apele!

eu am iesit cu al meu sot (ca doi porumbei) ca na...azi am facut 5 ani de cand ne-am pus pirostriile
acu.,..sper ca ne-am facut ucenicia si in cele din urma va veni si rezultatul; hai...poate anul asta nu, dar macar la anul sper...stiti voi la ce: Ramy, ce zici? mai faci o vraja?

va pup pe toate! somn usor!

apropo Dodo, Ramy e o norocoasa cu asa un ginere!!!1

ALICe
eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wonderful spune:

Alic,La multi ani,sa fiti toti sanatosi si sa va iubiti pana la 90 de ani!O viata frumoasa,care sa curga atat de lin,incat la batranete sa va mirati ca au trecut anii atat de repede!

Mergi la inceput