Cafea cu aroma de femei-*85*
Raspunsuri - Pagina 7
ramyteo spune:
quote:Muntii cred ca si acum ii trec
Originally posted by iahim
Ramy,avem doar o viata...Uneori poti trece si muntii fara sa iti dai seama...
Teo Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=115652aici e prima parte asa in mare
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=116099aici a doua parte
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by iahim
Buna dimineata!DODO,pentru poze!Bodo arata foarte bine!Fara maguliri si fara incurajari,iti spun ca merge spre bine.Este vizibil!Ma bucur mult pentru voi!Este mult schimbat in bine in ultimele luni!Inainte cu credinta!
Haideti la cafea!
Asa e Iahim ,eu/noi observasem dar tot astept sa obsv si cei din jur
O sa mai postez pozici din Ct cu mare sau fara
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Dodo pe langa faptul ca e din ce in ce mai bine, e si din ce in ce mai frumos, serios, ieri parca m-am uitat la pozici si am ramas placut surprinsa
mii de pupici se indreapta cu repeziciune spre voi
Aidaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, hai la o
si mai zi-ne cate ceva de printesa, pleaseeeeeeeeeeeeeeeeeeee, mii de pupici
spre voi
Mii de
la toateeeeeeeeeeeeeeeee
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
Dodo pe langa faptul ca e din ce in ce mai bine, e si din ce in ce mai frumos, serios, ieri parca m-am uitat la pozici si am ramas placut surprinsamii de pupici se indreapta cu repeziciune spre voi
Ar fi culmea sa nu-ti placa ginerele tau

Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Dodo 

ar fi culmea.
Teo
Perlute
alic spune:
seara buna! ca de obicei...cam lipsa in weekend!
ori ati fugit la meci din nou? e jale mare cu campionatul asta....ne trec toate apele!
eu am iesit cu al meu sot
(ca doi porumbei) ca na...azi am facut 5 ani de cand ne-am pus pirostriile 
acu.,..sper ca ne-am facut ucenicia si in cele din urma va veni si rezultatul; hai...poate anul asta nu, dar macar la anul sper...stiti voi la ce: Ramy, ce zici? mai faci o vraja?
va pup pe toate! somn usor!
apropo Dodo, Ramy e o norocoasa cu asa un ginere!!!1
ALICe

eu
wonderful spune:
Alic,La multi ani,sa fiti toti sanatosi si sa va iubiti pana la 90 de ani!O viata frumoasa,care sa curga atat de lin,incat la batranete sa va mirati ca au trecut anii atat de repede!

pentru poze!Bodo arata foarte bine!Fara maguliri si fara incurajari,iti spun ca merge spre bine.Este vizibil!Ma bucur mult pentru voi!Este mult schimbat in bine in ultimele luni!Inainte cu credinta!