Cafea cu aroma de femei-*85*

Va astept la o cafenea mai activa sper

Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Raspunsuri
Dodo-pui spune:
Poftiti la cafa
si o gustarica
.
O zi frumoasa va dortesc.
intregul 
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
Maadi spune:
Hello,
Dodo, multam de cafea si gustare. Tu esti cea mai harnicuta, in fiecare dimineata ne astepti cu bunatati si cafea proaspata.

Ce face Bogdan, cum a fost la recuperare? Pupici multi.
Cred ca trebuie sa mai adaugam la meniu - inghetata, profiterol, salata de fructe cu inghetata, ceai cu gheata, limonada, poate atrage si mai mult cafegioaicele.
Ce or face matzele, am intelesc ca diseara se intorc acasa. Cu vesti cat mai bune.
Pupici la toate.
Dodo-pui spune:
Adaugam tot ce vreti doar eu nu o sa mananc decat profiterol ca-s "varza"ca gatul
.
Da matzele vin azi,sa dea DD sa se intoarca cu vesti cat mai bune.
Bodoganici e bine,cu recuperarea merge bine,dar incepem vacanta,iar logopedul cu care am noi avem rezultate si-a deschis cabinet -40 ron sedinta-

Varsta lui Bogdan
maru spune:
Dodo, multumim pentru bunatati!
tot nu ti-ai deschis cont de paypal, as fi trimis si eu ceva banuti pentru Bogdan, uite ca va ajuta acum la terapie...
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:
Vad ca Aida a plecat cu cea mica la Viena.Dea DD s-o interneze,asta ar insemna ca se mai poate face ceva.
iahim spune:
Buna fetelor!Am cam lipsit in ultima vreme dar nu prea mai am timp...Cand am,fii-miu nu ma lasa,cum deschid calculatorul vrea la jocuri,noua pasiune!Nici email-urile nu le-am citit de 2 saptamani!Ce noutati mai aveti?Incerc sa intru mai des,imi este dor de voi!Pupici la toate!
iahim spune:
Buna dimineata!Poftiti la cafea!

Intru si eu dupa atata timp si voi dormiti!
TREZIREA!!!!!
Dodo-pui spune:
Oare?!
Varsta lui Bogdan
ramyteo spune:
Iahim --haiaaaaaaaaaaaa, una la karatista de mine vine si da baututa la tine ![]()
Buna dimineata ca nici nu am zis
mei fetelor care ati avut varicela?
Eu am fost cu fata la gradina si acolo a stat in iarba si cand am venit acasa i-au aparut cateva bubite pe spate. Chestia e ca o vecinuta are varicela, bunasa zice ca nu e ca sunt putine, vb vine, dar la ficamea ...nu stiu. E muscatura de puric sau varicela.
Poate sa fie si muscatura de puric ca am avut un catelus murdarel pe acolo si noah la ficamea trag tantarii si purecii, daca un tantar e in casa pe ea o musca ![]()
No cat ma intinsai...
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Maadi spune:
Hello fetele,
Un sandwich nu vrea nimeni? 
Si o cafea decf. ca am baut cam multa azi.

Ramy - Eu am avut varicela, dar eram foarte mica si nu-mi amintesc foarte bine. Dar oricum ar fi trebuit sa-i apara pe tot corpul, pe burtica. Si daca nu ma insel debuteaza cu febra. Eu cred ca sunt numai muscaturi. Incearca sa-i dai cu Fenistil gel, este foarte bun la muscaturi. Stiu de la Calin, ca el este alergic la muscaturile de tantari si alte lighioane.
Pupici la toate.