Cafea cu aroma de femei-*85*
Raspunsuri - Pagina 5
iahim spune:
Si mie imi este dor de mare!Nu am mai vazut-o de foarte mult timp!Dodo,trimite-mi si kie te rog o gura de aer marin si un pahar de apa de mare!Asa ca sa nu uit gustul lor!
ramyteo spune:
Fetelor radeti , nu radeti da...eu nu am vazut marea niciodata si nici munte...nimic....
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
iahim spune:
Mai Ramy,cum este posibil?Chiar sa nu vezi marea???!!!Ia-ti buburuza in brate,fa tot ce poti(chiar daca asta inseamana sa te indatorezi) si du-te la mare!Sau la munte!Unde vrei!Cand o sa te duci? La 40 de ani???(
)Sau la 50?Nu ai scuze,indiferent ce ai de spus!!!!
ramyteo spune:
Degeaba Iahim, stiu ce zici da...cand am fost copil....mi-a fost greu ca nu am avut tata, dupaia a murit si mama , bani...nu am avut , am ramas cu datorii de nu ma vad iesita din ele....e greu....asa ca...nu pot sa plec, ca de abia ne ajung banii asa de zi cu zi apai sa mai si plecam, nu pot.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
Gata! Ca iar incep sa ma plang
si no....
Ce iti face copil?
Teo
Perlute
ramyteo spune:
Am vrut sa scriu, copilul.
Mai da am ramas singura?
MAid aca nu vin cu voi la mare macare aici sa bem cafea , pisicii mei ca aici nu dau bani![]()
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
Iahim
Pt Dor de Mare
Ramy niciodata nu-i tarziu.![]()
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
ASa e Dodo
, poate intr-o alta viata
Teo
Perlute
Dodo-pui spune:
Nu se stie niciodata de unde sare iepurele Ramy ![]()
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!