Cafea cu aroma de femei-*85*
Raspunsuri - Pagina 4
maru spune:
waw, concediu! ce viata....parca imi aduc aminte de toata vara acasa fara nimic de facut dar cu burta chiraind de foame...
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
wonderful spune:

Cand mi-o fi f. foame,o sa beau apa si-o sa stau pe net de vorba cu voi,ca sa uit!Si uite-asa o sa-ncep noul an scolar cu silueta si chioara din cauza net-ului.
maru spune:
te invidiez
aici statul acasa il asociez cu no job si e mai depresant decat burta chiraind de foame
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Ms Lali de
.
intregul
.
Doamne ajuta!Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
alic spune:
buna dimineata!
am luat o cafeluta, merci Lali!
mai, apropo de concedii, v-am mai intrebat eu pe unde aveti de gand sa petreceti, dar n-ati vrut sa spuneti un cuvant!
am gasit o oferta foarte tentanta, pacat ca deja imi facusem rezervare in alta parte, dar va dau voua pontul: hotel proton in neptun - oferta speciala ( toata luna iunie 50 ron / camera si 80 de ron / apartament);
va dau linkul sa vedeti:
www.hotelproton.ro
ALICe

eu
Dodo-pui spune:
Alic tu tot la mare vii?Cand?Unde mai exact?...Mai am intrebari![]()
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de laDumnezeu imposibilul!
ramyteo spune:
Buna diminea cafea mai aveti?
Alice, da asa am zis si eu numai ca....nu a facut si s-au si pupat fetele
si degeaba, la Teo i-a facut dr. noastra vaccin si din cauza aia nu ii da voie sa faca varicela....pe de-o parte mi se pare o prostie ca e mai periculos mai tarziu....dar...ce sa fac....e bine si ca nu o facut...si nu mai stiu ce e mai bine![]()
Hai ca va
pe toate.
O zi buna!!!!!!!!!!!!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
alic spune:
eu da, nu ratez marea nici un an! dar cine mai vine?
am cazare in eforie nord intr 10 si 19 iulie...aaa, 2008!![]()
ALICe

eu
Dodo-pui spune:
Alic cu ajutorul lui DD poate o sa ne vedem .Ori facem noi o plimbare la voi ori cand aveti voi chef de mers prin statiuni sau ....
Varsta lui Bogdan

Emma lupta iar cu cancerul