Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 18
moldoveanca spune:
Sim voi cand plecati sa-mi spui si mie cum se comporta piticotul la drum lung cu masina.Noi am mai fost asa la drum dar cand era mai mic,acum am emotii ca nu o sa aiba rabdare.
teo
moldoveanca spune:
Azi Vladut a avut temperatura 38 cu 3 apaoi a scazut la 37 cu 7 si a avut si un scaun mai moale nici nu a vrut sa doarma la pranz.In rest are o stare buna a papat bine.Sper sa nu fie nimic dar stau cu griji ca verisorul lui e de cateva zile cu temperatura si nu stiu in ca de la ce.
teo
papanash spune:
revin si eu scurt, am culcat baiatul catarator si mai navighez putin.
Roxana, astazi si Ghighi are bubite pe spate si burtica, apar si dispar, l-am lasat doar in pampers peste zi si dupa ce i-am pus tricou si pantalonasi sa iesim afara, au reaparut. Eu cred ca totusi e vorba de transpiratie.
Maruntika, pupici multi microbistei. Ce-o sa faca ea vineri ?
Moldoveanca, si eu am cezariana si ma mai supara cateodata, nu e durere, tot mancarime. Nu stiu cum e la tine dar a mea e ff jos, de cate ori ma epilez am observat ca ma deranjeaza, cand incepe sa creasca parul.
Prisi, si la noi pachetul de pampers e pe post de jucarie, ia bataie multa....
Luy, cum te mai simti draguta ?Ai inceput sa faci ceva investigatii ? parerea mea e sa faci si un control oftalmologic, cresterea dioptriilor e principalul motiv al migrenelor. Altul ar fi bila, la mine criza de bila e insotita mereu de migrena. Sanatate !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
papanash spune:
Greyeras, ca si Sim, noi preferam locurile foarte linistite, daca am fi singuri intr-o casuta in varful muntelui, ne-ar conveni la marele fix. La vila in care am stat noi era bucatarie mare super utilata ( combine frigorifice, cuptoare microunde, filtre cafea, cel putin 2 din fiecare) si sala de mese, si fiecare camera avea frigider mic.
Preferam in ultima perioada sa mergem doar noi 3, si asa in timpul saptamanii ne vedem 2-3 ore/zi, profitam in weekend la maxim de viata de familie. ![]()
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
sim_stoian spune:
Am culcat si eu zmeul si ma odihnesc putin.
Moldoveanca, cicatricea mea e rozalie, ma mananca destul de tare uneori. Abdomene am incercat sa fac dupa cele 3 luni in care mi s-a recomandat repaus, dar eram ca un gandac raturnat pe spate, nu puteam deloc sa ma ridic asa ca am abandonat. Am incercat si acum vreo 2 saptamani, dar tot nu ma simt bine, asa ca mai bine fac intai ceva masaj si poate alergari sa imi mai intru in forma. De cicatrice vreau sa il intreb pe dr daca e OK, o sa ajung la el abia cand o sa vreau sa imi pun steriletul. De plecat, plecam abia la inceputul lui august, o sa iti spun cum se comporta. Noi am mai fost cu el pe drum pana la Bacau de cateva ori, au fost destul ore de stat in masina si nu am avut scandal (cu exceptia primului drum cand statea in scoica intors).
Papanash, si pe noi ne-ar multumi o casuta in varf de munte
.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
slippers76 spune:
Remember us?
Hop si noi pe aici.
In primul rand sanatate multa copilasilor bolnaviori. Ca vad ca sunt destul de multi. Apoi va multumesc mult pentru urarile pentru tata. Se pare ca au avut efect. Biopsia a iesit in regula. Ni s-a luat o piatra de pe inima. Urmeaza probabil o operatie (destul de complicata), dar trecem noi si peste asta.
Vrea si eu o casutza in varf de munte!
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
slippers76 spune:
Am pus niste poze de la mare: http://www.flickr.com/photos/16792873@N07/
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
papanash spune:
OOoo, ma bucur ca e ok cu tatal tau. Am vazut si poze frumoase de la mare, s-au simtit bine copii, nu ? Unde-ati stat, cum a fost ?
slippers76 spune:
Papanash, bine nu se simte. E inca internat. S-a internat de fapt pentru o bronho-pneumonie cu complicatii. Dar se simte usurat
. Ca si noi toti de altfel. Am stat la Majestic in Mamaia. Copiii s-au simtit super bine. Ma rog, Miruna a suferit putin din cauza ca a fost destul de pustiu si n-au prea fost copii cu care sa se joace. Dar pentru noi a fost super relaxant, pentru ca pe mine ma streseaza rau aglomeratia aia de Mamaia.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
sim_stoian spune:
Ana, ce frumos dormea Vladut pe sezlong, e asa de scump! Asa tanjesc si eu dupa cateva zile la mare, dar nu avem cand 
Ma bag la nani, sunt rupta. Noapte buna.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list