Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 19

slippers76 spune:
Ma bag si eu la nani ca maine am o zi grea. Am serbare.
Noapt buna.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

amar spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Eu sunt mereu in graba. M-am cam tuflit ca si Andrei a facut bubite din acelea de care ziceati voi, mie personal imi par mai degraba alergie decat de transpiratie. Are cateva pe cot si mai multe pe umeri. Arata asa cum arata data trecuta cand a facut alergia. In rest nici urma de febra sau de raceala.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Fetele SOScum tratati voi bubitele astea scarboase, ca eu nu le mai dau de cap,nu trec cu nimic..or fi legate de dinti?

moldoveanca spune:
Bubitele astea nenorocite i-au aparut cateva si in zona perciunilor la Vladut.Dar vad ca trec de la sine si apoi apar iar.Tind sa cred ca sunt de la transpiratie.
teo

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by amar
Fetele SOScum tratati voi bubitele astea scarboase, ca eu nu le mai dau de cap,nu trec cu nimic..or fi legate de dinti?
La noi au aparut numai in Pampers, asa ca am dedus ca-s de la transpiratie. Au trecut cu praful minune www.apo-rot.de/indexproducts.html?_filterkat1=tannolact&gclid=CK3Yy_jf6pMCFRnNXgodhCejWg" target="_blank">Tannolact.
papanasha

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
A, da prima data si la noi au aparut in Pampers.Unde pot gasi praful minune?
Mie mi l-a dat moasa spre incercare, in primele zile cand am adus fata acasa. Am vazut ca-i bun, si am cumparat de la farmacie un pachet intreg. Intreaba maine la farmacie, poate il au. La noi mai merge si cumparat de la www.apodiscounter.de/apotheke/tannolact-badezusatz-p-299759.html?language=en" target="_blank">farmacie si trimis prin posta.
Edit. Praful se foloseste pentru tratarea "bolilor" de piele caracterizate prin infectii, umiditate si mancarimi, mai ales in zona anala si genitala. Se pot face bai complete, dar atentie sa NU atinga ochii. Pe prospect apar atentionari doar cand ranile de pe piele au intindere mare / sunt adanci, ca trebuie consultat medicul

papanasha

danuta36 spune:
Alinus un pupic special de lawww.postimage.org/image.php?v=gx3f1jJ" target="_blank"> noi pt. Teo,la 8 lunitze! Distractie placuta la mare!
Amar,Marunzika bine a-ti revenit!
Ana faine pozele...bine ca v-ati relaxat!
Plec si eu la somnic,noapte buna!

amar spune:
quote:
Originally posted by ramonaianiquote:
Originally posted by amar
La noi au aparut numai in Pampers, asa ca am dedus ca-s de la transpiratie. Au trecut cu praful minune www.apo-rot.de/indexproducts.html?_filterkat1=tannolact&gclid=CK3Yy_jf6pMCFRnNXgodhCejWg" target="_blank">Tannolact.
papanashaEliza (06.09.07)
Da, da am folosit si eu in seara asta Tannosynt flüssig si vreau sa vad efectul pana maine daca nu termin la doctor ca deja ma enerveaza ..dar pe Oana se pare ca nu

ramonaiani spune:
cu placere.
Imi aduc aminte, prima data cand mi-a zis moasa sa ii fac baie la sezut cu praful minune, cica sa o tin 3-4 minute cu fundul in lichid, in lighean. Numai ca era assaaaa mica , nici nu putea sa isi tina capul ... alea 3 minute mi s-au parut o eternitate cat am (sus)tinut-o acolo
papanasha Eliza (06.09.07)