Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 14

moldoveanca spune:
Fetele care ati facut cezariana voi ati facut abdomene pana acum?Eu as incepe ,ca nu mai suport burta asta.Si vroiam sa va intreb la voi operatia arata bine ?Ca a mea e cam rosie si ma mananca si ma si inteapa cand ploua.
teo

mandarinutza spune:
Hop si noi, ne-am externat azi. Antonia ebine,dorme in patutul ei si a fost super incantata ca a ajuns acasa. Mai are bubite dar mai putine si doar pe picioare.Temperatura azi dimineta era 36.5. Diagnosticul deocamdata este de exantem viral, au iesit negative rubeola,exudatle nazale si faringiene.Mai astept restul rezultatelor pentru vineri.Vineri dimineata,cand s-a trezit avea febra38.1 si bubite pe tot corpul,am fost la Gomoiu, deacolo ne-au dat tratament Nurofen si trimitere dermatolog.Dupa-amiaa a facut 39.1 care i-a trecut cu novocalmin si impachetari,seara la 8 avea37.5, iar la 10 39.4, nu i-a trecut cu novocalmin si impachetari si era f moale,fuga la Budimex cu o prietena care e rezident acolo, ne-au trimis la Victor Babes,care ne-au internat,a mai primit novocalmin la inetrnare si si-a revenit.Ne-au oprit in spital pt ca a avut febra mare si eruptie f puternica mai ales pe picioare si labutele umflate.
Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele de incurajare.
Sabina,Afibebe,Carpatina,Betty, multumim mult pentru mesaje, suntetii deosebite.
Intrebare.Ce aparat de aerosoli folositi?,trebuie sa mai faca cateva zile aerosoli si tb sa ii cumpar aparat.
Anndree11,multa snatate lui Cris,sper ca nu a luat de la Antoni nimic.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

moldoveanca spune:
Bine ca ati scapat de spital,sanatate multa si pupici de la noi.Aparat de aerosoli avem noi dar abia amculcat piticotul si e in camera la el.Revin mai tarziu cu detalii.Eu vroiam sa te intreb cu ce ti-a spus sa-i faci aerosoli?
teo

moldoveanca spune:
Apropo de batrani,bunica sotului are 85 de ani si ne tot bazaie ca isi cumpara bilet sa vina la noi in vizita,dar mi-e frica sa nu pateasca ceva pe drum.Dar asa mi-e de draga ca vrea ea sa vina sa ne ajute
teo

mandarinutza spune:
Moldoveanca, cu dexometazon{juma fiola) si ser fiziologic(3ml)
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze

sim_stoian spune:
quote:
Originally posted by papanash
Hello mamici.
am si io nevoie de o cunoscatoare de germana, care imi poate spune ce-s chestiile astea pe care le-am primit si ce contin :
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2566669739/" target="_blank">chestii
multumesc anticipat !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Intra pe google translate si introdu textul.
http://translate.google.com/translate_t?sl=de&tl=ro
Sim, mami de

Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Marunzika spune:
quote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Marunzika
[brSabina noi aterizam pe 10.08 in Ro si ne intoarcem in De pe 03.09. Sper ca-n perioada 15-22.08 sa fim la mare iar in rest cred ca pe la munte. Cred ca reusim sa ne vedem, nu?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007Offf. Deci tre sa-mi iau adio, ca nu o sa ma vad cu voi. Si tare mi-ar fi placut. Noi plecam pe 23.08 iar de pe 10-17.08 suntem la mare la bulgari. AM renuntat la litoralul romanesc, din motive de "hotie la drumul mare".
La bulgari avem asa, Hotel Ralits 4+ superior, ultra all inclusive, camera cu patut pentru Andrei, 700 euro ptr 7 zile.
La Condor aveam cazare si mic dejun, la 19 milioane, si astia prin sindicat.
P.S. Unptr Puppi care sustine Romania la campionat. SPer ca nu ma insel, ca am vazut ca e si fan Italia
iar ptr mami : bine-ai revenit!
Nana

Poate la iarna la zapada totusi reusim sa ne vedem!
Puppi e si fan Italia ca doar tati e italian trist rau momentan

www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">

Yannisa Milena
24.08.2007

Marunzika spune:
quote:
Originally posted by papanash
Hello mamici.
am si io nevoie de o cunoscatoare de germana, care imi poate spune ce-s chestiile astea pe care le-am primit si ce contin :
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2566669739/" target="_blank">chestii
multumesc anticipat !

Prima e crea pt baie cu musetel, curata si are efect de calmare/linistire.
A doua este crema impotriva inflamatiilor/ranilor (cred pt popou) cu zink si ulei din gemeni de grau.

Yannisa Milena
24.08.2007

Marunzika spune:
Pupam Antonia si ne bucuram ca e bine acum!
Yannisa Milena
24.08.2007

prisi spune:
Mandarinuza ma bucur sa vad ca e bine Antonia , daca vrei pot sa-ti imprumut eu aparatul de aerosoli
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)