Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (155)
Raspunsuri - Pagina 15

Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by Marunzikaquote:
Originally posted by NanaMotocquote:
Originally posted by Marunzika
[brSabina noi aterizam pe 10.08 in Ro si ne intoarcem in De pe 03.09. Sper ca-n perioada 15-22.08 sa fim la mare iar in rest cred ca pe la munte. Cred ca reusim sa ne vedem, nu?
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007Offf. Deci tre sa-mi iau adio, ca nu o sa ma vad cu voi. Si tare mi-ar fi placut. Noi plecam pe 23.08 iar de pe 10-17.08 suntem la mare la bulgari. AM renuntat la litoralul romanesc, din motive de "hotie la drumul mare".
La bulgari avem asa, Hotel Ralits 4+ superior, ultra all inclusive, camera cu patut pentru Andrei, 700 euro ptr 7 zile.
La Condor aveam cazare si mic dejun, la 19 milioane, si astia prin sindicat.
P.S. Unptr Puppi care sustine Romania la campionat. SPer ca nu ma insel, ca am vazut ca e si fan Italia
iar ptr mami : bine-ai revenit!
Nana! Vai ce rau imi pare ca nu reusim sa ne vedem, chiar ii spuneam sotului ca o sa ajunga si Nana cu fluturasul la Sinaia (orasul meu preferat
)si cu siguranta o sa ne intalnim. Na ca s-a dus siguranta mea
!
Poate la iarna la zapada totusi reusim sa ne vedem!
Puppi e si fan Italia ca doar tati e italian trist rau momentan! Sa vedem ce iese vineri, nici nu vreau sa ma gandesc la ce tipete or sa fie la noi in casa. Sper sa vina prietena mea sa stea cu Puppi ca noi sa ne putem razboi!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Si mie imi pare tare rau, dar mai avem o sansa in decembrie. Yuhuuu
Nana,

Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

greyeras spune:
Am adormit si eu gaza mica si mai bag un ochi pe aici sa vad ce faceti ca nu pot sa stau departe de calculator. Incerc sa fac asta cand Aduta doarme, ca daca e treaza si ma vede la calculator plange sa o iau si pe ea in brate sa apese pe taste si sa traga de mouse. Din cauza asta am decis sa donam calculatorul si sa luam un laptop pana mai creste fata, asa o sa aiba cat de cat accesul restrictionat.
Azi am avut si noi prima patanie cu sertarele din bucatarie unde a reusit sa-si prinda degetelele si a plans. E prima oara cand se arata interesata de ele, asa ca de acum sa ma tin bine.
Ma bucur sa vad ca Antonia e acasica si se simte mai bine. Multi pentru ea si mami ei.
Moldoveanca eu sunt cu cezariana si sincer nu am facut nici un abdomen pana acum si nici nu ma incumet. Operatia mea nu e rosie, dar la fel ma mananca din cand in cand. Eu nici nu ma incumet la exercitii chiar daca am burta mai lasata, am si niscaiva probleme si ieri la control mi-a zis ca nici uterul nu si-a revenit la normal, ci ca ar fi de marimea unei sarcini de 2 luni. Cam naspa.
Roxana multumim de aprecieri in privinta pozelor.
Annisia am vazut si eu poze cu frumosul Yannis. Imi vine sa-l mananc nu alta. E tare dragalas.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

prisi spune:
am reusit sa ma linistesc si eu
am umblat breambura azi prin oras, dar a meritat, am voucherele pt vacanta acasa, faza naspa e ca e greva a a ngajatilor din aeroporturi in Portugalia, sper sa l etreaca in 2 saptamani, mi-am mai cautat ceva de imbracat, da nu prea am gasit, sambata mergem la un botez, cred ca gasesc eu ceva prin dulap
am vazut si o gramada de bebei care mai de care mai scumpei, Yanissucu, Darius, Aduta, microbista Maria cea ochioasa sunt niste frumosi si ce au mai crescut...
Moldoveanca eu am incercat sa fac abdomene si am reusit in vreo 3 seri cate 15 , dar mi-a trecut repede din cauza lenii nu din alta
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Aaaa, am uitat sa va spun. Luasem de la babypoint un Bubchen Baby Bad de 1 litru si aseara am turnat din sticla mare in una de 200 ml pe care o aveam. Surpriza, surpriza, era albastru gelul, era sa scap sticla din mana de mirare!!! M-am apucat sa compar etichetele, sa vad care e treaba. Eu nu mai inteleg nimic: la noi produsul se vinde incolor, la Nemtia albastru! Cred ca ma duc sa ii iau de la DM un gel de la Babylove, ceva mai safe pt ca asta nu mi se pare bun asa colorat. Pe ala o sa il consumam noi.
Albastru - albastru!!
Eu ma distrez cu Eliza ca i-l torn direct pe mana, si ea vede pata albastra si simte rece ... Dar aboa astept si eu sa scap de el, am luat altul de la Penaten, cu o culoare mai normala

papanasha

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by papanash
...care imi poate spune ce-s chestiile astea pe care le-am primit si ce contin ...
F precisa explicatia Marunzikai

papanasha

greyeras spune:
Acum astept sa se trezeasca gaza sa iesim pe afara, am fost putin mai devreme, dar am fost mai mult ca sa cumpar cele necesare si era mult prea cald ca sa stam afara. Oricum nu scap de ea, cand trecem pe langa parculet intinde manutele ca sa o duc la leagan. Mai nou face "pa-pa" cu manuta. Cand ii zic sa faca pa-pa cuiva da din manuta. Ma bucur sa o vad atat de receptiva, iar mai ales atunci cand incerc sa o invat ceva nou ma asculta foarte atenta.
De papat papa binisor, in sensul ca am inceput sa-i dau din mancarica noastra si ii place. Bine mancare facuta numai cu legume proaspete, cu foarte putin sare si fara delikat. I-o dau prin blender si papa. I-am dat mazare, mancarica de cartofi, de fasole verde pastai.
Dintisori tot nu avem dar mananca cu drag biscuiti si painica daca ii pun in manuta.
De-a busilea merge dar cu teama inainteaza foarte incet si se duce spre lucrurile care o atrag. Ne jucam cu mingea eu arunc la ea si ea la mine, bine incearca dar se duce in alta parte mingea. Ii mai place cand e in premergator sa ma pitesc si sa vina dupa mine sa ma caute. Cel mai mult insa ii place sa o tin de manute si sa mearga in picioruse, face niste pasi mari, e tare haioasa.
E si foarte vorbareata, cand iesim afara tipa la toti copii, la caini si vorbeste cu ei.
Va las acum ca s-a trezit si se chinuie sa ajunga la mine.
Mamica de Ana-Adelina (24.09.2007)

Roxana_G spune:
Mandarinutza, bine ati revenit si sanatate Antoniei!
Prisi, ce e cu aeroporturile? Cand plecati?
Greyeras, felicitari Adutei pentru progrese, mi se pare ca face foarte foarte multe lucruri.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

mandarinutza spune:
Prisi, merci frumos, am comandat deja unul cu ultrasunete Laica. Il primesc maine.Am citit pe net ca ar trebui utilizat de un singur utilizator, asa ca nu cred ca e bine sa ni-l imprumuti, sa nu iti dam si noi alt virus.pup
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze