Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Felicitari mamicilor care asteapta pe bb 2. Sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Rein bine ai venit in stup!
Referitor la mersul la mare cu bb. Noi am fost la mare dar pentru baie ca mie nu-mi place sa stau la soare (ca imi vine rau). Asa ca nici pe vladut nu l-am tinut direct la soare. A stat sub umbreuta dar l-am cremuit bine sa nu pateasca ceva la piele. In schimb baia a fost o intreaga chiraiala si o incantare maxima. Nu mai in apa vroia si cum ma indepartam da apa incepea sa planga. Abia astept acum ca a mai crescut, cred ca o sa-l aleg toata plaja.
A, si costum de baie, am unul normal, de doua piese.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

O informatie: acum ceva timp am pus cateva carti pe adresa comuna de yahoo group despre parinti si cresterea copiilor. Poate le-ati vazut deja, mie mi s-au parut bune (doar le-am spicuit). Sunt: Desteptarea Evei(1) de Alice Miller, Meseria de parinte, Curajul de a fi tu insuti de Jacques Salome si Drumul catre tine insuti de Scott Peck.

Multumesc pentru raspunsurile cu marea. (MAREA... aoleuu ce dor imi e de ea)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Daca tot am inceput cu dorul de mare, hai sa continui si sa ma jelui. Nu am mai ajuns de vreo 4 ani, in conditiile in care am mers pana atunci de la 2 ani, macar cate 1 sapt pe an. Iubesc marea indiferent de vreme si de conditii. Am dormit si pe plaja in studentie, am fost si pentru o zi de dimineata pana seara. As vrea sa zbor pana acolo acum daca s-ar putea, cu tati si cu boboniciul meu de gat. Dar nu se poate ca tati are multa treaba zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

scriu pe fuga.
multumesc muuult ptr sustinerea voastra si o mie de pupici.
n am mai facut tomografia ptr ca m am panicat. era ptr polipi. si parerea mea e, oricum, ca n am. asa ca diagnosticul e cel pe care la steptam, de fapt: rinita alergica. ma chinui de 2 luni saies din criza si nu reuseam. acum, cu schema noua, am scpata in sfarsit de stranut, usturimea de gat, mancarime si toate "boalili". nasol ca mi a dat un sprauy de nas si gat pe care nu l suport. prima pulverizare n nas a fost un baros in cap, am crezut ca fac soc. asa ca l am exlus si p asta. in concluzie, sint ok. nu scapati de mine .

mai spun acum doar ptr gaurica la inima si ma apuc sa citesc din urma, ca s crizata: prietenii nostri au avut problema cu baietelul lor. s a depistat ptr ca nu lua in greutate. operatia la tg mures s a putut face doar dupa un an. ptr medicii de acolo a fost ceva de rutina. copilul e ok acum si fara riscuri. sa dea DD ca si copilasul bolnavior sa scape cu usurinta! eu sint sigura ca asa va fi!

va pupez, pe mai tarziu...

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

sa ma bag si eu putin in vorba...
nu vreau sa mamai plang dar daca ar fi sa caut un singur cuvant care sa defineasca starea mea acela ar fi DEZASTRU.
sanatatea-varza
banii-ioc
dragostea-in tatonari
copilul-sanatos,marait,scaun moale,criminalele de masele nu mai ies odata si colac peste pupaza il "deportez"la Ploiesti si ne vom vedea doar miercurea seara si noaptea si de vineri seara pana luni...motivele...financiare...starea sufleteasca--RAVASITA...D-zeu sa-mi dea putere sa rezist pt ca jobul e bun si am nevoie de el acum.

acum pentru voi.DATI NUMELE DE BOTEZ AL BEBEILOR CU PROBLEME DE SANATATE SA NE RUGAM PENTRU EI.D-zeu sa-i apere de rele si sa se faca bine.
Sanatate Deliei si lui Silviu,lui Vladut,gemenilor si Elenei si celorlati puici cu probleme.
Sanatate si sarcina fara probleme gravidutelor.
Sanatate mamelor,bunicilor si tuturor celor care au nevoie de ea.

Multa putere KITTY si daca gasesti pe undeva cumpara o doza mareeee de nesimitire ca altfel eu nu vad rezolvare (VREAU SI EUUUU).Cunosc toate situatiile enumerate de tine,plus boala tatalui meu,haosul din casa cu 3 copii mici,barbatul care isi revine din amoruri si altele ale mele personale.Fara nesimtire nu cred ca rezolvam problemele iar oamenii nu i vom schimba nicicum oricata iubire si devotament le-am arata.
Welcome back Coolutz si Bun venit Rein.

Victor a inceput sa manance singurel cu lingurita intai felul doi apoi orez cu lapte,apoi iaurt si am ajuns si la ciorbica.Mai bag eu,mai baga el,ne facem ca porcii dar e o mare satisfactie pentru amandoi.Din toamna ne va fi mai usor cu el la cresa aici si lui ca se va descurca singur sa nu moara de foame...hihihi.

am inteles ca unii copii nu stau in carut sau bici,al meu sta doar cand e obosit (se urca singur) in rest nu-i stau picioarele...pe topogan,pe calutii de lemn,in leagane,e peste tot...un singur lucru nu vrea si ma dispera NU SUPORTA PALARIA PE CAP.Cum sa fac?E cald,soare,stam de la 9.30 -12.30 afara si ma tem sa nu faca insolatie.Astept sfaturi.

LA MULTI ANI FERICITI,PLINI DE SANATATE SI IUBIRE REBIANA.

Cat despre suriorul lui Victor....mmmm....nu prea cred ca va mai fi al doilea....asta-i viata.

Amma te pupic.
Pisikuta sper sa te rezolvi si tu cu nasul...proasta oxigenare a creierului nu e de neglijat.ai mare grija de nasul tau.

pun poze si revin ca oricum de luni nu mai dau pe aici asa usor...
o zi buna.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

REIN: bine te ai bagat in stup! nu esti singura intarziata, mai citeau si altii si au stat deoparte. si ce au mai regretat...felicitari si ptr sarcina ta!
ca si gravi, am facut plaja in costum 2 piese, ca pana n septembrie, cand s a stricat vremea, n aveam burta, deci nu se pune. pe fie mea am dus o anul asta o singura data la plaja. dar stam aproape de mare si mergem aproape zilnic pe faleza, deci era obisnuita cu joaca in nisip. in schimb, a intrat si in apa, la balaceli. fiind peste din nascare, inutil sa ti zic cu ce urlete am scos o afara...asa ca, pofteste la mare cu copiii si fa ti placerea! ca viata i scurta...

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

uitasem sa va zic si ce era mai important.
am fost cu lolik la alt pediatru, ptr tusea ei. nu e traheita acuta, e bronsita. si, aviz ptr tratamentele homeopate: cica nu se recomanda la copiii mici, ptr ca ei fac forme mai acute ale bolii si trebuie intervenit rapid si in forta.
ei ii iese si ultimul canin, ar avea gura completa, saraca, daca nu si pierdea dintii aia cand a facut alpinism pe scari . si din cauza asta(cu caninu'), organismul are imunitatea mai scazuta si boala se lungeste...(mai, elyano, poate de aia sint gemenii asa sensibili dragutii, mai stii...)
si alt aviz ptr toti care asteapta dintii noi: durerea la iesirea caninilor e comparabila cu nasterea(asa zice doctorul), asa ca bietii de ei sufera ingrozitor si tre' sa fim mai ingaduitoare cu ei cand au bazdaci

Asa creste o fetita

Varsta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

doamne da' ce spor aveti la zumzait

Mergi la inceput