Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 19
tzuna spune:
BUNA! Am culcat gaza si intru si eu pe fuga sa va salut si sa va incurajez pe cele care aveti probleme.
Ma bucur pentru ingerasul de 980 g care e mult mai bine. Sigur e o luptatoare si Dumnezeu o va ajuta sa fie bine. Ma voi ruga pentru copilasul care trebuie operat la inima. Ar trebui sa fie si el bine daca Dumnezeu a facut o minune pentru Son ia al carei caz a fost mult mai grav...
Felicit si eu noile gravidute... sa fiti sanatoase si sa aveti perte de sarcini usoare.
Noi suntem bine. Saptamana asta am foarte mult de lucru dar de saptamana viitoare chiar intru in concediu. Maria e bine, e plina de energie, vrea sa vorbeasca si unele cuvinte chiar ii ies (peste- de fapt zice pete), mana, mama, tati, caca, papa, bebe, luna, baz-baz la insecte, beee- la oite, ham-ham, pui-pui, miau si nu mai stiu plus altele mai stalcite dar pe care eu le inteleg (numai eu). Acum ca am scapat o vreme de maselute(a iesit de tot si a 4-a)mananca si ea si sunt multumita(tot ne chinuim la masa cu jucarii etc dar macar mananca ). A luat 100 g in greutate intr-o saptamana si jumatate.
E inebunita dupa parc si apa....Isi face dus singura si murim de ras ca vrea sa si bea direct de la para de dus.... iubeste copiii mai ales pe cei mai mari pe care incearca sa-i imite...dar tot le fura jucariile si fuge daca prinde ocazia.
va doresc o seara buna tuturor.
radcarmen spune:
La multi ani Rebiana!!!
Ma rog si eu ca bebe cel mic cu gaurica la inimioara sa se faca bine. Doamne ajuta! 
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
rein spune:
Multumesc de primire tuturor.
Nu stiu inca ce este bb din burtica. Am fost cu el la 7 saptamani de la UM si mi-a spus ca este f. mic, arata de 4 saptamani. Avea dreptate doctorita, eu nici nu-i spusesem ca am ovulat in ziua 23 de la UM (si baietelul l-am nascut la sf. saptamanii 41, ca am avut ovulatie in ziua 21).Deci nu avea nici macar activitate cardiaca. Oricum am programare in saptamana 12 la Herghelegiu si aflu ce si cum.
As vrea sa merg la mare. Fetele care ati fost in timpul sarcinii: ce fel de costum ati avut? ati stat la soare?
Si daca deja ati fost cu albinutele sau bondarii, cum au reactionat la prima baie in mare?
va pup
e
madybulancea spune:
va multumesc la toate pt sustinere!
rein bine ai vanit si iti doresc sarcina usoara!mult curaj ai...
roxy care e faza cu claudia@?
si noi avem un pic de mucii....
rebiana LA MULTI ANI!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Kitty spune:

La multi ani Rebiana, sa ai parte numai de bucurii si de sanatate!! 
Multumesc mult fetelor pentru sustinere...cred ca lucrurile nu se vor schimba si in plus acum ma si simt vinovata ca "am povestit-o".
Felicitari fetelor care se bucura de un nou bebelus in preajma, sa fie sanatosi si sa creasca mari!!
Mady, eu sunt aici, daca e vb de Tirgu Mures pt bebe cu inimioara bolnavioara.
Rein, bine ai venit! Am fost la mare la inceputul sarcinii, am avut costum intreg, nu am prea stat la soare, dar eu nu stau in general ca ma prinde repede si am si alunitze. Noi plecam duminica la mare.
Andreea, te-am dat disparuta, am uitat ca plecati! Ca de obicei poze superbee!!
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
Rebiana27 spune:
Fetelor multumesc de urari.... mi-ati facut facut ziua sa fie mai frumoasa cu mesajele voastre!! 

Pup toata gasca.... sunt obosita rauuuuuu...
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
elyanne spune:
La muuuuuulti ani, Rebiana! 
Eu sunt in criza de timp... pregatire etc. Rochia mea inca nu-i gata... dar ce conteaza... o sa fie gata ![]()
Poate duminica mai dau pe aici... de citit va citesc dimineata, deci maine arunc un ochi... dar mai greu cu scrisul... 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
magdalena76 spune:
fetele haideti la cafeluta ca este fierbinte!
noi suntem mai bine desi tot nu ne-a trecut gripa. Aseara Vladut iar a facut temperatura. Si in cateva ore dupa ce i-am dat nurofen ii scazuse. Sper sa nu-mi faca vre-o surpriza la mare. Azi am zi de facut bagaje si mai trebuie sa ma fac frumoasa..... sper sa am timp pentru toate.
A si sa nu uit Kitty sper ca esti mai bine. Eu nu ti-am dat nici un sfat pentru ca eu am incercat toate „metodele” + multe discutii (transformate in certuri) cu sotul referitor la mama soacra.... si rezultatul a fost ca nu inteleg nimic si ca am ceva cu saracuta mama soacra, ea care ne ajuta cat poate si care ma mai si iubeste.... Maine iar s-a invitat pe la noi ca, vezi-doamne nu mai poate de dorul copilului si nu pot sa plec la mare pana nu vine ea sa-si vada nepotelul....![]()
![]()
magdalena76 spune:
Desi cu intarziere, 
La multi ani Rebiana, sa ai parte numai de bucurii si de sanatate!!