Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 17
paxela spune:
rein bine ai venit
mady sanatate micutei, sfatul meu daca isi permit sa incerce operatia afara nu aici la noi
noi mai avem una am facut alergie la aer cred , e plina de bubite, de mancat nu a mancat nimic , asa o gurita de iaurt pe care a scuipato o gurita de ou care a scuipato, o lingurita de supa, si laptele cu crereale care il bea de mult neschimbat, nu a prins nimic dulce nimic de baut aiurea , efectiv nu gasesc cauza , dar bubite avem la greu
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
rein spune:
Roxanici, pe faza ca intotdeauna. Cum am rezistat? Pai cand sa-mi dau o parere o vedeam scrisa deja de una din voi sau cand ma trezeam eu sa scriu despre ceva deja apareau alte subiecte mai arzatoare. Oricum nici acum nu-i tarziu, m-am gandit sa apar avand in vedere o oarece intrare in vacanta a forumului nostru. Macar sa tin steagul sus in continuare, drept multumire, pana se intorc mamicile active.
In alta ordine... mai stie cineva de Aliona? mesajele ei erau o pata de culoare. Sper din tot sufletul ca si-a revenit.
va pup
e
madmat spune:
buna fetelor
sper ca nu ne ati uitat.
nu am intrat pt ca a venit parinti mei in vizita la noi si pana la urma o vad pe mama operat de tumoara la intestinul gros
acuma este mai bine ma rog la D-zeu sa fie bine in continuare pt ca trebuie sa faca chimioterapie.
acuma sa spun ceva despre MOUSA.
este bine multumesc lui D-zeu estre un rautacios .
avem 8 dintisor si 2 masele.
ma gandesc sa incep sa lucrez dar este prea legat de mine si mie greu s_al lasi cu bona am incercat 2 si nu prea a stat
dar mai vedem noi poate se obisnueste si el pana la urma.
va pup pe toate si sa nu ne uitati
ddana spune:
Mady, ti-am trimis PM
It's only with the heart that one can see clearly. The essential is invisible to the eyes.
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii
elyanne spune:
Mai Alexa ... noi da si voi nu? Se putea? nu conteaza ce... dar merge in echipa... noi nu am facut alergie (doar neste bubite de la caldura) dar avem muuuuuci si mai nou tusesc... Elena a dat startul cu tusea in we... si de marti si baietii cu mucii, de aseara si tusea... iar io am gatu in pioneze de aseara.... ieeeeeeeeeeeeee...
Acu speeeer sa nu mi faca vreo bucurie fix sambata noaptea si sa bage un 40 
Ne tratam cu Stodal si Sinupret... 'om vedea...
Io zic sa ne mai luam concediu de la de-astea, totusi... ca veni vara 
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Crina_mio spune:
Pisikuta -
pentru finuta ta sa fie sanatoasa. Tinem pumnii si pentru tine astazi. Gandeste-te cat esti in acel tunel la puiutzul tau mic si drag si balaur uneori asa cum il faci tu si o sa treaca repede
. Buna ideea cu pulverizatorul, sa vad daca gasesc si eu pe aici. Dr. Mayei a zis sa-i dau pe blandute cu un amestec din cutaden, baneocin si hidrocortizon si sa nu o dau cu nimic altceva pana nu trec toate. Pentru hidratare am luat Trixera, sper sa-i fie buna, dar nu i-am dat inca. Aseara la baita am vazut iara o groaza de blandute si de data asta si pe piciorus. Am clatit-o dupa baita cu ceai de galbenele si am dat-o cu amestecul prescris de dr. Sper sa treaca repede si sa revenim la pielea fina de bebelus.
Mada -
si pentru fetita prietenei tale. Dumenzeu face minuni, speram ca si pentru acest ingeras sa faca una. Va spuneam de prietena mea care a nascut o fetita de 980 g. Acum fulgulet (cum l-a botezat Roxana), este sanatoasa si mananca pe rupte ca sa recupereze. Desi e inca la incubator, important e ca e sanatoasa, respira singurica si in curand or sa fie cu totii acasa.
Kitty - draga de tine, cate trebuie sa suporti. Dar o parte din ele, adica cele legate de socrii tai trebuie fie sa le dai ignor, fie sa discuti cu sotul tau si sa-i spui si punctul tau de vedere. Tacerea, sotul o poate lua ca aprobare. Ai o familie minunata, nu trebuie sa-i lasi pe socrii sa-si bata joc de voi
sa gasesti puterea sa treci peste toate.
rein bine ai venit si bebe din burtic sa fie sanatos. Si vrem pozeeeeeeeee!!
Alexa - cum mai rezisti mama??? Or fi de la caldura blandutele si nu de la alergie 
Eliana spunele copiilor tai ca a venit vara, gata mucii, tusea, vacanta pana la iarna viitore.
pe toti trei si sper sa fie ultima rabufnire a virusilor pe anul asta.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
Crina_mio spune:
madmat tinem pumnii sa se faca mama ta bine
pe Mousa si asteptam sa ne mai pui poze noi cu el.
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
paxela spune:
eliana
, silviu deabia scapase de muci si azi tuseste productiv, de, ieri a facut bazin
, asta e pina de bubite exact ca alea de caldura doar ca pe tot corpul si in zone libere de haine
si cica nu de caldura ar fi ci de alergie
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
Amma23 spune:
Ciao, fetelor
ma mai tineti minte? N-am murit ...si nici n-am de gand 
Hai sa incerc sa mai intru si eu in subiect....
Carmen, o sa-si revina.Ajut-o si tu, spune-i ca nu-i chiar asa cum isi inchipuie,ca la cata bucurie aduce un copil, nu mai pui la socoteala greutatea si nici nu trebuie sa renunti la viata ta.Io zic ca nu are de gand sa faca avort, daca avea o facea si gata fara comentarii.Cauta sprijin si incurajare, atata tot. Nu ii e usor la gandul ca o sa fie mama, si e si normla.Deci faptul ca se intreaba ce parinte o sa fie e de bine. Hai ...e datoria ta :-p s-o ajuti. Ia-o cu incetul.
Marta, Mada, v-am sustinut din umbra si m-am bucurat ca ati scapat de suspiciuni. Sa fiti sanatoase si iubite, toate 3 gagicile.
Legat de plecatul din tara, io sunt dintre cei care s-au obisnuit foooarte greu.Io numa' Romania vedeam pana inainte de a descoperi boala...acum m-am linistit :-). Da oricum pentru mine romanii is cei mai destepti, cei mai buni, cei mai frumosi oameni din lume
.Cand aud vorbind romaneste pe strada imi vine sa le sar de gat ...chiar tigani sa fie
Dar io-s exagerata...n-am nimic cu francezii, am prieteni foarte interesanti si ma simt bine aici, dar dorul de tara e mare.Si cum n-am mai fost acasa de 2 ani, va dati seama.Dar acum ca o sa putem merge mai des, e ok.Asa-mi comvine sa locuiesc aici si sa vin in ro cand amchef. Sa fii fost in Canada, Noua zeelanda, Australia...cred ca ma ofileam de tot
Kitty, da' de ce nu pui tu piciorul in prag si le spui ce te deranjaza.Sau sun-o si roag-o sa stea cu copii, sa te aute din cand in cand, etc.Unii chiar nu se gandesc la asta...au viatza lo , cica. Daca nu merge, ia mai taie-i macaroana.Ia fa-ti tu dreptate!Ca de nu vin eu:-)
Pisikutza, n-ai facut-o lata, ai dreptate.Si eu m-am dus la control cu Lucas, e deranjant pentru mine ( ca nu stau linistita cat ma consulta, ma tot uit la el, dar pentru doctor nu.
Andra, felicitari pentru nepot.tu ai putea sa deschizi o gradinita.La cati copii ai prin preajma.
Bine ai venit, Rein.Chair asa cum ai rezistat sa nu zici nimic? Pozeee si sarcina usoara.Stii ce e?
Lucas: E bine, cu mucii cu care deja ne-am obisnuit...cum o fi fara ei? Ii cresc caninii si e cu cantece noaptea, cu treziri si halit.Bag sama ca laptele il linisteste. Asta e, continuam cu halitul noaptea pana ies toti. Trei au pocnit gingia, il asteptam pe ultimul care se vede.Are deci 11 dinti si 2 masele.Vorbeste toata ziua, da numa el stie ce.Face niste gesturi,cand vorbeste sa te convinga de ce spune.Razi de numa'. Nu degeaba se zice de pesti ca te vand si te cumpara...Ma ajuta la treburile casei, aspira, calca , intinde hainele
E indragostit de tac'su...e gramada pe el cand e acasa, probabil s-a saturat de moaca mea toata ziua.De mancat mananca foarte bine.Am inceput sa-i dau iaurturi de capra, si cum alea-s mai subtiri le bea.Mi-e drag de el de numa...pune paharul la gurita si pana nu termina nu se lasa.
Il trimis pe ata si mai scriu ca cine stie...Pupilici la gagici
Ama si Lucas 12 Martie 2007