Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

irina,vazut!Superbe!
Flori,abia pe 16 august plecsi ieri a venit o colega de la mare,bronzataaaa si imi venea sa mor!
Anca,vazut pozilii,superbe!Abia astept,ati promis sa ne revedem pana la sf anului,voi cu copii si eu cu burta mare!Da sa fie cu bb nu doar cu grasimea actuala
Androixo,concediu placut,abia astept poze!
Sorina,muuulta bafta la cupil!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Valentina, si eu cu burta mare! Sa dea Domnul!

Fetele, azi am fost la dr. ginecolog cu mama la control, si am prins 3 gravide fericite, toate intre 35-40 ani!!!

Sorina, Bafta multa! Pupici!
Pupici si lui Flori!

Ce bine e sa fii intre prieteni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Buna fetelor
Am intrat la subiectul aspirante pentru ca si eu la randul meu am fost una, dar caruia DD i-a daruit doi ingerasiLucas care e adoptat si Mathea care a venit pe cale "naturala" dupa 15 ani si 13 sarcini pierdute. (cei drept nu ar trebui sa mai numar anii dupa ce l-am avut pe Lucas pentru ca nu am mai incercat. Ne-am considerat "completi" ,dar a venit minunea si a fost si este in continuare o binecuvantare si un dar de la Dumnezeu)
Ce pot sa spun decat ca ai iubesc pe ambii cu tot sufletul meu si simt ca fara ei viata nu ar mai avea rost.
Anca, mi-au dat lacrimile cand ti-am vazut frumusica. Stiu prin ce treci pentru ca acum 7 ani cand l-am adoptat pe Lucas am trait si eu aceleasi momente.
Fetelor, nu conteaza varsta, nici modul in care va vin copilasii in familia si sufletul vostru. Important e ca ei o sa va completeze si o sa aveti parte de o dragoste care nu credeati ca poate exista.
Ma rog la DD sa va ajute pe toate care doriti un ingeras si cat de curand sa-l aveti langa voi ,sanatos.
Va pup pe toate si ma gandesc la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hazul, frumos mesajul tau! Multumesc!
Avem o pagina intr-o carte acolo SUS. Doamne-Doamne ne pregateste tuturor ceva. Esti o mamica norooasa. Sa-ti traiasca minunile.

Vale, parca vad ca burta aia mare va avea gemeni si vei ajunge in scurt timp ca in tineretile tale: nu tu obrajori bucalati, nu tu..., nu tu.....(stii tu). S-o crezi tu ca voi iesi io in parc cu tine ca sa-ti imping caruturile.

Androixo, multumesc si concediu placut!

Andicu, ti-am trimis pozele.

Pup fetele

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Anca, merci mult. Vazut , admirat, !! sa fiti fericiti!!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale vedea-te-as cu burta la gura.

Sorina bafta multa la bac.

Hazul frumoasa povestea voastra

Flori lasa ca trece repede pana in decembrie si atunci sa vezi cum o sa duci dorul

Azi e sarbatoare Sanzaienelor.La noi (la tara) e traditia sa faci o cununa de sanzaiene culese in acesta zi , sa o atunci pe casa si sa iti pui o dorinta.Daca sta cununa pe casa se implineste dorinta, daca nu sta nu se implineste dorinta anul asta.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Asi, daca sta pe bloc, nu merge?

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Merge de ce nu.Daca lumea s-a schimbat trebuia adpatate si obiceiurile.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna dimineata!
Ce fac fetele?
Anca, mamico, ce faci? Suna bine, nu? Aseara am vazut pozicile, i le-am aratat si sotului, fara sa-i zic initial despre ce e vorba si stii ce mi-a zis? Ca semanati. E o dragutza, o frumusica foc iar tu radiezi toata.
Sorinache, tinem pumnii!!!!! Bafta maxima!
Androixa, concediu placut!
Vale, si eu tot in august plec. Cat mai e pana atunci? O luna jumate.... mare branza... Cald , canicula, praf, aglomeratie, nici nu-ti dai seama cand trece timpul.... Ha, ma pricep la incurajari sau nu ma pricep?
Hazul,
Flori, pai poate ai si tu o Catalina mica in burtik.

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Fetelor sunteti niste dragute
In ceea ce priveste asemanarea, noua ni s-a spus de multe ori "vai dar ce bine va seamana" Am zambit, am multumit si ne-am vazut de drum. Copilasii imprumuta din trasaturile celor care-i iubesc si care-si impart sufletul cu ei. Ne intregim si asta e cel mai important. Mie imi vine sa rad ca la Lucas mi s-a spus ca seamana cu mine si la veverita mica am fost intrebata intr-o zi daca sunt babysitter

Mergi la inceput