Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13
Raspunsuri - Pagina 6
asi spune:
Anca
Cuvintele sunt prea sarace ca sa descrie fericirea voastra.
Tumpi asa e unii nici nu gandesc.
Vale nu zice niciodata hop pana nu sari.![]()
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Multumesc, fetelor! Am pus doua poze cu noi!
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
flori76 spune:
Ancuta,primit mail,merci mult
.Niste poze superbe,in care se vede clar ca tu radiezi de fericire.E asa de dulce papusica voastra si are niste ochi atat de frumosi!!!Va doresc s-o luati cat mai repede acasa si sa va bucurati de ea.
Tumpilina,gata,ne-am repatriat,ca am stat cam mult printre straini.
Eu ma lupt cu niste dureri de burta si bag la greu no-spa,utrogest si gynipral.Sper sa trec cu bine peste faza asta....Credeam ca odata vazut testul pozitiv,gata stresul..Dar de unde?!??
Irinacodrina:bine ai revenit,insa-mi pare tare rau ca ai vesti rele.Condoleante pentru tatal tau si D-zeu sa-l odihneasca!
Valeee,ce faci?Cand pleci la mare?Hai,ca stiu ca de-abia astepti ![]()
Flori
12+
RalucaN spune:
Salutare!
Anca, ce frumos povestesti tu acolo... Cred ca esti in al 9 lea cer... Ma bucur sincer pt voi. Al tau ce zice? E topit? Emailul meu este: ralu_si_ioana@yahoo.com(cu underscore) Nu uit ca am promis sa ne intalnim cu plozii. Nici voi, da?
Flori, chiar zilele astea ma gandeam ce-oi mai face tu.Deci v-ati intors pe meleagurile mioritice? Ai deja 12 saptamani? Ce trece vremea... Pupici, sa treaca repede durerile de burtik. Sarcina usoara in continuare!
Tumpilici tu ce mai faci?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
Kariris spune:
Anca am venit special la birou s-o vad pe Dana. E chir superba! Ma bucur mult pentru voi si pentru ea ca si-a gasit asa parinti buni, tineri si frumosi! Sa dea Domnul sa mearga totul repede si sa fiti impreuna cat mai mult pana o luati de tot!
Na, ca mi-ai luat-o inainte... acum sa-mi dai tu hainute de la fetita ta ca alor mele ii sunt mici ei!

Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
flori76 spune:
Raluca
mie mi se pare c-au trecut asa greu astea 12 sapt..Abia astept sa vina decembrie,sa-mi tin puiul in brate.
Tu ce mai faci?Imi pare tare rau ca si la bb2 ai perioada lunga de asteptare.Eu iti tin pumnii sa-i faci un fratior cat mai repede Catalinei
(asa mult imi place numele asta!!)
Flori
12+
Sorina7 spune:
Buna dragele mele,
cu toate ca am niste morcovi uriasi, ca intram in bac (sa ne tineti pumnii) nu pot sa nu intru si sa va pup pe toate si in primul rand sa te felicit pe tine Ancutza W.. pentru minunea de fetita finuta ca si mamica ei, va doresc multa fericire alaturi de puiutul vostru, sanatate si numai bucurii. Sunt tare fericita cand am vazut atata fericire pe chipul tau si pe al Danutzei, vezi cum toate le oranduieste Dumnezeu. Si voi ca parinti sunteti binecuvantati cu asa o papusica si ea la randul ei a fost ajutata de Doamne-Doamne sa gaseasca parinti asa iubitori.
Irinacodrina mia- fost dor de tine, sincere condoleante si bafta multa in indeplinirea visului.
Floricel iubit te pup si sanatate multa, intreaba si de Gravibinon, pe mine m-a ajutat foarte mult.
tuturor pupici multi si succes !
Anca Wish spune:
Sorina, bafta la BAC.
Note maxime si, probabil, pe inca un hop la facultate.
Lachi, o sa am grija sa iau cate doua din fiecare. dar ai putea prin a incepe sa-i faci tu Fie-mii niste cadouri in functie de ce ti-ar placea sa poarte ale tale mai tarziu. Asa, rezolvam problema!
Floricica cu burtica. Trece timpul, lasa ca vezi tu. Si trece cu folos. un super cadou de la Mos Craciun.
Ralu, ti-am trimis pozele. 

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
andicu spune:

Anca, am intrat sa-ti spun FELICITARI din suflet pt bucuria pe care o traiti! ma bucur mult ca esti mamica si-ti doresc sa ai parte de un copil sanatos, fericit, bun,iubitor,noroc, destept si realizat..si..si.... Cand ai povestit cum este micuta si ce simtiti cu totii, am plans! Toata fericirea din lume si s-o aveti acasa cat mai repede, DE TOT! 
Andicu, mami de
Filip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni! 

www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Androix spune:
Vai, ce fata frumoasa am vazut!
Si ce mamica fericita! Felicitari, Anca! sa fiti sanatosi, sa mearga totul bine si sa va bucurati din plin de ea si ea de voi!
Andreea mama de Filip si Georgia