Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Luli multumesc mult si iti doresc la randul meu sa alegi clinica ce-ti va aduce reusita!
irinacodrina si condoleante pentru tatal tau! Te astept sa-mi calci pe urme, cat mai curand!
RalucaN multumesc si mult succes cu bb2!
Valentinag

6+
Inimioarele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna, fetelor,
Multumesc de primire

Valentina, sorry de faza cu masina, o gramada de bani papa. Noi avem casco, si tot costa o reparatie cat de mica. Mai putin, e drept.... mai mult costa umblatura, timpul pierdut....
Asi, si toate celelalte mamici, bafta, curaj... spre al 2-lea, al 3-lea.... bb. De ce nu?
Cami, multam fain de urare. Ce ne-o da dumnezeu, aia o sa fie. Daca n-o vrea sa am copii... stie el de ce. Dar eu ii mai dau timp de gandire.. si ajut si eu cat pot. Sarcina usoara, frumoaso!
Madyn, Alexa Ioana, Raluca, multumesc de primire, si multumesc ca mai sunteti aici, ca am cu cine imparti visele. Sper ca nu am uitat pe nimeni. Speranta moare ultima.

Mergi la inceput

Cami, scumpete, eu acu vad ca tu esti gravidutza cu gemeni! Ptiu, sa nu te deochi! Sa dea Domnul sa fie frumosi , destepti, si mai ales sanatosi! Si trimite si tu virusul ala..... si noua, celorlalte.... Ce-ti doresti sa fie?

Mergi la inceput

Valentina, am vazut acu pozele tale... toate florile alea sunt la tine in gradina? Superbe! La capitolul mancaruri.... ce sa mai vorbim... mi se face o foame.. ai un restaurant? Daca nu, ce mai astepti?

http://community.webshots.com/user/irinacodrina

Aici sunt pozele mele. Am sa incerc sa gasesc timp sa mai adaug altele mai noi. Flori avem si noi o multime, la socrii, la tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Mady,suntem pe naturiste iarasi amandoi,analize,le-am cam facut pe toate,mai am doar alea care se fac din col!
Cu masina am rezolvat,am schimbat luneta ieri,am lasat poala de bani si gata....Asta e,ghinion de nesansa
irina,ale mele sunt,la casa de la tara,ca acilisha stau la bloc,cat despre mancaruri,n-am restaurant,desi cred ca mi-ar placea sa am unu!Sunt printre putinele persoane carora le place sa stea in bucatarie,sa gatesca de placere!Din pacate asta ma impiedica sa arat si eu cumva...dar na,nu puteam sa le avem pe toate nu?
Asi,iti poti inchipuii ca si eu as vrea macar 2 copii,daca nu 3!Noi suntem 2 si este foarte bine,al meu sot,sunt 3,mie imi plac familiile mari,sa ne adunam cu totii in diverse zile!Vise taica...macar sa am unu!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce surpriza placuta..Irina. Bine ai revenit printre noi. Condoleante!
Ti-am trimis pozele.

Vale, daca platesc bine, vii sa ne faci mancare? Eu sunt antitalent la gatit. Tre' sa lucrez la capitolul asta.

Ralu, da-mi adresa de de e-mail ca nu o mai gasesc.

Eu plutesc in continuare. Ieri am fost la pitica. Ne spune "mama" si "tata" si ne-a pupat de ne-a albit. E a 2-a intalnire si, asa cum spuneau cei de la DPC, e un copil care si-a ales si el parintii. Ne-am jucat vreo 4 ore si cand am plecat, a plans. Cand eram pe drumul de intoarcere in Bucuresti, ne-a sunat maternala sa ne spuna ca nu se intelege cu ea, ca plange dupa noi si am vorbit putin cu ea la telefon. "Anca...mama, vii?" astea au fost cuvintele. M-am topit. E greu de descris ce simti cand se lipeste cu fatzuca de tine.
Pe 1 iulie speram s-o putem lua acasa. Vom merge la mare impreuna. Sunt asa de fericita...

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Ancuta,mi-au umplut inima de bucurie randurile tale.Sunt si eu fericita pentru fericirea ta!
Te rog,trimite-mi si mie pozici cu minunea voastra.Merci!

Flori 12+

Mergi la inceput

ANCA, am primit mail-ul. E superba fetita, o dulcica. Are niste ochisori mari, si buze groase, e superba. Si ce bine va sta impreuna... sa stii ca mie mi se pare ca iti seamana. Bafta multa, sa mearga totul repede. Aveti o fata superba! Sa va traiasca!

Mergi la inceput

Valentina, am pus si eu in album poze cu flori. CU exceptia catorva poze, adica trandafirii ros si portocalii de la inceput si cei ros de la sfarsit, toate celelalte flori sunt din gradina socrilor. Pozele le-am facut ieri, pe 21. Am pozat si fragutii, zmeura, paltinelele si coacazele. Or sa-ti placa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Irina, bine ai revenit printre noi, chiar daca nu cu vesti foarte bune.Condoleante pt tatal tau.
Ancuta ma bucur tare pt tine si iti doresc ca pe 1 sa iti poti lua fetita acasa.
Vale, nasol ce ati patit, bani si alergatura pt ceva care nu e din vina voastra.
Asi,ce sa mai zic, din pacate unii nu numai ca nu-si faca cum trebuie meseria,da nici nu gandesc.
Cami,asteptam vesti in continuare despre cele doua inimioare.Ai grija de tine si distractie frumoasa la munte(asta daca nu ati fost deja , ca nu mai stiu cand ai spus ca mergi,deh roza).
Flori, gata v-ati intors in tara?Cum mai esti tu?
Va pupic pe toate si va doresc o saptamana excelenta.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput