Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Buna, fetelor, in sfarsit regasesc nume cunoscute!
Nu stiu daca ma mai tineti minte, ca nu am mai "umblat" de multa vreme pe net.

CAMI, felicitari! din toata inima

ANCA, felicitari!!!!!! Trimite-mi poze pe irinacodrina@yahoo.com

Eu tot nu sunt gravida... nimic nou sub soare.... doar ca am avut o pauza de un an, fara CM.... deloc deloc.... am revenit cu branca ursului, si am trecut iar pe duphaston. Acu iau si metformin 850 pentru ovare polichistice, am deja 2 luni de tratament, peste inca o luna merg la control, sa vedem ce mai zice dr endocrinolog.
Mare lucru nu am putut face, ca de anul trecut din ianuarie a cazut tata la pat, si nu am mai avut deloc timp de noi..... acu tata nu mai e.... ne revenim incetisor.

Pupici voua tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

irina, ma bucur sa te "vad" . sunt alaturi de tine...
te pup !!!

mami de brotac rocker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Irina,ce bine-mi pare sa te vaad!Condoleante pentru tatal tau!
Asi,las c-o sa vina si nr 2 curand!Stiu io
Eu numa de belele sunt buna,ne-a spart cineva luneta la masina si umbla de nebuna la service,sa fac comanda de luneta,am platit 7 milmi-a cazut fata cand mi-a zis aia!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

Buna, fetelor. va deranjez si eu cu o intrebare: stiti cumva daca injectia cu pregnyl influenteaza testele de ovulatie ? Stiu sigur ca poate influenta testul de sarcina, dand un fals pozitiv datorita hcg-ului pe care il contine, dar nu stiu daca poate influenta si tesul de ovulatie. saru' mana anticipat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Vale multumesc de optimism

Irina sanatate multa

Florela nu influenteaza testele de ovulatie.Dupa ce faci pregnyl nu mai are rost sa faci test de ovulatie pentru ca injectia declanseaza ovulatia.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florela30 spune:

asi, iti multumesc ptr raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaN spune:

Buna fetele dragele!
Anca, stii ce simt. Te pup de 1000 de ori. Vreau si eu poze...
Vale, naspa... Dar asigurarea?
Cami, felicitari duble! Si multa sanatate, sarcina usoara!
IrinaCodrina, ma bucur mult sa te mai vad pe aici. Imi pare rau insa ca nu ai si tu niste vesti bune sa ne dai, dar cu siguranta va veni si vremea ta. Condoleanta pt tatal tau
Asi, asa-mi zice si mie multa lume, ce te palngi ca nu ramai, nu ai deja unul.... Asa e, am , si ii multumesc lui Dumnezeu pentru asta, dar gresesc cu ceva ca mai vreau un bb?????????
Luna asta am inceput si eu sa iau branca. Sa vedem ce-o iesi...

Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Raluca,n-avem casco
Florela,asa cum ti-a spus si Asi,nu influenteaza stiu eu!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Irinacodrina bine ai revenit pe aici ... si chiar daca nu cu vesti de bebe ma bucur ca ai ramas optimista. Gata cu necazurile, duca-se, acum toate pinzele sus in realizarea visului vostru cel mai mare!

Raluca, Asi eu una nici nu ma mai pling la nimeni ca vreau bb2 ... ca n-am chef sa aud astfel de enormitati. Tac si fac, adica e impropriu sa zic ca fac, ca de vreo 3 luni am intrat in 'reparatii capitale' si stau pe bara, dar s-o termina si perioada asta, nu?!

Vale, io, ciocanitoarea Woody intreb: ceva analize ai mai facut? Si cu cum ati rezolvat?

Luli iti doresc sa faci cea mai potrivita alegere a clinicii. Si te asteptam cu vesti bune!

Androixo mai baga si tu un oki si o vorba p-aici

m & m - (1-aug-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Io cred ca daca le zic ca mi-ar placea sa am 3 copii m-ar trimite sa fac examenul psihiatric iar.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput