Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinacodrina spune:

Hazul, bine ai venit. Sa-ti traiasca ingerasii. Sunt niste scumpi amandoi. Am citit si povestioarele, sunt impresionante. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, si, de ce nu, inca vreo doi ingerasi.

Anca, scumpo, vezi, mai cred si altii ca iti seamana papusica. Asa, un pic. Deocamdata. Am auzit si eu treaba aia, cum ca, cu timpul, un copil adoptat incepe sa semene si fizic parintilor.

Probabil ca in curand, ne vom hotara si noi pentru adoptie. Sa ne stabilizam un picut cu finantele... sa prind si eu un post definitiv, ca sa nu am grija zilei de maine... Deocamdata, inca mai speram. Si eu tare cred ca dupa ce vom adopta, voi ramane si insarcinata. Foarte multe femei au "patit" asta. Acum doi ani deja ne hotaraseram, stabiliseram un termen limita.... revelionul 2007... dar dupa aia, chiar la inceputul lui ianuarie 2007, a cazut tata la pat, si au picat toate planurile. Nu puteam sa ne descurcam si cu un copilas. Acum, ca tata nu mai e, sa ne "adunam" un pic, si vom stabili un nou termen. In principiu, stim care sunt pasii de urmat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

quote:
Originally posted by irinacodrina

Hazul, bine ai venit. Sa-ti traiasca ingerasii. Sunt niste scumpi amandoi. Am citit si povestioarele, sunt impresionante. Sa va dea Dumnezeu multa sanatate, si, de ce nu, inca vreo doi ingerasi.

Irina Codrina

http://community.webshots.com/user/irinacodrina

Multumim din suflet. Deocamdata am "inchis fabrica"
Suntem "intregi" si nu mai incercam. Daca o sa vina o surpriza, o sa fie bine venita dar avem calendarul plin cu cei doi sugubeti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

quote:
Originally posted by Anca Wish

Eu plutesc in continuare. Ieri am fost la pitica. Ne spune "mama" si "tata" si ne-a pupat de ne-a albit. E a 2-a intalnire si, asa cum spuneau cei de la DPC, e un copil care si-a ales si el parintii. Ne-am jucat vreo 4 ore si cand am plecat, a plans. Cand eram pe drumul de intoarcere in Bucuresti, ne-a sunat maternala sa ne spuna ca nu se intelege cu ea, ca plange dupa noi si am vorbit putin cu ea la telefon. "Anca...mama, vii?" astea au fost cuvintele. M-am topit. E greu de descris ce simti cand se lipeste cu fatzuca de tine.
Pe 1 iulie speram s-o putem lua acasa. Vom merge la mare impreuna. Sunt asa de fericita...

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Anca felicitari si din partea mea!Este minunata papusica ta...sa fiti fericiti si ocrotiti toti 3!

Anto
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Anca,felicitari mamico!Fetita e adorabila,are obrajorii ca ai tai,iar ochii...wow,m-au dat gata.Se vede fericirea in ochii tai..si implinirea!Sa dea D-zeu s-o luati cat mai repede acasa si sa va bucurati de ea.
Distractie placuta la mare!

POZE
my baby
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Sper sa nu va suparati ca "am dat buzna", dar vreau sa o felicit din tot sufletul pe Ancuta! Ma bucur tare mult sa vad stralucirea din ochii tai! Iar fetita e o simpatica! Are niste ochisori vioi, care parca vad si inteleg totul! Sunt convinsa ca veti fi o famile fericita!
Tumpi, Vale (noi ne-am intalnit o data, pe cand scriam la aspirante).

poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Hazul, frumoase poze si frumoasa povestea lui Lucas. Poate intrebarea mea ti se pare prosteasca, dar mie mi se pare fireasca: in sufletul tau, faci diferenta intre copii tai? Poti spune ca ii iubesti la fel?

Felicia, Irina, Anto, Leditia, multumesc tuturor!

Ieri am depus actele pt plasament, iar azi mi-a iesit atestatul. Sunt incantata si nerabdatoare (cred ca alta-i ordinea)

Pup fetele!

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca felicitari mami!
Pertinenta intrebarea Si eu sunt curioasa sa aud raspunsul.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca Wish

Hazul, frumoase poze si frumoasa povestea lui Lucas. Poate intrebarea mea ti se pare prosteasca, dar mie mi se pare fireasca: in sufletul tau, faci diferenta intre copii tai? Poti spune ca ii iubesti la fel?

Anca, sufletul nu ma intreaba , sufletul simte. Ceea ce simt pentru puii mei este dragoste, o dragoste pe care nu am simtit-o pana sa ai am. Nu i-am pus niciodata pe "cantar" sa vad pe care l-as iubi mai mult. Este acelasi sentiment pentru amandoi.Simt ca nu as putea sa traiesc fara nici unul din ei si ai iubesc asa cum orice mama cu doi copii isi iubeste ambii copii. Folosesc termenul "adoptat" si "biologic" doar cand vorbesc aici pe forum. In rest, pentru noi nu exista. Cateodata nici nu-mi vine sa cred ca Lucas e adoptat si ca Mathea e biologica. Nu stiu cum sa ma exprim sa fiu mai coerenta dar asta e ceea ce simt. O sa vezi si tu ca la un moment dat, dupa ce viata isi urmeaza cursul firesc uiti sa mai "categorisesti" si iti acorzi timpul sa-ti iubesti familia ta, fara sa-ti mai pese cum a venit ingerasul in viata ta.
Pentru mine nu conteaza catusi de putin faptul ca unul e "sangele meu" si celalalt nu. Are vreo importanta? Daca ar fi avut nu as fi adoptat niciodata pentru ca atunci ar fi insemnat ca as fi fost numai un "placebo".

Mergi la inceput

Asi, puteai sa ma intrebi direct. Iti raspundeam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Hazul eram curioasa sa vad daca imi confirmi ceea ce simt asta nu inseamna ca as fi vrut sa te intreb ceva.Fii sigura ca o faceam daca avem vreo urma de indoiala la sentimentele mele fata de Razvan ,in cazul in care ar fi aparut un copil bilogic in familia noastra.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput