Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Florina(terbiza) felicitari pentru sarcina!

Luli haioasa mai esti

Doamne ajuta sa vi se implineasca tuturor visele!Azi ma simt optimista si vreau sa va trimit si voua din optimismul meu.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Terbitza, iti multumesc frumos!!!!

Mai ai putin si veti fi 3? Felicitari! Sa inteleg ca bebe din burtica e tot fetita?

Nastere usoara si un bebe sanatos!

Mirela, am luat 9,8 la licenta.

Multumesc tutror pentru sustinere. Ieri a fost o faza haioasa. Am imbracat-o cu o rochita verde, superba, ca sa iesim afara. Taica-sau adormise si a iesit din dormitor foarte mandra si cand a vazut ca taica-sau doarme a fost trista. S-a tot fatzait pe langa el, doardoar s-o trezi s-o vada asa frumoasa. Am fost la soacra-mea, unde a venit ci sotul meu ceva mai tarziu, si un pusti ii spune "I-am furat masina lui tatal tau" si ea ii raspune "Ba nu. Masina lui tatal meu e acolo (si i-a aratat unde e)

Ei, e un pas inainte.

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Anca,
sa-ti traiasca fetita! felicitari multe, multe. pt voi, parintii!
poate va plimbati prin parcul Tei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Anca felicitari si acomodare rapida! Ma bucur din tot sufletul pentru ca sunteti in sfarsit toti trei. Felicitari si pentru nota obtinuta la licenta! M-ai luat! eu am luat doar 9,75. Sa inteleg ca mergeti impreuna in concediu. super.

Enni pentru hiperstimulare mananca 2 oua fierte poe zi timp de 2 saptamani si bea cat mai multa apa plata iar cu medrolul mi se pare cam tare de 16 mg, eu luam de 8 mg, parca de 3 ori pe zi dar doar 3 zile dupa ET. Sarcina usoara si la termen!

Lachi mamica deKarina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Moama moama,iesi Florina din barlog!Ti-am lasat mesaj pe ym!
Ancuta,felicitari pentru licenta si abia astept sa-ti vad mandra!O sa fie bine!

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TERBITZA spune:

Asi, Anca, Vale, pupici!
Vale, ti-am raspuns pe ym; sper sa te si prind online!

Florina, Letitia-Ioana si de 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Lachi fete frumoase

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

Salutare fetele
Anca, ce norocoasa esti . Asa fara travaliu?
Subscriu la ce au spus fetele vis a vis de comportamentul fetitei fata de tati. Incetul cu incetul o sa se obisnuiasca si o sa fie nedespartiti.
Doamne ajuta ca fiecare din fetele care-si doresc copilasi sa-i aiba cat mai curand langa ele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hazul spune:

TERBITZA,Se pare ca povestile noastre seamana, nu?(Cu singura diferenta ca al meu primul e baiat)
Doamne ajuta sa ai o nastere usoara si bebelina sa fie sanatoasa si mancacioasa.

Mergi la inceput
Mergi la inceput