Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13
Raspunsuri - Pagina 16
RalucaN spune:
Buna dimineata!
Ce fericire, ce bucurie… Anca, felicitari! Sa fiti fericiti alaturi de puiul vostru! Cu siguranta se va acomoda si cu taticul, nici sa nu-ti faci griji de asta. Sunt extrem de fericita pentru tine si abia astept sa ne intalnim…. Iti dai seama? Esti MAMICA!!!!!!!!!!!

Madynutza tu ce mai faci? Cum merge treaba?
Patricia, nici de tine nu mai stiu nimic, mai lucrezi la bb2?
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
PatriciaArdeleanu spune:
RalucaN, lucrez, lucrez da inca nimic...
am fost si la dr, aveam o anexita, am tratat-o cu antibiotic.
mi-a dat sa iau Duphaston din z 14-25 ca sa ma ajute, dar se pare ca la mine are efect negativ, in sensul ca am luat 2 luni si graficele nu mi-au mai aratat ovulatie, au fost plate, cu temp f mici, iar in prospesct scrie clar ca nu inhiba ovulatia, asa ca nu stiu ce sa mai cred. plus ca am avut dureri de ovare f puternice din z 14 pina mi-a venit ciclul. singurul lucru bun e ca mi-a adus ciclul la 28 zile.
daca sint fete pe aici obisnuite cu duphastonul mi-ar prinde bine niste pareri.mai am de facut si niste analize in anumite zile din ciclu dar o las pt septembrie. hai ca m-am intins cit....tu???
pup pe toate fetele. pe cind o intilnire?
RalucaN spune:
Eu nimic nimic.... Astept sa treaca vara, sa plecam in concediu, dupa aceea vreau sa ma duc iara pe la doftori... Deocamdata iau branca. Luna trecuta chiar am muncit din greu, si cand zic din greu nu glumesc
Eram sigura ca trebuie sa iasa ceva, dar dezamagire...
Raluca, mami de www.dumex.com.my/members/tickers/97266/ticker2.png border= 0 > < /a> " target="_blank">Catalina-3 oct'05
MADYN spune:
Raluca treaba inca sta pe loc. Cred ca am uitat eu ce trebuie sa fac
ca altfel nu-mi explic. Poate-mi deseneaza si mie cineva, sa-mi reaminteasca
.
Hazul sa-ti traiasca puii! Niste frumosi! 
Anca adevarat, asta e reteta pt. adaptare: rabdare si iubire!
Terbitza ce ma bucur pt. BB2! Cum te simti?
Androixo tot cu burta la soare esti? Fericito! Mai stai si pe acasa, ca e cald si bine 
Vale ai plecat la
?
m & m - (1-aug-2006)
Amabella spune:
Buna, fetele!
Ma mai tineti minte? Am mai intrat si eu sa vad daca a mai aparut vreun bebic la orizont si sa va mai zic de mine.
Incep si eu sa ma intreb, ca Madyn, daca nu cumva nu mai stim noi ce trebuie sa facem. Ma uit in jur si aud de tot mai multe femei care raman insarcinate, cu primul, cu al doilea sau chiar cu al treilea copil. Eu sunt in acelasi stadiu ca si cele mai multe dintre voi. Am zis ca poate pentru al doilea se foloseste o alta metoda, pe care eu nu o cunosc, ca vad ca asta clasica, pe care am folosit-o cu mare succes prima data, nu mai merge.
In plus fata de ultima data cand am scris, sunt fericita si mai nedumerita posesoare a unor analize bune de toate felurile: de secretii, de sange de toate tipurile (utile sau nu), hormonale, si de sperma. Noi amandoi suntem perfecti, dar astrele nu s-au asezat in linia care trebuie. Un singur lucru nu am facut, dar am decis sa il mai amanam pana facem macar 1 an de incercari inutile: HSG. Asta deoarece e o analiza invaziva si dureroasa, iar eu nu am motive aparente sa mi se fi infundat vreo trompa.
Acum suntem in a 8-a luna de incercari (mi se pare foarte mult!) si sunt in Z23, asteptand testarea (daca se ajunge pana acolo, desi nu prea cred). Mie imi vine CM de regula fara sa intarzie, asa ca nu ajung la nicio testare.
A, si am uitat sa mentionez ca testele de ovulatie (si in ultima luna si cele de sange) indica ovulatie in fiecare luna. Deci eu nu mai inteleg nimic si simt ca mor de revolta si de neputinta. Nu mai am sperante, sau, ma rog, sunt foarte mici, desi nu am aflat nimic care sa ma indreptateasca sa gandesc ca nu voi mai ramane niciodata insarcinata. Doar experienta absurda pe care o traiesc: 2 persoane perfect sanatoase si care mai au un copil, nu pot sa il conceapa pe al doilea. Imi vine sa fac reclamatii in legatura cu manualele de anatomie care ne invata ca daca ai contact sexual in perioada fertila, cel mai probabil (de fapt ei cred ca nu zic ca e probabil, ci privesc lucrurile ca pe ceva sigur) e sa concepi un copil. Ce prostie! Macar de ar avea vreunul dintre noi vreo problema, as mai intelege. Dar eu nu inghit treaba aia cu efectele nocive al stresului, atat timp cat analizele arata ca stresul nu a afecatat in niciun fel hormonii. Si iar nu pot sa cred ca stresul poate impiedica o conceptie atatea luni la rand. De ce naiba mai folosim atunci metode contraceptive? Aia care au un job stresant, pot sa stea linistiti, nu? Ca oricum sunt feriti prin simpla existenta a stresului.
Si, oricum, in ultimele 2-3 luni nici nu am mai fost asa stresata.
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
irinacodrina spune:
Patricia, eu iau duphaston in zilele 14-25 de cativa ani, de vreo 4 adica. Cu pauza fortata de un an
. Cand am schimbat dr, mi-a schimbat duphastonul pe utrogestan....drept urmare, ciclu meu s-a oprit de tot. Un an.
Acu am reluat de cateva luni.... 2 luni tot mi-a intarziat CM cu cate o zi, iar luna asta, cu 4 zile. Culmea e ca acu, dupa ciclu, am si eu PMS, eu, care nu am niciodata nimic. Ei bine, eu sunt pe dos, asa ca nu te lua dupa mine....
Hazul spune:
Salutare fetele
Madyn, multumim
Fetelor, vis a vis de medicamente nu am cum sa ma pronut pentru ca eu tratementele le-am facut prin strainatate...
Va inteleg frustrarile pentru ca am avut parte de ele multi ani... din nefericire.
Si eu si sotul meu eram complet "normali" si totusi nu am reusit sa concepem pentru atata timp![]()
Sfatul pe care l-am primit insa nu numai de la unul, ci de la mai multi doctori a fost ca atunci cand incercam sa nu facem prea des, pentru ca atunci scade calitatea spermei la babarbat.Trebuie luata o pauza de cateva zile inainte de ovulatie (daca stiti cand o aveti) si pe urma dat batai![]()
Amabella, poate tu crezi ca nu esti stresata, insa organismul iti simte frustrarea si nu reactioneaza asa cum ai vrea tu. Incearca sa iei o pauza de la "incercari" si cine stie, poate DD iti va face o surpriza. Poate ca daca va ganditi ca gata, anul acesta nu mai incercati, o sa incercati din nou la anul......Poate asa se va declansa acel factor care acum e inhibat
Fetelor, sunt alaturi de voi cu un gan bun si in rugaciune. Sa va aduca DD in familii copilasii mult doriti
asi spune:
Asa ca sa va "incurajez" noi suntem perfect normali si de 10 ani n-am ramas niciodata gravida cu sau fara tratament.Eu nici nu mai sper, acuma parca nici nu mai vreau deci factorul stres nu se pune.
Ca sa nu mai zic ca am facut toate analizele posibile si am facu HSG de 2 ori plus laparoscopie.Cand m-am trezit din anestezia de dupa laparoscopie si mi-a zis doctorul ca totul e ok si nu a gasit nimic atunci am zis gata cu chinul.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Amabella spune:
Asi, imi cer scuze, eu nu ti-am citit toate mesajele, asa ca nu stiu si deci voi intreba: semnatura nu e a ta? Sau Razvan e adoptat? Si ce reprezinta
? Ca eu credeam ca ai un copil si esti insarcinata cu al doilea, dar vad ca zici ca "de 10 ani" nu ai ramas niciodata insarcinata. Asa ca sunt un pic confuza...
Luiza
de www.flickr.com/photos/81153680@N00/sets/" target="_blank">RARES(3 iulie 2006)
Surioara mea
valentinag spune:
Salutare lumi!
Azi trebuie sa-mi iau rezultatul la papanicolau si am uitam sa ma duc
Va dati seama la ce-mi sta mie mintea!
Mady,n-am plecat in conced,la jum lui august abia,prima tura!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea