Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13
Raspunsuri - Pagina 14
anamy spune:
aspirante cu vechime stie careva din voi cine face IA in constanta ,eu sint din cluj si plec la mare iar in perioada ovulatiei voi fi pe litoral.nu as vrea sa pierd luna.am inteles ca dr lutescu fac dar vreau sa stiu daca mai face si altcineva,poate imi recomandati voi fetelor pe cineva!!!
va multumesc anticipat
antosit spune:
Anca felicitari si din partea mea!Sa fiti iubiti si fericiti toti trei!
Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
"Toata lumea stie ca adevaratul punct G este in finalul cuvantului shopping!"
Anca Wish spune:
Multumesc frumos!!!!
Anamy, nu stiu niciun medic in Constanta care face inseminare, dar nu e indicat sa faci nicio astfel de procedura si pe urma sa stai la soare pe urma, sau sa intri in apa.
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
asteryaro spune:
Anca, ma bucur din tot sulfetul ca esti MAMICA. Sa-ti dea Dumnezeu putere, rabdare, sanatate si multa intelepciune, sa-ti conduci copilasul pe drumul vietii.
Sa nu-ti pierzi niciodata increderea, stiu ca esti deja o mama nemaipomenita.
Aproape ca nu-mi vine sa cred, imi imaginez ce senzatii trebuie sa ai tu.......cred ca simti cum plutesti pe un norisor roz.....
Cat despre "respingerea" pe care o manifesta Dana fata de tati... nu-i bai. Probabil ca este mult dpdv emotional si pentru ea, ca si pentru voi... Roaga-l pe tati sa fie rabdator, bland si... iar rabdator
. Eventual, consultati un consilier pshilogic... zic si eu. Sunt sigura ca, la un moment dat, Dana va fi "fata tatii", ca toate fetitele de pe lumea asta!
Jucati-va mult mult mult impreuna, n-o lasa singurica, cu gandurile ei. Stiu eu ce zic.
Mult noroc va dorim.
Dumnezeu sa va ajute.
Ati facut o minune.
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
flori76 spune:
Ancuta,felicitari din tot sufletul!Va doresc sa fiti fericiti toti 3 muuuulti ani de-acum inainte!Si acomodare rapida Danutei
cu tati!
Flori
15+
valentinag spune:
Anca,o sa se obisnuiasca,ai sa vezi!Totul o sa fie bine mamico!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
luli spune:
Ancuta - ne bucuram ca ai "nascut" cu bine si fetita ta este si mai bine..cu toate ca la 14kg a fost...o nastere cu greutate ![]()
Ai sa vezi ca va fi bine si cu Tati mai MAMI 
Poate a avut o trauma cu tatal ei natural... doar pe tati il respinge sau se manifesta asa in general cu barbatii?
Trebuie sa ai multa rabdare, din ce am mai citit si eu... nu mult, recunosc, incet incet se va apropia insa trebuie sa aiba un sentiment profund de securitate pe care poti sa-l dezvolti si tu prin actiuni comune in 3.
... wow nu-mi revin, ma bucur tare mult pentru tine 

e minunat ce ti se intampla, vezi ca visele pot deveni realitate? mami, mami ... ce frumos suna ... 
Iti doresc tot binele din lume si intotdeauna sa ti se indeplineasca visele... asta e valabil si pentru toate fetele de aici
Behind every love is a great story
Luli
irinacodrina spune:
ANCA, felicitari!!!!!!!!
Ma bucur tare mult pentru voi.
Las' c-o sa vezi tu, indata tati va fi preferatul Danutzei, si o sa fii geloasa pe el. Incet, cu rabdare, fetita va incepe sa il iubeasca si pe el, o sa invete ce placut e sa ai doi parinti care te iubesc, care te protejeaza. Si va invata alaturi de voi sa socializeze si cu alti copii. Va fi un copil fericit, datorita voua.
Pupici multi
MirelaV spune:
felicitari din suflet Anca 
sper sa va acomodati bine toti 3. poate concediul va va fi benefic 
cu licenta ce-ai facut?
pupici la toate
MirelaV
pupicei pe burticei
TERBITZA spune:
Felicitaaari, Ancutzo!
M-ai scos din barlog cu asa o veste mare, nu se putea sa nu te felicit si eu!
Va urez tot binele din lume si impreuna cu printesa voastra, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!
Cat despre respingerea lui tati, de unde initial pentru Letitia nu existam decat eu si ii eram mai mult decat suficient , acum doarme doar la tati in brate, face baie doar cu tati, se uita la desene doar cu tati iar daca tati indrazneste sa doarma noaptea cu spatele la ea e tragedie; pana nu il intoarce sa o ia in brate, nu se lasa!
Da-i Danutzei putin timp sa se obisnuiasca cu noutatea si vei vedea ca in scurt timp vei fi ushor macinata de invidie in privintza relatiei lor!
Va pupam pe toti 3!
Florina, Letitia-Ioana si
de 27 sapt