Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13
Raspunsuri - Pagina 11
valentinag spune:
Nasol Irina..da lasa-le si tu asa si le continui maine!Vezi tu ce iese!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
asi spune:
Dulceata de visine......

Haideti fetelor la o cafea 
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
luli spune:
Neata - prezent
Asi -e o figura Razvanel al tau
Irinacodrina - daca nu a luat sotul tau butelie, te ajutam noi sa "gatesti" intr-un mod util,..nu e pacat sa se strice? hai la o burtica de visine
. Se spala si se consuma ca atare - cu prietenii ![]()

Behind every love is a great story
Luli
irinacodrina spune:
Luli mama, pai veneati voi toate la Suceava tocmai, ca sa mancati visine? Unde mai pui ca erau pe jumatate fierte, iar altele erau deja puse cu zahar, pregatite pentru fiert?
Oricum, a gasit Paul butelie, si am rezolvat duminica seara.
valentinag spune:
Asi,super tare Razvan!![]()
Anca,vesti?
irina,deci cand vin la Suceava ma astepti cu niste dulceata de visine si-un pahar cu apa receee,da?![]()
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Anca Wish spune:
Am facut cerere ca de vineri s-o iau acasa. Sper sa se aprobe.
Tineti-mi pumnii. Duminica am licenta. Nu puteam sa fiu mama fara sa fiu licentiata.![]()
Ei, examenul cel mai greu il voi da vineri, cu fie-mea. Sper sa nu-l pic. Nici macar nu pot sa copiez.![]()

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Androix spune:
Super, Anca! Iti tin pumnii la ambele examene! N-o sa pici nici unul din ele, esti fata desteapta, frumoasa, modesta, nu ai avea cum sa pici ![]()
Slabesc, slabesc si nu ma mai opresc! ![]()
Andreea mama de Filip si Georgia
asteryaro spune:
Anca, Doamne ajuta! Ei da, o mamica frumoasa, modesta si licentiata, pe deasupra, BRAVO si felicitari!
Fetelor, Razvan al meu are varicela (varsat de vant) de sambata dupamasa, dupa ce dimineata, la 5 mi-a facut un puseu de laringita acuta subglotica, a fost nevoie de spital, branula, antibiotic si cortizon. Este a 8-a oara. Acum suntem exilati in casa. Partea nasoala este ca ma voi imbolnavi si eu, 95% sanse, si cica va fi cam nasol. Pai da, ca-s babeta, normal, febra mare, buboaie cat casa.... Da' aseara mi-a spus Lachi ca nu-i chiar o regula. sa vedem.
In rest, puiul meu e bine, a inceput sa gangureasca si el... creste inima in mine, poate vom reusi sa ne intelegem mai bine. Este si foarte curios, foarte gelos.... eeee, baiatul mamei!
va pup pe toate si numai bine si scuzati ca m-am vaitat pe aici, dar... stiti cum e...
Asi, voi cum mai stati?
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
MADYN spune:
Anca pt. examenul de duminica iti tin pumnii! Bafta!
Pt. vineri ... iti doresc sa fie ca mai frumoasa zi din viata ta! Si da, de copiat nu ai cum, dar las' ca-ti mai suflam noi
daca ne-om pricepe ![]()
Astery multa sanatate puiului!
m & m - (1-aug-2006)
irinacodrina spune:
Anca, bafta cu examenele!
Valentina, oricand vii la Suceava, vii si te astept cu dulceata, ca pe timpurile bunicilor. Promit ca ascund vreo 2 borcane de al meu sot mancacios.