Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13
Raspunsuri - Pagina 10
asteryaro spune:
Mai Ancutz, fac pe dracu'n 16 si viu pana la Hut, sa te vad la brat cu fetituca, mai mai, ce domnisorele frumoase veti fi...
Va pup pe toate vechiturile!
Cristina, mami de
Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Kariris spune:
hai mai Vale ca m-ai facut sa rad! cum adica esti apta dar nu poti? pai eu ce sa mai zic cu durerile mele de spate??? trage tare poate iese ceva sau continua investigatiile sau... mai baga o vizita la mine saptamana viitoare sa mai discutam poate te molipsesti de la mine. Apropos! Schimb bona de la 1 iulie!!!!! sunt in culmea fericirii!!!! Pup io all!
Lachi mamica de
Karina si
Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
valentinag spune:
Adik a ramas fara bonus lachioneo???
Bine imi pare!Hai ca vorbim!
Astery,poate o convingem pe Anca sa ne vedem,abia astept sa-ti cunosc juniorul!A zis si Raluca ca vine cu frumusetea ei!
Felicia
tipa cu parul lung de la la mama,nu?
Hazul ce poveste frumoasa!Sa-ti traiasca minunile!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
irinacodrina spune:
Lachione, felicitari pentru ingerasi! Sa-ti traiasca!
Valentina, rusinica.. papa tr facut teoretic anual... sper sa iasa bine.
Mie mi-au venit rezultatele la analize, sange bine (cu exceptia leucocitelor care sunt multe mereu, si inca ceva, de la alergii, deci normal), doar la lama inca apare candida. Desi am luat nu stiu cate cutii de cervucid, si recnt de la farmacie mi-a dat o cutie de canesten ovule.... se pare ca astea mi-au ajutat in mai mare masura. Acu iau inca o cutie, poae nimicesc candida aia nesimtita. Cervucidul avea efect doar 3-4 zile, si dupa aia iar usturimi, dureri... cine sa mai faca bebei in conditiile alea?
valentinag spune:
Irina,da la candida nu trebuie sa ia si sotul tratament ceva?
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
asi spune:
Sa inteleg ca puneti de o intalnire?
Vale si eu sunt in situatia ta ,adica suntem perfecti dar nu putem.Oricum acum chiar nu mai e nevoie![]()
Irina neparat sa faceti tratamentul amandoi si pauza de
pana iasa lama bine.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
asi spune:
Acum 2 minute l-am trimis pe Razvan sa il roage pe tati sa iasa din baie.Raspunsul a fost: e sotul tau ,tu ar trebui sa ii spui sa iasa din baie.
Abia m-am abtinut sa nu mor de ras.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Asi, super tare faza...

"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
irinacodrina spune:
Valentina, a luat si el, flucovim, doza unica.
Data trecuta la lama mi-a iesit candida cu 2 cruciulite... nu stiu ce e aia.... oricum, durea tare.... cand a bagat dr valvele alea parca s-a rupt carnea... asa de iritata eram...
Acum insa, dupa cutia aia de canesten, ma simt bine. Ma mir ca a mai iesit ceva. Am inceput aseara o noua cutie de canesten.... sper sa se rezolve acum.
irinacodrina spune:
Fetele, am fost azi la tara, am adus o gramada de visine, m-am apucat sa fac dulceata, si mi s-a terminat butelia........ s-a dus paul sa caute butelie, dar, duminica seara, stiu si eu ce sanse are sa gaseasca..... Of dulceata mea...
Noroc ca am lasat si la mama de o portie, ca nu aveam eu cum sa le fac pe toate.
Am apucat sa fac un pic de sirop de visine, atat. Si ma pregateam sa mai fac un pic de peltea din paltinele (coacaze rosii).
Tineti-mi punii, sa vina Paul victorios, cu butelie!