Loc de inalnire al aspirantelor cu mare vechime.13
Raspunsuri - Pagina 12
irinacodrina spune:
Anca, bafta cu examenele!
Valentina, oricand vii la Suceava, vii si te astept cu dulceata, ca pe timpurile bunicilor. Promit ca ascund vreo 2 borcane de al meu sot mancacios.
Ennni spune:
Buna fetelor,
Sunt noua pe aici insa sper sa ma ajute si pe mine cineva. Am ales acest forum pentru ca voi sunteti cu vechime si poate ati trecut prin ce trec eu acum. Sunt la primul fiv, azi sunt in ziua a 14-a de la embriotransfer si mi-am facut testul de sarcina care a iesit POZITIV. Va dati seama ce bucurie. Problema e ca am toate simptomele unei hiperstimulari ovariene, am fost la consultatie si dr. mi-a spus ca am ovarul foarte marit si datorita faptului ca testul a iesit pozitiv simptomele vor trece mai greu. Mi-a dat sa iau Medrol 16 mg si vroiam sa stiu daca a mai luat careva din voi asa ceva. Sau daca ati patit la fel ce tratament ati luat. Va rog din suflet care stiti ceva sa-mi raspundeti si mie. Mersi
asi spune:
Enni felicitari si sarcina usoara
Anca
dupa atea deceptii, asteptari, neimpliniri acum o sa te copleseasca bunele.Doamne ajuta!
Irina viu si io cu Vale la o dulceata mai ales ca cea de visine e preferata mea.Asta daca primesti o mancacioasa![]()
Astery ma bucur din suflet ca reusiti sa ganguriti.Asta inseamna un mare progres.Gelozia si mai ales curiozitatea sunt semne extrordinare.Ma bucur din tot sufletul ca faceti progrese asa de importante.O sa vezi ca incet si cu ajutorul lui Dumnezeu in curand o sa ai un baiat vorbaret nevoie mare.Noi stam prost pentru ca de peste tot n-i se spune ca nu sunt copii.Si chiar asa e pentru ca acum, pana la 2 ani iau bani pe ei si apoi sunt trimisi la cersit, fac certificate de handicap deci tot bani.Asa ca nu mai e nevoie sa fie abandonati.Cand ii incomodeaza ii dau unui centru, apoi ii iau inapoi,e o mare bulibaseala dar ce e im portant ca se urmareste interesul superior al copilului.....care o fi si ala?Ma rog cam asta e ,dar eu tot am speranta ca o sa ne gasim puiul.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Anca Wish spune:
Enni, in primul rand felicitari. Sarcina usoara si dusa la termen. 
Dupa stiinta mea, medrolul nu prea e indicat in situatia in care exista dovada clara ca exista o sarcina. Daca citesti prospectul, vei vedea ca exista anumite riscuri de malformatii. Nu vreau sa te sperii, vreau sa ai o discutie cu doctorul tau. Medrolul se da pentru ca organismul sa nu "respinga" embrionul, deci nu are legatura cu hiperstimularea.
Pentru hiperstimulare, bea multa apa. Va trece balonarea si durerea care sunt cumva normale, avand in vedere ce presiune s-a produs asupra lor cu atata stimulare.
Ai grija de tine si samburel, stai cumintica in pat si bucura-te de orice moment!
Astery, sanatate multa lui bebe si felicitari pentru progrese.
Madyn, stiam eu ca ma pot baza pe voi.
Irina, multumesc!
Androixa, pup fata si puii ei. Tu nu ai licenta anul asta?
"Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele." - Rabindranath Tagore
Hazul spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Adik a ramas fara bonus lachioneo???Bine imi pare!Hai ca vorbim!
Astery,poate o convingem pe Anca sa ne vedem,abia astept sa-ti cunosc juniorul!A zis si Raluca ca vine cu frumusetea ei!
Feliciatipa cu parul lung de la la mama,nu?
Hazul ce poveste frumoasa!Sa-ti traiasca minunile!
"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea
Multumesc

Hazul spune:
Salutare fetele
Am intrat mai rar ca sunt f. ocupata si cum a venit vara, mamutzele mele ma suprasolicita cu soarele si apa![]()
Anca, sunt ferm convinsa ca ai sa treci ambele examene cu brio
Va doresc un weekend placut si mult soare in suflete!!!
Ennni spune:
Multumesc pentru mesaje. Tocmai asta ma ingrijoreaza ca am citit prospectul si am vazut ca medrolul nu prea e indicat in sarcina. Chiar i-am spus dr.-lui ca mi-e cam frica sa-l iau deoarece am citit si eu de malformatii dar mi-a spus sa stau linistita ca nu sunt prima la care ii prescrie asa ceva (a zis doar nu credeti ca fac acum experimente pe dvs.) si de complicatii ar putea fi vorba doar daca se ia in doze foarte mari. Acum nu stiu ce sa mai cred, sper sa fie totul bine pana la capat. Succes tuturor.
irinacodrina spune:
Fetele, trebuia sa vina CM de miercuri, si inca nici un semn. Cu tot cu tratament, duphaston in zilelele 14-25. In ultimele 2 luni mi-a intarziat cate o zi. (Nu uitati ca am avut o pauza de un an, si abia din august au reaparut primele semne de CM). Am facut test, nu sunt gravida......
irinacodrina spune:
Alarma falsa, fetelor... azi a venit CM... ziua 33.
Mi-e somn de as dormi non-stop...
Sa fi fost o incercare????