Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)
Raspunsuri - Pagina 7

tomasa spune:
Piciulica, LA MULTI ANI! Sa fii fericita alaturi de ai tai!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)

gabitz78 spune:
piciulika - la multi ani, sanatate multa si multa fericire alaturi de carliontzat!
mandarinutza - multa sanatate antoniei. sa se faca repede bine si sa veniti acasa!
luy - mda, eram rapusa de balauri aseara...eu lui stef la 3 ani i-am luat bicicleta.
pupici dulci tuturor.
ma duc sa ma uit la meci.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

afibebe spune:
Piciulika
sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bucurii alaturi de cei dragi tie.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

sim_stoian spune:
Sabina, transmite-i Mandarinutzei multa sanatate daca vorbesti cu ea, ii tin pumnii sa fie totul bine.
Magda, iti trimit PM.
Tomasa, tu ce mai faci?
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

bikmaria spune:
LA MULTI ANI !draga noastra PICIULIKA,
iti doresc tot binele din lume alaturi de cei dragi .

bikmaria spune:
Antonia multa ,multa sanatate fetita bolnavioara si mamica ingrijorata ,
Izabeluta nu te-am uitat mamico ,eu ma uit mereu cand merg in parc la bancuta de langa trasurica ,poate ,poate vad o mamica cu un baietel tare frumusel .
Cuscra felicitari pentru talia de viespe ,ginerica al meu ce mai face ? de la TEO pt cel mai frumos baiat
.
Adriana fruntea sus ,incet ,incet totul se va rezolva .
Mariana acum inteleg de ce aveai asa emotii in asteptarea musafirilor , cei doi bebei tare frumusei ,iar pe tine te felicit pt ca te-ai descurcat cu cei doi nazdravani .

bikmaria spune:
ma duc la dush,daca nu mai apuc sa intru (are sotulica al meu sa-mi spuna ceva ),va doresc NOAPTE BUNA si o duminica ff placuta .

Sabina spune:
sms de la mandarinuta.
Antonia e mai bine, are viroza cu exantem si luni ii fac o analiza sa vada ce virus.
acuma domrea lipita de mami.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

tomasa spune:
Sim, eu cu ce stii...am o perioada grea, dar multumesc frumos de intrebare. Am avut si pc-ul stricat, mi-a crapat placa de baza asa din senin si 2 saptamani am stat fara el pana s-a invrednicit sotul sa-l "depaneze". Asa ca nici sa va citesc n-am mai reusit, iar la ce nebunie este in jur nu stiu cand voi apuca sa recuperez. Mi-e fff dor de tine si de plimbarile noastre prin parculet, pe la Mall...
Vad ca Antonia e bolnavioara, sanatate multa si din partea mea!
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)