Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (154)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Oh...ce rau imi pare sa aud de boala micutei Antonia! Va pup pe amandoua si sper sa va intoarceti cat mai curand acas, sanatoase si voioase!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Hait! Matrozul si-a pierdut carliontii!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Andries, ceva viral asa lung? f dubios.
Sanatate lui Victoras, il pupam tare. Soi spor in toate!

Magda, esti rara avis.
Mai zi-ne despre tine.

eu sunt terminata de nervi. Nu ma pot odihni calumea deloc....si nici sa lucrez ziua la compozitie nu merge, ca bantuie astia prin casa.
Ma apuca disperarea:((

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Piciulika
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele.
Am incercat sa te sun sa iti spun personal, dar nu stiu daca ai telefonul cu tine.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Mariana, noi venim in concediu in Nemtia, de pe 5 pe 11 august, in Garmisch. Am vazut pozele, superbe. Eliza ta e mortalaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Iar Michael e adorabil (zile Stefan sa ii pupa pe amandoi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Sabina, cred ca sunt doar avis.
Ce sa zic...fata mea s-a ridicat in picioare la 9 luni fara o zi. de vreo luna munceste ea la miscarea asta. Sunt tare mindra. Eram sigura ca va fi in jurul virstei de 9 luni, pentru ca motor ea cu o luna in urma lui fratesu. Acum sta numai cocotzata. Ca si la el , cred ca nu va fi rost de mers de-a busilea.
Nu vrea deloc brinzica, nici deghizata pe sub alte alea.I-am dat cartof, morcov, albituri, salata, ceapa, rosii, verdeata oparita si pasata, pui , vitel,biscuite,cereale , iaurt,smintina, mar, para, piersica, avocado, ananas, banana. acum amdat dat dezlegare si la mamaligutza. Si bineinteles ca ou de mult.

Pusesem si ceva pozuci mai noi pe flickr la contacts.
Am avut serbare cu "Cirstan" ( e i ca in badea cirtzan)-asa isi zice el. A avut rol de pitic si eram in culmea emotiilor ...eu, ca era prima lui serbare. A fost magistral si fara trac. I-am uitat centura de la costumul de pitic acasa si l-au legat cu un semn de carte care i-a cazut in timp ce recita rolul. Netulburat l-a ridicat de jos si si-a sters nasul cu el (era cam racit).

Tu....ce mai compui?

Imi pare tare rau ca n-am nimerit sa intru si eu s-o felicit pe Luy de ziua ei. asta e...Oricum felicitarea o tin in suflet, o merita din plin.

Mergi la inceput

Azi am fost la Trattoria Il Calcio, ne-am delectat cu niste papa bun. Stefan a mancat piureul de legume cu carne de vita, dar numai cu bucatele de focaccia cu usturoi .

Mergi la inceput

Magdaaaaaa, nu ne vedem prin cartier intr-o seara? In parculetzul cu pricina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angipangi spune:

la multi ani piciulika,asta pentru tinehttp://good-times.webshots.com/photo/2496908270103573174kmKOFi[left]la multi ani sarbatoritilor de astazi/left]

mamica de ANGELIK-MELANY si ROBERTO http://blingee.com/profile/dorateodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

Daaaaaaaaaaa, Sim.
eu pot luni si miercuri, ca in restul serilor lucrez.noi pe la 5-6 iesim de la gradi si mai stam pe la leagane.mai tirziu tb sa venim acasa sa facem masa pt seara.te agatz pe forum in prealabil.

Mergi la inceput