Microbisti,Euro!Finala!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by danyce

3-0 Olanda-Italia. Nu mai stiu ce sa cred. Mai astept cu steguletul

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoowww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Daniela,miine tre'sa fie veselie mare la tine in birou.
Din pacate la mine nu,colegul meu turc e suparat,colega italianca la fel doar eu cu meci nul stau mai bine .

Cait ,da,meciul a fost dinamic,neplictisitor.La Ro-Fr puteai sa bei linistit o bere pina ajungeau la poarta .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Daa,Alina, cred o sa fie petrecere mare. Nu insa in randul partenerilor nostri francezi

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Eu lucrez la un rest. italian,am gasit in dimineata asta televizorul scos din priza Oare de ce?Sant si cablurile scoase....Cand a fost campionatul mondial,au venit aici mai multe echipe si bineinteles ca si a Italiei.Au pus astia poze pe toti peretii cu fotbalistii alaturi de patron,bucatar, chelneri,Rai1 a facut un reportaj,au o mingie cu toate autografele celor mai mari fotbalisti( Maradona,Valderama,Batistuta,etc.)Sant curioasa cum vor evolua lucrurile in campionatul asta Am vazut meciul nostru aseara dar pacat ca nu la un post romanesc,are alt farmec sa auzi comentatorul roman

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Alina cred ca vreo 2-3 beri ..Cred ca va fi un campionat plin se surprize.
oricum mi-a placut de olandezi cum au jucat.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by maraki

Eu lucrez la un rest. italian,am gasit in dimineata asta televizorul scos din priza Oare de ce?Sant si cablurile scoase....Cand a fost campionatul mondial,au venit aici mai multe echipe si bineinteles ca si a Italiei.Au pus astia poze pe toti peretii cu fotbalistii alaturi de patron,bucatar, chelneri,Rai1 a facut un reportaj,au o mingie cu toate autografele celor mai mari fotbalisti( Maradona,Valderama,Batistuta,etc.)Sant curioasa cum vor evolua lucrurile in campionatul asta Am vazut meciul nostru aseara dar pacat ca nu la un post romanesc,are alt farmec sa auzi comentatorul roman

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4

Maraki,
Italienii is tare suprati .Sper sa avem si noi sansa sa le mai facem o mare suparare,vineri .

Tu lucrezi simbata?Daca-i batem vineri,simbata ai incurcat-o .

Oricum tre'sa fim realisti,daca joaca ca ieri cu Olanda,avem sanse sa-i invingem dar...din pacate,cred ca se trezesc oleaca .

Fetelor,sper la un cel putin meci nul cu Italia si victorie cu Olanda.Daca Olanda joaca ca aseara bate Franta si la meciul cu noi,joaca cu rezerve si cum ei sunt calificati,ne lasa sa-i invingem .
E bun rationamentul?
Ce fain ar fi sa fie adevarat!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Mie mi-a placut amicitia intre suporterii romani si francezi. Organizatorii spuneau ca (pana acum) romanii s-au comportat cel mai civilizat.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

asa galerie nici in tara nu au avut! cel putin la Tm se auzeau discutiile din teren, parca eram la teatru nu la meci, o liniste nefiresca in tribune.
atmosfera frumoasa in tribune :)

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rufus

Mie mi-a placut amicitia intre suporterii romani si francezi. Organizatorii spuneau ca (pana acum) romanii s-au comportat cel mai civilizat.

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde

Ilie Nastase a spus dupa meci ca galeria noastra a fost mai tare ca cea a francezilor .

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mariaa

asa galerie nici in tara nu au avut! cel putin la Tm se auzeau discutiile din teren, parca eram la teatru nu la meci, o liniste nefiresca in tribune.
atmosfera frumoasa in tribune :)

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Maria,eu am vazut ce tare si cu cita convingere au cintat tricolorii imnul.Cica jucatorii au repetat duminica pina si "Desteapta-te romane".Fain!

A pierdut Grecia cu 2-0 in fata Suediei.Imi pare rau de ei...
A cistigat si Spania binisor,nu am vazut meciul dar am inteles ca au jucat bine.

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

hai ca acum am vazut subiectul vostru!

Ati vazut Rusia cu Spania? super meci, super scor 1-4!

Aseara Turcia-Elvetia 2-1, gata cu Elvetia, au iesit din grupa, Portugalia e deja calificata dupa 2-0 aseara cu Cehia!

Maine sa speram ca ne vom bucura dupa Romania - Italia, ora 19, ora Romaniei!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput