Microbisti,Euro!Finala!!
Raspunsuri - Pagina 6
Anina_n spune:
Acum am gasit si eu, subiectul despre Euro 2008 !
Unele scoruri sunt neasteptate, nu ?
In seara asta Croatia a castigat in fata Germaniei cu 2-1. Are 6 puncte, in total, castigand si in fata Austriei. Merge mai departe, e clar !
Iar acum, se joaca Austria-Polonia.
Cu nerabdare astept si eu meciul Romaniei cu Italia si apoi al Olandei cu Franta, de maine.
Hai Romania !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
Alina spune:
Nina ,da,unele scoruri sunt neasteptate.
De ex,ieri,Portugalia-Cehia,3-1.
Cehia nu a jucat deloc rau si daca e sa ne luam dupa scor am zice ca au fost slabi...
Azi,croatii au jucat bine,nu am vazut prima repriza dar sotul zice ca puteau sa mai dea 2-3 goluri.Ce s-au mai bucurat,avem niste vecini croati pe strada,cintau ca disperatii .
Germania se califica,bate Austria dar daca va fi a doua in grupa,va juca impotriva Portugaliei.
Abia astept meciul de miine.Am citit un articol interesant www.gardianul.ro/2008/06/13/sport-c10/pericol_mutu_poate_fi_aruncat_din_italia-s115465.html" target="_blank">aici nici prin gind nu mi-am imaginat asta.
Hai Romania!
Alina
Alina spune:
quote:
Originally posted by danielac
hai ca acum am vazut subiectul vostru!
Ati vazut Rusia cu Spania? super meci, super scor 1-4!
Aseara Turcia-Elvetia 2-1, gata cu Elvetia, au iesit din grupa, Portugalia e deja calificata dupa 2-0 aseara cu Cehia!
Maine sa speram ca ne vom bucura dupa Romania - Italia, ora 19, ora Romaniei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
Daniela,
E singurul meci pe care nu l-am vazut deloc.Am inteles ca spaniolii au jucat bine,ii laudau pe la posturile germane,ziceau ca sunt favoriti la titlu.
Da,Elvetia e afara si imi pare rau de ei,e tara organizoatoare.Acum e aproape afara si Austria,a doua tara organizatoare .
Si eu sper ca avem miine ce sarbatori.
Hai Romania!!
Alina
maraki spune:
Hai Romania Doamne ajuta sa-i batem pe italieni Am emotii maine pt fii-miu, el se va uita la meci cu italienii de la servici....vor fi doar doi romani cu o gramada de italieni I-am zis sa isi tina gura inchisa dar dupa cum il cunosc eu...deja spune ca il va sustine pe Mutu
Hai Romania
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
danyce spune:
Hai Romania!
Abia astept partida de maine si sper sa castigam.O sa fac tot posibilul sa ajung la timp acasa pt a vedea partida.
Azi seara am fost la cina cu stafful de conducere al trustului la care lucrez si cu clientii mei directi din Franta. Sa fi vazut acolo discutii de fotbal a la Turnul Babel (olandeza, engleza , franceza), iar eu pe post de moderator, fiind singurul personaj "olandez" (din reprezentantii firmei) vorbitor fluent de franceza. Ne-am distrat pe cinste comentand meciurile si pt ca am prezis victoria Frantei sau cel putin egalul impotriva Olandei maine, am fost si singurul personaj pupat de francezi la final. Directorii mei au considerat glumele si pronosticurile mele drept o tactica smechera de a obtine mai usor acordurile dorite, dar sincera sa fiu si cunoscandu-i pe olandezi (se bucura prea repede si se cred prea repede atotputernici dupa un prim succes), nu cred ca pronosticul meu e prea departe de adevar. Cred ca vor face un 2-1 francezii pt ca pt ei e ceva de genul " now or never" si sunt constienti de asta, deci vor vrea neaparat victorie...pe cand olandezii cred ca daca au batut Italia, pot bate si Franta si Romania.
Romania cred ca e in stare sa bata Italia. Cred ca o sa avem parte de o surpriza frumoasa maine. Nu, nu e vinul rosu de vina ca am facut astfel de remarci (mi-au dat lectii de degustare francezii). Presimt ca va fi bine si cred ca a venit momentul sa ma prezint cu steguletul la servici (cred ca o sa mi-l printez de pe net si o sa-l agat de-un bat de sushi).
Inca o data: HAI ROMANIA!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
april spune:
danyce felicitari pt tactica
fetelor sa fim optimiste: diseara iesim in strada...motiv sa avem
BATEM!!!!!!!
Alina spune:
Daniela sunt tare curioasa ce vor arata francezii deseara.
Maraki ,da,italienii sunt patimasi in ale fotbalului dar sper sa fie temperati totusi chiar daca vor pierde .
April ,sa dea Dumnezeu sa aveti motiv de iesit in strada.
Aseara am vazut putin pe tvr 1,vorbea Lucescu-senior si spunea ca Italia nu prea mai este ce a fost in 2006,la CM pt ca antrenorul de-atunci,Lippi e inlocuit de Donadoni,un tip nu prea experimentat.In plus,in 2006 apararea italiana era bazata pe miraculosul Buffon iar acum portarul lor nu e in forma de-atunci.Sa speram ca asa e .
Hai Romania!
Alina
maraki spune:
Azi am lasat bilet italienilor sa nu-i faca vreo problema diseara lui Robert
Hai Romaniaaaaaa
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cait spune:
Daca i-am bate pe italieni chiar ca, ar fi o mare surpriza...Acum cine stie poate vom avea parte de o surpriza.
Cait
Home is where heart is...