Microbisti,Euro!Finala!!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

salutare,
'oi fi eu mai pesimista?! eu cred ca o sa ne-o furam clar de tot de la Franta si de la Italia.
Nana nu cred ca vrei sa auzi cum comenteaza astia ai nostrii... scot niste ineptii cateodata de-ti sta mintea-n loc...
cred ca Italia castiga campionatul iar noi, sper sa facem o 'figura' frumoasa.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Ieri,in prima zi,mi-a parut rau de Elvetia,au avut ocazii,cehii s-au aparat si au marcat .
Sotul meu a citit ca oricum daca ar fi cistigat,fanii elvetieni nici nu prea stiu sa se bucure si sa sarbatoareasca,la ei e totul ordine si precizie iar la festurile de dupa victorie,orasele arata ca dupa razboi .

Mi-a placut cum a jucat Portugalia,au echipa valoroasa ,cred ca ajung in semifinala...sau cine stie .

Mariaa,acum nici eu nu stiu daca mai sunt asa optimista,am citit ca jucatorii nostri is cu moralul cam jos:Mutu tocmai a aflat ca tre'sa plateasca clubului Chelsea amenda de 12 mil de euro si i-a murit bunica,Chivu a fost si el pe la DNA cu ceva probleme,cei de la Steaua sunt demoralizati ca clubul a pierdut 7 puncte si e f posibil sa nu joace un an in cupele europene(vezi nea Jiji si "Valiza")etc,etc...probleme,probleme.Sper totusi sa se mobilizeze si sa joace la cel mai inalt nivel.

Pe-aici atmosfera e de emotie,in seara asta joaca Germania contra Poloniei si lumea spera ca nemtii vor cistiga insa polonezii nu-s deloc de neglijat .

Alina

Mergi la inceput

Alina, dar Austria - Croatia? Hai Croatia
si..hai Germania!!

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mariaa

Alina, dar Austria - Croatia? Hai Croatia
si..hai Germania!!

pentru Emma

Lyme

e 1-0 pt Croatia inca din min 3,au primit 11m.
Acum croatii nu se prea agita si sunt si mai buni asa ca ne-apucam sa-i consolam pe austrieci .

Alina

Mergi la inceput

dada, stiu...sunt cu ochii pe ei :))

pentru Emma

Lyme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

A castigat germania!!!! Mama ce bucurie pe capul nostru! Am stat cu pulsul la maxim toata partida de era sa lesin pe aici. Maine iar emotii maxime, hai Romania!!! ( sper ca de ce imi e frica o sa scap, si anume un meci intre Romania si Germania. Ar fi otrava pt. sufletul meu.. Daca s-ar putea sa iese ROmania campioana si GErmania vice-campioana ar fi perfect. Sau macar invers.. SI EU AM STEAG CU ROMANIA LA MASINA!!! Patru bucati mi-am cumparat, de pe ebay, ca sa fiu sigura ca nu raman fara.. Nste vecini italieni (copii) m-au intrebat ce tara e aia. SI am zis Romania. Au zis: "Oh,am crezut ca e Africa! " Le dam noi africa :))))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Al Africii, hm?? In Campionatul European? Wie nett!

Uite ca mie ideea cu e-bayul nu mi-a venit si sambata, cand am fost la OBI, am gasit steag doar cu De, Turcia si Italia - probabil cele care sunt mai cautate aici. Si tu, Alina, ai fost inspirata sa-ti iei steag din Ro.
Ati vazut aseara ce chestie, cu Podolski, polonez de origine, cel care a dat golurile? Se comenta dupa meci ca nu s-a prea bucurat. Chiar cu sufletul impacat n-o fi fost el, dar ce sa-i faci, asta-i viata.

In seara asta avem emotii mari. HAI ROMANIA!!!

Mergi la inceput

Ne-am bucurat si noi ca a cistigat Germania,a meritat.Si Klose si Podolski au parinti polonezi;K.e nascut in Polonia si a venit aici pe la 4 ani iar P.e nascut aici.Sunt jucatori valorosi.
Acum despre originea lor...asta-i viata,tre'sa recunosc ca si sotul meu are un mic-mic regret pt Polonia,socrul meu are radacini poloneze .

Desi am mult de lucru,am emotii cit casa pt meciul de deseara .Ma gindesc ca tre'sa jucam bine,fara respect.fara frica .
Dimineata m-am abatut de la metrou pina la Kaufhoff dar doar stegulete cu Germania,Olanda,Franta,Italia .Mai erau si niste croati necajiti ca nu gasesc steagul lor .
Si eu ma gindisem ca daca nu gasesc in centru lucruri fotbalistice cu Ro ,imi comand in seara asta pe ebay.

Hai Romania!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Si al meu cauta steag cu Ro,dar nu am gasit, un coleg si-a luat de la flohmarkt,dar cand a vrut sa mai ia si pt noi nu mai erau.In magazine m-am uitat si eu dupa tricouri dar numai cu Austria, Elvetia, Portugalia,Turcia, Germania, Romania oha, de parca nu ar exista.
La Real eau in oferta pungi cu toate tarile, inclusiv Romania, dar cand s-a dus al meu azi cu Ro nu erau
Din pacate nu am sa vad meciul diseara ca sunt la munca,dar sper ca echipa noastra sa faca un joc frumos si ce-i mai important sa nu manance bataie.
HAI ROMANIA

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Sper sa nu luam bataie, mai ales ca e primul meci.
Toata lumea la tinut pumnii!!!
HAI ROMANIA!!!

Mergi la inceput