Microbisti,Euro!Finala!!
Raspunsuri - Pagina 3
Annie80 spune:
se pare ca noi, de prin tari arabe vom vedea meciul pe un post german asa cum eu nicht deutche....
Poate mai intrati pe aici si spuneti scorul!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
cait spune:
Meciul a inceput si francezii sunt mai mult prin terenul nostru.
Cait
Home is where heart is...
danyce spune:
Wow, am obtinut 1 pct cu Franta. Sunt curioasa care din restul echipelor va scapa nebatuta de Franta.
Ole, ole, ole...Hai Romania!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Ah, pai daca nu ne-a batut Franta, pronosticul meu se schimba putintel si anume: le batem si pe Italia si pe Olanda
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Alina spune:
Meci bun al tricolorilor!Primul punct!BRAVO!!!
Eu am fost dezamagita de francezi.Cel putin Ribery joaca cu totul altfel la Bayern München,aici a pierdut la pase ...
Nu parea prea in forma si mie de el mi-a fost cel mai frica,e imprevizibil.
O,Daniela,bine ar fi sa-i bata macar pe olandezi!
Hai Romania!
Urmatorul sir de emotii pt tricolori,vineri!
Alina
Cristina_C spune:
C’est la vie! cum ar spune francezul. Nu le-a picat bine, e clar, cred ca se asteptau la victorie. Si eu ma temeam de ei, de asta ma bucur mult de rezultat.
Bravo Romania! Hai Romania! Poti mai mult! Acum avem emotii mari pentru vineri.
Am aici o pizzerie italiana, ma gandeam sa comand o pizza inainte de meci sau in pauza
cait spune:
Si pe mine m-au dezamagit francezii.Ma asteptam la mai multe de la ei dar nu stiu de ce echipa noastra nu a atacat mai mult.
Cait
Home is where heart is...
danyce spune:
Cait, eu cred ca asta era si obiectivul echipei pt meciul asta: sa nu fim invinsi. Cred ca de aceea s-a ales o tactica mai defensiva. Mie mi s-a parut ca au aparat bine atat Lobont (portarul), cat si Rat.
Nu-s eu microbista de felul meu, dar la Campionatele astea ma uit ca doar sunt romanca si vreau neaparat sa le fac in ciuda colegilor ce mi-au mascat biroul in portocaliu. Poate o sa-mi pictez si eu steguletul pe undeva la vedere, de nu reusesc sa fac rostul de unul adevarat.Pe fiica-mea au vopsit-o la gradi aici pe obrajiori: de o parte i-au pictat steagul Romaniei, de o parte pe cel al Olandei si nasul ii era portocaliu in varf. Restul copiilor aveau doar steagul Olandei, of course, asa ca mi-a placut gestul educatoarelor.
poze yahoo
Alina spune:
quote:
Originally posted by danyce
Cait, eu cred ca asta era si obiectivul echipei pt meciul asta: sa nu fim invinsi. Cred ca de aceea s-a ales o tactica mai defensiva. Mie mi s-a parut ca au aparat bine atat Lobont (portarul), cat si Rat.
Nu-s eu microbista de felul meu, dar la Campionatele astea ma uit ca doar sunt romanca si vreau neaparat sa le fac in ciuda colegilor ce mi-au mascat biroul in portocaliu. Poate o sa-mi pictez si eu steguletul pe undeva la vedere, de nu reusesc sa fac rostul de unul adevarat.Pe fiica-mea au vopsit-o la gradi aici pe obrajiori: de o parte i-au pictat steagul Romaniei, de o parte pe cel al Olandei si nasul ii era portocaliu in varf. Restul copiilor aveau doar steagul Olandei, of course, asa ca mi-a placut gestul educatoarelor.
poze yahoo
Daniela,
Slabe sperante sa gasesti vreun steag romanesc de cumparat,pe-aici nu am gasit dar poti sa-ti faci tu unul din hirtie colorata,il poti face cit de mare doresti .
Oricum portocaliul e o culoare cool ,cica stimuleaza atentia,noi am avut peretii clasei vopsiti in portocaliu in liceu .
Cristina,
gata,incep si italienii.Mai bine sa cumperi pizza dupa meci,daca-s bucurosi poate-ti fac cinste .
Io mi-am amintit ca l-am vazut pe francezul asta,Ribery,prin primvara,in Grünwald,era la o inghetata cu familia,are 2 copii.Am inteles ca locuieste intr-una din vilele de pe-acolo,daca il mai vad,o sa-i multumesc ca nu a jucat prea bine contra Romaniei .
Da,nici eu nu stiu de ce nu s-au dus mai pe poarta francezilor,acolo au pierdut cam usor balonul,in fine...e bine si asa!
Alina