Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 19
georgia_c spune:
aseeee ... dupa lupte seculare m-am mai eliberat ... bei frate , un bici imi mai trebuie sa ma flagelez singura ...caci am atata de treaba de nu ma vaz ...dect in culori![]()
ubirica , ete ca te faci cu 2 exemplare pitici , sa vezi ce o sa-i manance lui mami urechile ....
io sunt rupta , franta , lovita in blana ... super multa treaba ....
in alta ordine de idei ... asteptam sa vedem cine se mai anunta ca vrea snur , si ne vedem la o cafa sa vi-l dau ...
doritoarele din provincie , sa-mi zica , si-l pun la posta
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
fireyes spune:
Ubi si eu zic ca astea-s valori de gemeni.
M-am uitat sa vad si eu ce inseamna sarcina molara, ca de asta nu auzisem si am vazut ca apare la femei peste 40 ani, cu greturi, voma, etc., istoric in familie...
Deci, pe loc repaos, sunt gemeni
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
fireyes spune:
Georgia, sa nu cumva sa ma sari de pe lista cu snurul, ca mananc peretii!... Eu ma inscriu la cafelutza locco...
http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png
Andreuk spune:
Georgia, vreau si eu snur.Cum fac sa il obtin?Multumesc mult, anticipat, poop fata!
Imi pare rau ca aia atata treaba dar vine el weekendul si te odihnesti!
rocsy2007 spune:
fetelor sunt tare suparata si speriata.am fost azi la 2 si mi-a zis tutu ca foliculul de pe ovarul stang s-ar putea sa fie chist. l-a masurat si pe cel de pe dreptul dar nu mai stiu valoarea insa cel de pe stangul a crescut la 27

sper din tot sufletul sa nu fie chist si sa fac inseminare.
felix76 spune:
Neata fete dragi,
Poftiti la cafeluta, ceiut, laptic, 3in1, laptic cu cereale si prajiturele!
Felix
ubirica spune:
Neata fetele, poftesc si eu la un ceiut acrisor!!
Felix, cum te simti..hai ca-mi someaza majoretele!!!
Am fost aseara la Tutu, abia s-a indurat sa ma consulte pentru ca se grabea foarte tare spre spital, ca avea o nastere. Nu mi-a spus nimic legat de valorea beta hcg-ului, mi-a facut repede o ecografie la care am vazut o pata mica pe uter, unde ar fi bebe, mi-a spus ca sarcina ar fi in urma cam cu o saptamana. I-am spus si eu ca am avut o intarziere la ovulatie tot de o saptamana si nu mi-a mai spus nimic, m-a lasat in aer. Ma mai duc la el peste doua saptamani cand ma intorc din concediu.
Nu mai presupun nimic pentru ca iar sare mada cu bata la mine
mada23 spune:
Neatzaaaaaaaaaaa 
Feli...
pt laptic cu putina cafea, sunt obosita azi, si pentru prajiturele 
Rocsy...
in ce zi esti, nu inteleg de ce a tras el concluzia asta, eu aveam in z17 un folicul de 40 si ceva si pana la aparitia cm-ului s-a spart, asa ca eu zic ca nu ar trebui sa-ti faci probleme.
mare ca sa se sparga de atata presiune.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

mada23 spune:
Azi te bat cu un pupic 
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

georgia_c spune:
m'niataaaaaaa.. sunt cam ![]()
felix , macar bine ca deschizi tu ziua cu cafea ca altfel m-as scurge pe aici pe la munca
ubi , lasa presupunerile , ca nu le fac bine la bbi ....
fetele care vor snur , va rog sa-mi dati pe privat , numele si adresa .... am primit ceva ceva , insa cam fara nume , si nu prea cred ca merge ...
la treaba .. mai trec mai tarziu... adica pe la 9, ca nu poci fara voi
aaaa.... azi facem 3 ani de la casatoreala ...si drept cinste ... trecem la greu pe fufu
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein