Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 20
ubirica spune:
Ahh , mada atunci iti dau si eu 
Rocsy,...eu am avut o data un folicul de 34 mm si s-a spart, nu fi supi!!
georgia, multi anisori inainte, sa fiti fericiti, si spor la fufu sa aveti bebei!!!!
felix76 spune:
Fete dragi,
Ubi, nu te mai stresa! Stai cumintica, mai sunt numa 2 saptamani si o sa vezi samburelul, atunci o sa iti iesi din ideile astea care te macina! Pleci in concediu??? Unde pleci? Cat stai? Ia-ma si pe mineee! Io sunt bine, n-am nici un simptom de rusi, ma dor putin, dar foarte putin, sanii si cam atat. Test o sa fac maine desi ma tenta si azi-dimineata dar am rezistat...
Georgia, multi ani inainte iti doresc alaturi de sotiorul tau si sa faceti copii sanatosi si mumosi! Ia vezi, daca sarbatoriti cu mult fufu azi poate va alegeti cu un cadou frumos peste 9 luni!!!
Rocsy, eu sper sa nu fie chist. Asa cresc cate unii foliculi, mai repede! De unii ne rugam sa creasca iar altii explodeaza pur si simplu! Cand te mai duci la Tutu?
Magdita, Lali, Mmc_nd (pe unde umbli de nu mai intri pe la noi???), Aerlilian, Mada, Fire, Tamy, Pamy poop toate fetile, fara exceptiuni!
Felix
vally spune:
Neata' tutunici!
acusi vin de la Tutu; s-a spart foliculul...cred ca ieri pt ca m-a durut pe partea respectiva destul de tare...si acum e acum 
georgia muti ani inainte!si fufu la greu,da!
Ubi nu-ti mai face tot felul de ganduri! sarcina usoara!cum te simti?
Felix te asteptam cu vesti! stii tu de care ![]()
va pupi' pe toate viitoare si proaspete
!
o zi minunata va doresc si plina de realizari!
nu uitati sa fiti optimiste!!!!!!!!!!!!!!
http://tt.lilypie.com/jYzep2.png
ubirica spune:
Felix, maine seara plec in concediu, in Spania, stau 8 zile.
Fetele, sa scoateti voi si majoretele mele maine pentru felix!!!!!
Valy, ma simt foarte bine, as manca in prostie acrituri. Aseara, din parcare de la supermarket , pana acasa, am mancat in masina 1 borcan gogosari murati.
felix76 spune:
Ubi, iti doresc sa ai cel mai frumos concediu! Sa ai grija sa nu stai fara protectie solara la plaja si sa papi asa cum papa gravidutele, cat mai natural, multe fructe, iaurt si cereale! Iti doresc sarcina usoara si sa te urmam cat mai repede si noi!
Valy, ma bucur pentru tine! Ia spune tu, cand ati prestat?
Poop fetele
Felix
vally spune:
Pai fufu luni seara si urmeaza in asta seara
![]()
apoi 10 zile cu utrogestan ...apoi.. speram 

acusi cum o vrea DD!
pregatim majoretele maine pt Felix, cum sa nu!
vally spune:
Ubi iti doresc un concediu superb! sa fie cel mai frumos de pana acum!
o sa plec si io in Iulie, tot in Spania! te aspteptam cu povestiri dragute si frumoase!
pupi'
magdita spune:
Neata iubitele mele,
Avem capitol nou aici.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,