Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62
Raspunsuri - Pagina 18
lalitica2000 spune:
ubi, nu mai fii asa prapastioasa. uite am citit sa vad si eu ce inseamna sarcina molara si scrie ca simptomele de sarcina molara pot consta in aparitia sangerarilor vaginale, senzatie de greata si voma ceea ce nu e cazul la tine plus ca o sarcina molara apare una la 1000. cu siguranta vei avea 

magdita spune:
Ubi
, nu te mai gandi la prostii ! E sarcina gemelara, nu molara
. Fii optimista, nu te mai stresa inutil si ai incredere in Tutu si in Dumnezeu ! Tinem pumnii pentru diseara sa vezi punctuletul
.
Cu siguranta se va intampla minunea
!!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
mada23 spune:
Ubi...
fata hai, ce ai, vrei bataitza,
cand ne-am intalnit erai supi ca nu-ti cresc foliculii, ti-am zis ca o sa creasca si am avut dreptate, acu iti zic ca e sarcina si e...mai ce ma 'nervezi
Cred ca tre' sa vorbim cu tutu sa-ti opereze putin creierasul ca aparatul reproducator nu are nimic. Bucura-te de clipele astea si lasa prostiile, sarcina molara...auzi.. de unde iti vin prostiile astea.
fetitza sa revina pe pamant.
in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

ubirica spune:
sarut mana fetele, sper din tot sufletu sa fie bine!!!!
ca sunt 2 ca sunt 3,..numai sa fie bine
mada23 spune:
Aaaaaaa si am uitat taraie bine picioarele sa ne tragi dupa tine la odisee.
asteptand miracolul

felicia_ spune:
Ubi, felicitari!
Stai linistita, ca valoare de 799 nu e mare deloc, din cate imi amintesc eu tu ai aproape o sapt de cand ar fi trebuit sa-ti vina CM, nu? Daca-i asa, valoare e normala pt un bb. Nici nu se pune problema de sarcina molara, nu te ingrijora.
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
mada23 spune:
Felicia..
ne bucuram ca esti in zona 
asteptand miracolul

ubirica spune:
multumesc, felicia, valoarea de 799 e foarte mare comparativ cu precedenta (acum 5 zile am avut 39.81). Intradevar, pentru o saptamana de intarziere a CM e bine, insa am citit si pe site-ul lui Tutu ca valorile beta hcg trebuiesc urmarite in dinamica si ar trebui sa se dubleze la 2 zile. Eu ma asteptam undeva pana in 250 pentru azi...dar poate or fi gemeni.