Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 62

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Andreuk, nu mai pana nu te invadeaza.....
Capul sus!
of, mai fetelor eu sunt atenta la orice intepatura, arsura, mancarime, durere, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Mada, si la mine a scazut foarte mult cantitatea de sange la ciclu si pe deasupra mai era si maroniu si grunjos. Dar chiar o zi nu m-a tinut ci vreo 3 zile... Eu as zice sa faci un test de sarcina, cine stie? s-o fi lipit ceva prin burtica ta!

Ubi, sa ne dai repede de veste! Sper sa nu mai dureze asa ca data trecuta!!!

Fetele, sunt asa de suparata, de ce nu locuiesc si eu in Bucuresti? Mi-ar fi si mie mai usor sa vin la intalneala, monitorizari st toate cele!

Sa faceti multe pozici sa la vedem si noi cele care nu putem veni!!!

Jasmine, iu cred ca tu ai ceva sinechii daca ramai gravi si nu poti duce sarcina... Vede el Tutu la echograf iar daca nu la histeroscopie!

Va pupacesc si sa auzim vesti buneeee!!!

Felix

Mergi la inceput

Andreuk, te rog, nu dispera! Pana nu vezi rosu n-are rost sa fii dezamagita!

Poop fata suparata!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Andreuk, nu te necaji mai mult decat trebuie... si intr-adevar, pana nu vezi cu ochii tai, nimic nu e pierdut.
indiferent ce se intampla, nu dispera si mai ales tine minte ca lupta cu psihicul e cea mai mare batalie si se pare ca e cruciala
Eu sunt lupul moralist acum, sa stii, pt ca fix aici m-am poticnit si acum caut resurse sa ies, ca simt si vad ca nu e bun drumul asta...

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Buna fetele mele scumpe,

De unul scapai, mai am 6. Cred ca am inceput AMR-ul prea devreme.

Andreuk, imi pare rau pentru rezultatul testului, dar nu cumva e prea devreme? Si pana nu vezi rosu, nu cred ca ai de ce sa te superi. Si nici atunci. O sa reusim pana la urma, trebuie numai sa perseveram.
Mada, eu te sfatuiesc sa iti faci un beta hcg sa stii daca e alba sau neagra.
Feli, de reteta aia cu zat de cafea stiam si eu, chiar am pus-o in practica, doar ca e destul de incomod sa stai cu zatul ala pe picioare, ca eu nu am stat numai juma' de ora, ci mai mult, sa isi faca efectul. Si dupa ce ca imi pusesem folie de-aia alimentara, mi-am luat niste pantaloni de trening si m-am bagat in pat, cu o patura pe mine Nu era electrica, dar parol ca m-am incinssssssss. Spor la impaturit !
Vally, Rocsy, tinem pumnii in continuare pentru foliculi babani !
Ubi, asteptam valoarea la beta hcg.
Jasmine, sigur ca te primim printre noi. Sper din suflet sa te ajute Tutu sa iti tii copilasul in brate !
Georgia, eu port snuruletul de la tine in jurul mijlocului de cand l-am primit, doar azi l-am uitat acasa.
Fireyes,Lali,Tamy,Aerlilian si toate celelalte fete

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

fetele, am sunat si rezultatul e 799, mi se pare foarte mult, stiu ca ar trebui sa se dubleze valoare la fiecare 2 zile. mi-e teama sa nu fie sarcina molara, caci astfel de sarcini dau beta hcg-ul foarte ridicat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ubirica ,scumpa mea,daca sunt doi?Eu cred ca e de bine!!!Te-as ruga mult daca poti,sa-mi dai si mie un pm cu felul in care se procedeaza cu programarea la IDS pentru BHCG.Ca as merge si eu vineri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitica2000 spune:

ubi, ce inseamna sarcina molara?
pai daca e asa mare rezultatul asta nu inseamna ca sunt gemeni?
ce repede ti-au dat azi raspunsul. Iti tin pumnii, sa ne tii la curent cu ce zice Tutu diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubirica spune:

nu se fac programari la ids. Sfatul meu e sa ajungi la 7.45, maxim 8, cand deschid ei pentru ca sunt aglomerati. Cu buletinul in manuta, te duci la receptie, zici ca vrei un beta hcg in regim de urgenta, te costa 57 ron si te duci in camera de recoltare.

Mergi la inceput

Ubiiii, ti-am zis eu ca sunt doi! Vai ce-mi place sa-ti spun "ti-am zis eu!!!" Nu te mai prosti cu ganduri negative! Face rau la baietii lui tati!

Magdita, cred ca pe langa indepartarea celulitei imi slabeste si sotu de atata ras! Era cu aparatul dupa mine sa imi faca cateva poze, mama ce s-a mai distrat!

Poop fetele si ne "vedem" maine!

Felix

Mergi la inceput